|
| Autor |
Správa |
m3thod-man Star

Stav:  Založený: 23.09.2005 Príspevky: 562
Zaslal: 30 Okt 2006, 16:46 Predmet: |
|
|
| no ja pouzivam FF par rokov a nikdy som nemal problemi s pluginmi.Aj pri updatoch sa mi nikdy nestalo ze by prestal fungovat, prip. zle fungoval. |
|
| Návrat hore |
|
 |
shanoy Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 30.09.2006 Príspevky: 455 Bydlisko: Brezovapolis Karma: 
|
Zaslal: 30 Okt 2006, 18:33 Predmet: |
|
|
| OPERA je shit.... mam nato svoj nazor... pomale, nepodporuje mnohe blbosti atd... ale zato ma aj svoje plusy: stahovanie atd.. ale myslim ze zostanem pri FF ale ani FF neni dokonaly a FF dokaze fahcit aj bez pluginov |
|
| Návrat hore |
|
 |
gwixt Addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.09.2005 Príspevky: 3650 Bydlisko: Trash-Can Karma: 
|
Zaslal: 30 Okt 2006, 19:28 Predmet: |
|
|
| shanoy napísal: |
| OPERA je shit.... mam nato svoj nazor... pomale, nepodporuje mnohe blbosti atd... ale zato ma aj svoje plusy: stahovanie atd.. ale myslim ze zostanem pri FF ale ani FF neni dokonaly a FF dokaze fahcit aj bez pluginov |
pomale?? a v com?? opera bola odjakziva najrychlejsia ... ale musim priznat ze FF2 nie je o moc pomalsi
Ja si pri nej tiez zostanem (aj preto lebo FF v zakladnej instalacii je pre mna nepouzitelny a zhanat extensions sa mi nechce)  |
|
| Návrat hore |
|
 |
m3thod-man Star

Stav:  Založený: 23.09.2005 Príspevky: 562
Zaslal: 30 Okt 2006, 20:22 Predmet: |
|
|
a co take ti tam chyba??ja mam 2 pluginy a jeden je pocasie  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Šu-Do VIP

Stav:  Založený: 26.07.2006 Príspevky: 9443 Bydlisko: Australia <-!PB!-> Karma: 
|
Zaslal: 30 Okt 2006, 21:01 Predmet: |
|
|
| m3thod-man napísal: |
a co take ti tam chyba??ja mam 2 pluginy a jeden je pocasie  |
prosim... mohl by si mi poslat (alebo napisat) link na ten plugin na pocasie ??  |
|
| Návrat hore |
|
 |
tomo.za Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 26.09.2005 Príspevky: 254 Bydlisko: Brno/Zilina Karma: 
|
Zaslal: 30 Okt 2006, 21:12 Predmet: |
|
|
| gwixt napísal: |
problem je len v tom ze najst dobre fungujuce rozirenie je problem a zabera to cas (ktory pri opere usetrim) ... a povedz mi ktore rozirenia ma FF take co opere chybaju .. z tych dolezitych funkcnosti myslim .. predpoved pocasia tam fakt nemusim mat (mozno jedine nejake ohladom for)
a navyse takmer vzdy s vacsim updatom prestanu rozsirenia fungovat atd. atd. |
lol a co takto Tools -> Addons, popripade kuknut na mozzila.com... mas to tam krasne urobene aj 5 rocne dieta si zozenie vsetky addony/pluginy/temy za par minut... k tym rozsireniam: FTP klient, moznost ovladat skoro akykolvek media player priamo z FF, perfektny add na blokovanie reklamy/bannerov/pop upov, automaticke kopirovanie/hladanie textu, moznost tahat videa z youtube/metacafe/google, moznost surfovat cez anonymny sifrovany proxy atd atd... - to su len moje, btw. neviem o nicom co dokaze Opera a FF nie
heh a kym updatom... som nahodil 2.0 miesto 1.5 a frcali my vsetky dalej  |
|
| Návrat hore |
|
 |
brm Hardcore addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 02.11.2005 Príspevky: 7159
Zaslal: 30 Okt 2006, 21:15 Predmet: |
|
|
| Šu-Do napísal: |
prosim... mohl by si mi poslat (alebo napisat) link na ten plugin na pocasie ??  |
Ja používam tento: http://www.mozilla.sk/rozsirenia/forecastfox/
BTW.. stalo sa Vám, že keď vypínate PC, tak sa nechce vypnúť a zobrazí hlášku, že program XPCOM:Event receiver neodpoveda? |
|
| Návrat hore |
|
 |
gwixt Addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.09.2005 Príspevky: 3650 Bydlisko: Trash-Can Karma: 
|
Zaslal: 30 Okt 2006, 22:03 Predmet: |
|
|
| tomo.za napísal: |
lol a co takto Tools -> Addons, popripade kuknut na mozzila.com... mas to tam krasne urobene aj 5 rocne dieta si zozenie vsetky addony/pluginy/temy za par minut... k tym rozsireniam: FTP klient, moznost ovladat skoro akykolvek media player priamo z FF, perfektny add na blokovanie reklamy/bannerov/pop upov, automaticke kopirovanie/hladanie textu, moznost tahat videa z youtube/metacafe/google, moznost surfovat cez anonymny sifrovany proxy atd atd... - to su len moje, btw. neviem o nicom co dokaze Opera a FF nie
heh a kym updatom... som nahodil 2.0 miesto 1.5 a frcali my vsetky dalej  |
same uzitocne veci veru ... |
|
| Návrat hore |
|
 |
kinjeril Moderátor

Pohlavie:  Stav:  Založený: 05.10.2005 Príspevky: 4821 Bydlisko: Nitrancan:-) Karma: 
|
Zaslal: 31 Okt 2006, 11:38 Predmet: |
|
|
Temy spojene.
K teme: No, vcera som si ju nahodil a zatial som spokojny. Aj ked mam pocit, ze autor cerpal trochen z Opery. Ale to je mozno len moj subjektivny pocit. Inak pekne spracovane. |
|
| Návrat hore |
|
 |
tomo.za Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 26.09.2005 Príspevky: 254 Bydlisko: Brno/Zilina Karma: 
|
Zaslal: 31 Okt 2006, 12:38 Predmet: |
|
|
| kinjeril napísal: |
Temy spojene.
K teme: No, vcera som si ju nahodil a zatial som spokojny. Aj ked mam pocit, ze autor cerpal trochen z Opery. Ale to je mozno len moj subjektivny pocit. Inak pekne spracovane. |
no asi narazas na tie kriziky na zatvaranie tabov... to je cisto copy od Opery neni to zly napad ale FF bol dobry aj bez toho  |
|
| Návrat hore |
|
 |
gwixt Addict

|
Zaslal: 31 Okt 2006, 14:42 Predmet: |
|
|
| tomo.za napísal: |
no asi narazas na tie kriziky na zatvaranie tabov... to je cisto copy od Opery neni to zly napad ale FF bol dobry aj bez toho  |
kriziky na taboch, kos na zavrete stranky, ukladanie sessions ... a mohol by som pokracovat (keby som FF viac pozrel)  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Curuj Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 15.10.2005 Príspevky: 857 Bydlisko: Laugaricio Karma: 
|
Zaslal: 02 Nov 2006, 20:20 Predmet: |
|
|
vzdy som pouzival len FF, vsade kde sa dostanem na komp s netom (napr. v skole) a neni tam FF, tak ho instalumem ako prve. bez toho na net nejdem. ale k teme. novy FF sa mi paci. sice som bol spokojny aj s verziou 1.5, ale novy je novy som plne spokojny  |
|
| Návrat hore |
|
 |
shanoy Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 30.09.2006 Príspevky: 455 Bydlisko: Brezovapolis Karma: 
|
Zaslal: 02 Nov 2006, 20:28 Predmet: |
|
|
neviem ci to robi iba mne ale ked sa cez FF 2.0 prihlasujem na hojku tak sa mi na first pokus nepodari ale az na druhy a vtedy uz tam nemam vypisane nove pripevky...neviete v com je problm? zacalo to robvit asi tak pred 3 dnami  |
|
| Návrat hore |
|
 |
minob Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 12.08.2005 Príspevky: 387 Bydlisko: Tangiers Karma: 
|
Zaslal: 02 Nov 2006, 20:41 Predmet: |
|
|
| brm napísal: |
| BTW.. stalo sa Vám, že keď vypínate PC, tak sa nechce vypnúť a zobrazí hlášku, že program XPCOM:Event receiver neodpoveda? |
stalo sa mi to uz parkrat,ale neviem cim to je...NOD [vsetky heuristicke nastavenia zapnute] a ani SpySweeper nic nenasli.. nevim cim to moze byt...ale stalo sa mi to mozno asi tak 2-3krat...
Zatim sa mi nepozdava vo FF2.0 ako pristupuje k tabom...predtym som mohol otvorit aj 50 tabov a nahadzali sa do riadkov pod seba [napr 20tabov=1.riadok,dalsich 20tabov-2.riadok, atd...]ale teraz su vsetky v jednom riadku a su tam take otrasne sipky a naviac ma kazdy tab velky krizik
Zatial som nenasiel vhodne rozsirenie, ktore by to spravanie tabov opravilo vo FF1.5x bolo vsetko OK, tusim cez TabMix Plus |
|
| Návrat hore |
|
 |
R1k1nko Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 31.12.2005 Príspevky: 2419 Bydlisko: Sladkovicovo-city- Karma: 
|
Zaslal: 03 Nov 2006, 0:46 Predmet: |
|
|
ako to tam nahodim .....  |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
 |