Mozilla Firefox 2 final

Informácie o software, ankety...
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

brm napísal:Ja používam tento: http://www.mozilla.sk/rozsirenia/forecastfox/
DIKES BRM
R1k1nko napísal:ako to tam nahodim ..... :roll:
v tom linku das nainstalovat a potom by si mal restartnut FF a potom by ti to malo uz skocit to pocasie... a ak ho xces nastavit tak kliknes pravym tlacitkom.. das moznosti a das hladat kod.. napises mesto o riadok niezsie ti skoci to mesto a potom ho oznacis a das ok a uz by ti to malo frcat... :wink:
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

minob napísal:stalo sa mi to uz parkrat,ale neviem cim to je...NOD [vsetky heuristicke nastavenia zapnute] a ani SpySweeper nic nenasli.. nevim cim to moze byt...ale stalo sa mi to mozno asi tak 2-3krat...
No čo som surfoval po nete, tak chyba je vo FF.. robilo to údajne už v 1.5ke. Riešenie je odinštalovať resp. doinštalovať nejaké rozšírenia. Na začiatku mi to robilo.. pak som dačo doinštaloval a už to prestalo. :)
minob napísal:Zatim sa mi nepozdava vo FF2.0 ako pristupuje k tabom ......... Zatial som nenasiel vhodne rozsirenie, ktore by to spravanie tabov opravilo :( vo FF1.5x bolo vsetko OK, tusim cez TabMix Plus
TabMixPlus pre FF2: http://www.slovaksoft.com/fx/ext/out/tabmixplus.xpi
bruno12
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa bruno12 »

no mna dost stve na FF2, ze ked otvaram tab z niakej stranky, tak mi ho hodi na koniec a nie hned vedla. Neda sa to niako spravit?
brm
Darca
Darca

bruno12.. pozri o jeden príspevok vyššie na TabMixPlus pre FF2.. je tam možnosť "Otvoriť nové karty vedľa aktuálnej".. :)
Mek
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mek »

mno, FF 2 jednoznacne rulez.
Cakal som, ze moja stara 1.5 sa ozve, ze je k dispozicii new verzia a pohodlne sa aktualizacia stiahne a nainstaluje sama, ale nestalo sa tak, nuz a tak som len nainstaloval FF 2.0 kludne aj bez odinstalacie 1.5 a krasne to fachci.
Paci sa mi, ze novy FF ma mnohe funkcie, na ktore som potreboval v 1.x rozsitenia - TabX, SearchPluginsHack, SessionSaver...
celkom sranda. A este som si sosol new temu pre FF aj Thunderbird - to je ta, co je tam uvedena ako najpopularnejsia (Noia 2.0). Ani sa necudujem, pri pohlade na nu si idem oci vyocit :D joj a velmi by som ju chcel aj do Windows, ale na nete je k dipozicii iba pre KDE :?
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Mek napísal:A este som si sosol new temu pre FF aj Thunderbird - to je ta, co je tam uvedena ako najpopularnejsia (Noia 2.0). Ani sa necudujem, pri pohlade na nu si idem oci vyocit :D joj a velmi by som ju chcel aj do Windows, ale na nete je k dipozicii iba pre KDE :?
hehe aj ja ju mam... aj v 1.5 som ju mal :P

a pls.. co je to ten tab ?? :?
Mek
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mek »

Šu-Do napísal:a pls.. co je to ten tab ?? :?
tab je zalozka stranky ked ich mas viacero otvorenych. TabX je doplnok, ktory na kazdy tab osobitne pridal tlacidlo na zatvorenie (defaultne bolo iba jedno na konci listy s tabmi) :wink:
brm
Darca
Darca

V slovenskom firefoxe tab = karta :)
bruno12
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa bruno12 »

brm napísal:bruno12.. pozri o jeden príspevok vyššie na TabMixPlus pre FF2.. je tam možnosť "Otvoriť nové karty vedľa aktuálnej".. :)
aha dik
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

brm napísal:V slovenskom firefoxe tab = karta :)
takto vysvetlene je to ok... hapem thx
aj tebe Mek :wink: thx
miki690
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa miki690 »

V tej novej verzii FF som velke rozdiely nenasiel ale to je presne tym ze ju velmi nepouzivam
brm napísal:shanoy.. operu stiahnes, nainstalujes a mozes ju normalne vyuzivat (+ nieco naviac).. kdezto Firefox stiahnes, nainstalujes a musis doinstalovat este x dalsich rozsireni, aby si ziskal normalnu funkcnost. :) Firefox 1.x bola pozadu aj svojou rychlostou pri spustani programu.. trvalo to strasne dlho.. (toto sa zda byt v 2.0 odstranene).. :) O ACID2 teste (ktory je asi skor teoreticky) ani nehovorim, tam jasne vedie Opera..
Z tymto tu presne sulhasim ;) FF pouzivam na stahovanie velkych suborov ( paci sa mi ten manager :P ) a na to ked nahodov nieco nejde v opere tak to otvaram tam. pre mna je stale opera the best , ale stale radsej ff ako ie :evil: :!:
micpu
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa micpu »

No k tym stahovani pluginov do ff ze je to nevyhoda oprati opere....ja si skor myslim ze to je vyhoda...roby to program omnoho flexiilnejsi a poskytuje to uzivatelovi viac moznosti si prisposobit program podla seba...a tie pluginy su vacsinou len take halusky ktore ti ulahcuju ovladanie mozili alebo poskytuju rozne info...oproti opere ma ff vyhodu ze ak vyjde nova aktualizacia nemusis opat stahovat cely program..proste stiahne sa iba aktualizacia...netvrdim ze opera je zla mam aj operu aj firefox ale viac sa mi paci firefox...skusal som aj firefox 2 ale mi tam blbi zalozky a ked som klikol do riadku kam pisem adresy tak mi ho nevysvietilo cele a som musel potom mazat co tam bolo pred tym napisane aby som mohol zadat novu adresu...som nainstaloval naspat staru mozillu a pockam az sa vyda na 2 nejaka aktualizacia a sa odstrania tie prve chybicky :wink:
brm
Darca
Darca

micpu napísal:ked som klikol do riadku kam pisem adresy tak mi ho nevysvietilo cele a som musel potom mazat co tam bolo pred tym napisane aby som mohol zadat novu adresu
Mne to v pohode funguje. :) ..a na záložky sa možno nájde nejaké vhodné rozšírenie. ;)
Napísať odpoveď