Mozilla Firefox 2 final

Informácie o software, ankety...
m3thod-man
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa m3thod-man »

no ja pouzivam FF par rokov a nikdy som nemal problemi s pluginmi.Aj pri updatoch sa mi nikdy nestalo ze by prestal fungovat, prip. zle fungoval.
shanoy
Star
Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa shanoy »

OPERA je shit.... mam nato svoj nazor... pomale, nepodporuje mnohe blbosti atd... ale zato ma aj svoje plusy: stahovanie atd.. ale myslim ze zostanem pri FF ale ani FF neni dokonaly a FF dokaze fahcit aj bez pluginov
gwixt
Addict
Addict

Príspevok od používateľa gwixt »

shanoy napísal:OPERA je shit.... mam nato svoj nazor... pomale, nepodporuje mnohe blbosti atd... ale zato ma aj svoje plusy: stahovanie atd.. ale myslim ze zostanem pri FF ale ani FF neni dokonaly a FF dokaze fahcit aj bez pluginov
pomale?? a v com?? opera bola odjakziva najrychlejsia ... ale musim priznat ze FF2 nie je o moc pomalsi

Ja si pri nej tiez zostanem (aj preto lebo FF v zakladnej instalacii je pre mna nepouzitelny a zhanat extensions sa mi nechce) :)
m3thod-man
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa m3thod-man »

a co take ti tam chyba??ja mam 2 pluginy a jeden je pocasie :)
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

m3thod-man napísal:a co take ti tam chyba??ja mam 2 pluginy a jeden je pocasie :)
prosim... mohl by si mi poslat (alebo napisat) link na ten plugin na pocasie ?? :?
tomo.za
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomo.za »

gwixt napísal:problem je len v tom ze najst dobre fungujuce rozirenie je problem a zabera to cas (ktory pri opere usetrim) ... a povedz mi ktore rozirenia ma FF take co opere chybaju .. z tych dolezitych funkcnosti myslim .. predpoved pocasia tam fakt nemusim mat (mozno jedine nejake ohladom for)

a navyse takmer vzdy s vacsim updatom prestanu rozsirenia fungovat atd. atd.
lol a co takto Tools -> Addons, popripade kuknut na mozzila.com... mas to tam krasne urobene aj 5 rocne dieta si zozenie vsetky addony/pluginy/temy za par minut... k tym rozsireniam: FTP klient, moznost ovladat skoro akykolvek media player priamo z FF, perfektny add na blokovanie reklamy/bannerov/pop upov, automaticke kopirovanie/hladanie textu, moznost tahat videa z youtube/metacafe/google, moznost surfovat cez anonymny sifrovany proxy atd atd... - to su len moje, btw. neviem o nicom co dokaze Opera a FF nie :P

heh a kym updatom... som nahodil 2.0 miesto 1.5 a frcali my vsetky dalej :wink:
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Šu-Do napísal:prosim... mohl by si mi poslat (alebo napisat) link na ten plugin na pocasie ?? :?
Ja používam tento: http://www.mozilla.sk/rozsirenia/forecastfox/

BTW.. stalo sa Vám, že keď vypínate PC, tak sa nechce vypnúť a zobrazí hlášku, že program XPCOM:Event receiver neodpoveda?
gwixt
Addict
Addict

tomo.za napísal:lol a co takto Tools -> Addons, popripade kuknut na mozzila.com... mas to tam krasne urobene aj 5 rocne dieta si zozenie vsetky addony/pluginy/temy za par minut... k tym rozsireniam: FTP klient, moznost ovladat skoro akykolvek media player priamo z FF, perfektny add na blokovanie reklamy/bannerov/pop upov, automaticke kopirovanie/hladanie textu, moznost tahat videa z youtube/metacafe/google, moznost surfovat cez anonymny sifrovany proxy atd atd... - to su len moje, btw. neviem o nicom co dokaze Opera a FF nie :P

heh a kym updatom... som nahodil 2.0 miesto 1.5 a frcali my vsetky dalej :wink:
same uzitocne veci veru ...
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa kinjeril »

Temy spojene.
K teme: No, vcera som si ju nahodil a zatial som spokojny. Aj ked mam pocit, ze autor cerpal trochen z Opery. Ale to je mozno len moj subjektivny pocit. Inak pekne spracovane.
tomo.za
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomo.za »

kinjeril napísal:Temy spojene.
K teme: No, vcera som si ju nahodil a zatial som spokojny. Aj ked mam pocit, ze autor cerpal trochen z Opery. Ale to je mozno len moj subjektivny pocit. Inak pekne spracovane.
no asi narazas na tie kriziky na zatvaranie tabov... to je cisto copy od Opery :lol: neni to zly napad ale FF bol dobry aj bez toho :P
gwixt
Addict
Addict

tomo.za napísal:no asi narazas na tie kriziky na zatvaranie tabov... to je cisto copy od Opery :lol: neni to zly napad ale FF bol dobry aj bez toho :P
kriziky na taboch, kos na zavrete stranky, ukladanie sessions ... a mohol by som pokracovat (keby som FF viac pozrel) :wink:
Curuj
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Curuj »

vzdy som pouzival len FF, vsade kde sa dostanem na komp s netom (napr. v skole) a neni tam FF, tak ho instalumem ako prve. bez toho na net nejdem. :D ale k teme. novy FF sa mi paci. sice som bol spokojny aj s verziou 1.5, ale novy je novy :) som plne spokojny 8)
shanoy
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa shanoy »

neviem ci to robi iba mne ale ked sa cez FF 2.0 prihlasujem na hojku tak sa mi na first pokus nepodari ale az na druhy a vtedy uz tam nemam vypisane nove pripevky...neviete v com je problm? zacalo to robvit asi tak pred 3 dnami :(
minob
Star
Star

Príspevok od používateľa minob »

brm napísal:BTW.. stalo sa Vám, že keď vypínate PC, tak sa nechce vypnúť a zobrazí hlášku, že program XPCOM:Event receiver neodpoveda?
stalo sa mi to uz parkrat,ale neviem cim to je...NOD [vsetky heuristicke nastavenia zapnute] a ani SpySweeper nic nenasli.. nevim cim to moze byt...ale stalo sa mi to mozno asi tak 2-3krat...

Zatim sa mi nepozdava vo FF2.0 ako pristupuje k tabom...predtym som mohol otvorit aj 50 tabov a nahadzali sa do riadkov pod seba [napr 20tabov=1.riadok,dalsich 20tabov-2.riadok, atd...]ale teraz su vsetky v jednom riadku a su tam take otrasne sipky a naviac ma kazdy tab velky krizik :(
Zatial som nenasiel vhodne rozsirenie, ktore by to spravanie tabov opravilo :( vo FF1.5x bolo vsetko OK, tusim cez TabMix Plus
R1k1nko
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa R1k1nko »

brm napísal:Ja používam tento: http://www.mozilla.sk/rozsirenia/forecastfox/
ako to tam nahodim ..... :roll:
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

brm napísal:Ja používam tento: http://www.mozilla.sk/rozsirenia/forecastfox/
DIKES BRM
R1k1nko napísal:ako to tam nahodim ..... :roll:
v tom linku das nainstalovat a potom by si mal restartnut FF a potom by ti to malo uz skocit to pocasie... a ak ho xces nastavit tak kliknes pravym tlacitkom.. das moznosti a das hladat kod.. napises mesto o riadok niezsie ti skoci to mesto a potom ho oznacis a das ok a uz by ti to malo frcat... :wink:
brm
Darca
Darca

minob napísal:stalo sa mi to uz parkrat,ale neviem cim to je...NOD [vsetky heuristicke nastavenia zapnute] a ani SpySweeper nic nenasli.. nevim cim to moze byt...ale stalo sa mi to mozno asi tak 2-3krat...
No čo som surfoval po nete, tak chyba je vo FF.. robilo to údajne už v 1.5ke. Riešenie je odinštalovať resp. doinštalovať nejaké rozšírenia. Na začiatku mi to robilo.. pak som dačo doinštaloval a už to prestalo. :)
minob napísal:Zatim sa mi nepozdava vo FF2.0 ako pristupuje k tabom ......... Zatial som nenasiel vhodne rozsirenie, ktore by to spravanie tabov opravilo :( vo FF1.5x bolo vsetko OK, tusim cez TabMix Plus
TabMixPlus pre FF2: http://www.slovaksoft.com/fx/ext/out/tabmixplus.xpi
bruno12
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa bruno12 »

no mna dost stve na FF2, ze ked otvaram tab z niakej stranky, tak mi ho hodi na koniec a nie hned vedla. Neda sa to niako spravit?
brm
Darca
Darca

bruno12.. pozri o jeden príspevok vyššie na TabMixPlus pre FF2.. je tam možnosť "Otvoriť nové karty vedľa aktuálnej".. :)
Mek
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mek »

mno, FF 2 jednoznacne rulez.
Cakal som, ze moja stara 1.5 sa ozve, ze je k dispozicii new verzia a pohodlne sa aktualizacia stiahne a nainstaluje sama, ale nestalo sa tak, nuz a tak som len nainstaloval FF 2.0 kludne aj bez odinstalacie 1.5 a krasne to fachci.
Paci sa mi, ze novy FF ma mnohe funkcie, na ktore som potreboval v 1.x rozsitenia - TabX, SearchPluginsHack, SessionSaver...
celkom sranda. A este som si sosol new temu pre FF aj Thunderbird - to je ta, co je tam uvedena ako najpopularnejsia (Noia 2.0). Ani sa necudujem, pri pohlade na nu si idem oci vyocit :D joj a velmi by som ju chcel aj do Windows, ale na nete je k dipozicii iba pre KDE :?
Napísať odpoveď