Obsah fóra www.hojko.com
Game-Points
Hľadať  •  FAQ  •  IP  •  CS  •  Zoznam užívateľov  •  Karma  •  Závisláci  •  Registrácia
 Prihlásiť sa pre kontrolu súkromných správ  •  Prihlásenie

Mozem ist do USA pocas studia na Strednej skole?
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Život, štýl, cestovanie...  
 Moje príspevky :: Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
M4jk1:-)
Star
Star

Stav: Odhlásený
Založený: 28.04.2006

PríspevokZaslal: 07 Nov 2006, 20:56    Predmet: Mozem ist do USA pocas studia na Strednej skole? Odpovedať s citátom  

ako mozem ist do ameriky ked navstevujem strednu priemyselnu skolu cez prazdniny ? myslim ze ci mi moze niejako skola v tom pomoct , lebo hlavne by som si chcel zlepsit svoju anglictinu a aj daco zarobit , ked sa da ( mam 17 rokov )
btw : mam tam rodinu
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
miki690
Medium Professional
Medium Professional

Pohlavie: Pohlavie:Muž
Založený: 07.10.2005

PríspevokZaslal: 07 Nov 2006, 21:32    Predmet: Re: mozem ist do ameriky pocas studia na Strednej skole ? Odpovedať s citátom  

mo ak si chces zarobit tak pracu nech ti vybavi ta rodina... v studiu by ti mala pomoct skola ... nechodia vam na skolu ponuky na studijne pobyty ? skus checknut toto http://www.studentagency.cz/mainpage.php?switch=10 jeden kamos je teraz v USA a isiel cez skolu ... teda na skolu dosla nejaka ponuka... skus sa poinformovat u uciteliek AJ ... ak prisli neake ponuky tak ony to budu vediet, alebo triedny/a ...
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky AOL Instant Messenger Yahoo Messenger
Star
Star

PríspevokZaslal: 07 Nov 2006, 22:07    Predmet: Odpovedať s citátom  

no pozeral som si si letaky ale niesom si isty ci tam bola spomenuta amerika (na nasej skole myslim ) hlavne bolo o tej europe "studuj a pracuj v EU" a este ostastne (musim este pozret do toho) a myslis ze sa da vybavit niejaka praca ked niesom este plnolety (to je jedno aka praca ) !?
Návrat hore
Vesper
Professional
Professional

Založený: 17.04.2006

PríspevokZaslal: 07 Nov 2006, 23:02    Predmet: Re: mozem ist do ameriky pocas studia na Strednej skole ? Odpovedať s citátom  

no toto som uz pozeral ked som aj ja uvazoval o roku v USA ale ked som sa dostal k cenam tak som to rovno vypol... ved ono to so vsetkym vyjde aj okolo (myslim viac ako) 200 000... no a to zase nie je sranda Confused keby taketo pobyty hradila skola alebo aspon cast tak by to bolo super ale o tom silne pochybujem, mozno za nejaku reprezentaciu skoly v sutaziach alebo niecom takom... a o praci som aj ja uvazoval a aj som hladal strasne vela lebo cez prazdniny budem mat tiez iba 17, ale nikde nie iba USA ale proste ziadne zahranicie kde by sa dalo ist zarabat aj under 18 Mad
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
enter00
Guru wannabe
Guru wannabe

Založený: 01.08.2006

PríspevokZaslal: 08 Nov 2006, 13:50    Predmet: Odpovedať s citátom  

pokial nemas 18, tak odporucam len ako rok na strednej skole, na pracu moc nemysli.
ovela lepsie je to ako vysokoskolak, na univerzite je to o inom.
Návrat hore
Star
Star

PríspevokZaslal: 08 Nov 2006, 19:35    Predmet: Odpovedať s citátom  

mne ide hlavne o ten jazyk lebo 50 dni byt v amerike a pocujes iba anglictinu tak to je take ako ked 4 roky sa ucis anglictinu na skole , ked berem ze 3 hodiny do tyzdna angliny
Návrat hore
Ikarus
Light Expert
Light Expert

Založený: 11.05.2006

PríspevokZaslal: 27 Nov 2006, 12:22    Predmet: Odpovedať s citátom  

Videl som minule ponuku ze mozete prerusit studium na strednej skole na jeden rok a ist studovat do ameriky.. Keby ste boli v tretom odidete na rok a tak si stvrty dokoncite po navrate..
Návrat hore
m3thod-man
Star
Star

Založený: 23.09.2005

PríspevokZaslal: 27 Nov 2006, 16:45    Predmet: Odpovedať s citátom  

ak chces ist na vysku tak pockaj racej..potom to neni az taky problem..
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Život, štýl, cestovanie...
Strana 1 z 1

Prejdi na: