|
|
|
| Autor |
Správa |
M4jk1:-) Star

Stav:  Založený: 28.04.2006 Príspevky: 511 Bydlisko: Ved, ja som tvoj sused. Karma: 
|
Zaslal: 07 Nov 2006, 20:56 Predmet: Mozem ist do USA pocas studia na Strednej skole? |
|
|
ako mozem ist do ameriky ked navstevujem strednu priemyselnu skolu cez prazdniny ? myslim ze ci mi moze niejako skola v tom pomoct , lebo hlavne by som si chcel zlepsit svoju anglictinu a aj daco zarobit , ked sa da ( mam 17 rokov )
btw : mam tam rodinu |
|
| Návrat hore |
|
 |
miki690 Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 07.10.2005 Príspevky: 1014 Bydlisko: PPV Karma: 
|
Zaslal: 07 Nov 2006, 21:32 Predmet: Re: mozem ist do ameriky pocas studia na Strednej skole ? |
|
|
| mo ak si chces zarobit tak pracu nech ti vybavi ta rodina... v studiu by ti mala pomoct skola ... nechodia vam na skolu ponuky na studijne pobyty ? skus checknut toto http://www.studentagency.cz/mainpage.php?switch=10 jeden kamos je teraz v USA a isiel cez skolu ... teda na skolu dosla nejaka ponuka... skus sa poinformovat u uciteliek AJ ... ak prisli neake ponuky tak ony to budu vediet, alebo triedny/a ... |
|
| Návrat hore |
|
 |

Stav:  Založený: 28.04.2006 Príspevky: 511 Bydlisko: Ved, ja som tvoj sused. Karma: 
|
Zaslal: 07 Nov 2006, 22:07 Predmet: |
|
|
| no pozeral som si si letaky ale niesom si isty ci tam bola spomenuta amerika (na nasej skole myslim ) hlavne bolo o tej europe "studuj a pracuj v EU" a este ostastne (musim este pozret do toho) a myslis ze sa da vybavit niejaka praca ked niesom este plnolety (to je jedno aka praca ) !? |
|
| Návrat hore |
|
 |
Vesper Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 17.04.2006 Príspevky: 1513 Bydlisko: Praha/BB Karma: 
|
Zaslal: 07 Nov 2006, 23:02 Predmet: Re: mozem ist do ameriky pocas studia na Strednej skole ? |
|
|
no toto som uz pozeral ked som aj ja uvazoval o roku v USA ale ked som sa dostal k cenam tak som to rovno vypol... ved ono to so vsetkym vyjde aj okolo (myslim viac ako) 200 000... no a to zase nie je sranda keby taketo pobyty hradila skola alebo aspon cast tak by to bolo super ale o tom silne pochybujem, mozno za nejaku reprezentaciu skoly v sutaziach alebo niecom takom... a o praci som aj ja uvazoval a aj som hladal strasne vela lebo cez prazdniny budem mat tiez iba 17, ale nikde nie iba USA ale proste ziadne zahranicie kde by sa dalo ist zarabat aj under 18  |
|
| Návrat hore |
|
 |
enter00 Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 01.08.2006 Príspevky: 2047
Zaslal: 08 Nov 2006, 13:50 Predmet: |
|
|
pokial nemas 18, tak odporucam len ako rok na strednej skole, na pracu moc nemysli.
ovela lepsie je to ako vysokoskolak, na univerzite je to o inom. |
|
| Návrat hore |
|
 |

|
Zaslal: 08 Nov 2006, 19:35 Predmet: |
|
|
| mne ide hlavne o ten jazyk lebo 50 dni byt v amerike a pocujes iba anglictinu tak to je take ako ked 4 roky sa ucis anglictinu na skole , ked berem ze 3 hodiny do tyzdna angliny |
|
| Návrat hore |
|
 |
Ikarus Light Expert

Stav:  Založený: 11.05.2006 Príspevky: 72 Bydlisko: Banska Bystrica Karma: 
|
Zaslal: 27 Nov 2006, 12:22 Predmet: |
|
|
| Videl som minule ponuku ze mozete prerusit studium na strednej skole na jeden rok a ist studovat do ameriky.. Keby ste boli v tretom odidete na rok a tak si stvrty dokoncite po navrate.. |
|
| Návrat hore |
|
 |
m3thod-man Star

Stav:  Založený: 23.09.2005 Príspevky: 562
Zaslal: 27 Nov 2006, 16:45 Predmet: |
|
|
| ak chces ist na vysku tak pockaj racej..potom to neni az taky problem.. |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|