|
| Autor |
Správa |
brm Hardcore addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 02.11.2005 Príspevky: 7148
|
| Návrat hore |
|
 |
GothaR Moderátor

Pohlavie:  Stav:  Založený: 21.02.2005 Príspevky: 6573 Bydlisko: Vault 13 Karma: 
|
Zaslal: 24 Okt 2006, 13:42 Predmet: |
|
|
ja fungujem na portable firefoxe, verziu 2.0 pouzivam uz dost dlho, ale zatial final pre portable nie je, takze mam RC3
Oproti 1.5 obsahuje vela prijemnych zmien a mozem len pochvalit  |
|
| Návrat hore |
|
 |
shanoy Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 30.09.2006 Príspevky: 454 Bydlisko: Brezovapolis Karma: 
|
Zaslal: 24 Okt 2006, 13:44 Predmet: |
|
|
| jj mam to od vcera je tos uper..som velky fanusik mozilli a myslim ze sa im podarila...aj graficky je natom dobre a vobec by som to nevymenil za IE 7. |
|
| Návrat hore |
|
 |
gwixt Addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.09.2005 Príspevky: 3642 Bydlisko: Trash-Can Karma: 
|
Zaslal: 24 Okt 2006, 14:12 Predmet: |
|
|
FF moc nepouzivam a preto som moc zmien na prvy pohlad nepostrehol (asi budu skor vo funkcnosti) .... ale tato verzia vyzera viac k svetu ako verzia 1.x a potesila ma moznost customize na toolbare ....
ale stale je to na polceste k opere ... |
|
| Návrat hore |
|
 |
shanoy Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 30.09.2006 Príspevky: 454 Bydlisko: Brezovapolis Karma: 
|
Zaslal: 24 Okt 2006, 14:16 Predmet: |
|
|
| a co teda pouzivas? asi opeu ze? ale nechapem preco? povedz v com je lepsia a v com sa ti paci viacej ako FF |
|
| Návrat hore |
|
 |
brm Hardcore addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 02.11.2005 Príspevky: 7148
Zaslal: 24 Okt 2006, 14:44 Predmet: |
|
|
shanoy.. operu stiahnes, nainstalujes a mozes ju normalne vyuzivat (+ nieco naviac).. kdezto Firefox stiahnes, nainstalujes a musis doinstalovat este x dalsich rozsireni, aby si ziskal normalnu funkcnost. Firefox 1.x bola pozadu aj svojou rychlostou pri spustani programu.. trvalo to strasne dlho.. (toto sa zda byt v 2.0 odstranene).. O ACID2 teste (ktory je asi skor teoreticky) ani nehovorim, tam jasne vedie Opera..
A este ma Firefox (aj Thunderbird) dost zarazil tym, ze neopatrny clovek moze lahko prist o svoje hesla.. este som pravdupovediac nevidel ziaden program, ktory by povolil zobrazit cely zoznam ulozenych hesiel!!!
Toto boli moje +/- k Opera/Firefox..  |
|
| Návrat hore |
|
 |
shanoy Medium Star

|
Zaslal: 24 Okt 2006, 14:50 Predmet: |
|
|
nj..ale ja fungujem normlane s FF 2.0 aj bez rozsírený..viem aj ja mam operu no viac vyuzivam firefox, ktory sa mi zda byt rychlejsi...potom v opera nepodporuje vseky JS a take blbosticky co ma stve  |
|
| Návrat hore |
|
 |
dudinko Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 20.08.2006 Príspevky: 859 Bydlisko: Bratislava, LZIB Karma: 
|
Zaslal: 29 Okt 2006, 22:11 Predmet: Mozilla Firefox 2.0 |
|
|
| Nedavno vysla najnovsia verzia popularneho internetoveho prehliadaca Mozilla Firefox verzia 2.0. Skusili ste? Ja som si ju prave stiahol a hned som si vsimol novy desing, zatvaranie tabov pomocou maleho krizika.... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Šu-Do VIP

Stav:  Založený: 26.07.2006 Príspevky: 9369 Bydlisko: Australia <-!PB!-> Karma: 
|
Zaslal: 29 Okt 2006, 23:18 Predmet: |
|
|
| hej... uz ho mam nainstalovany asi tyzden a je taky isty ako predchodca... az na to ze ma viac nastaveni ale ziadne zmeny... |
|
| Návrat hore |
|
 |
allias Star

Stav:  Založený: 06.05.2005 Príspevky: 555
Zaslal: 30 Okt 2006, 4:30 Predmet: |
|
|
| Nove stranky otvara na kartach. To je dost prakticke. |
|
| Návrat hore |
|
 |
gwixt Addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.09.2005 Príspevky: 3642 Bydlisko: Trash-Can Karma: 
|
|
| Návrat hore |
|
 |
dudinko Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 20.08.2006 Príspevky: 859 Bydlisko: Bratislava, LZIB Karma: 
|
Zaslal: 30 Okt 2006, 8:14 Predmet: |
|
|
| Aha, sry, mozte to Lock alebo spojit.. |
|
| Návrat hore |
|
 |
m3thod-man Star

Stav:  Založený: 23.09.2005 Príspevky: 562
Zaslal: 30 Okt 2006, 13:52 Predmet: |
|
|
ja hlavne ocenujem mierne zrychlenie a setrenejsi memory managment. a inak maximalna spokojnost.  |
|
| Návrat hore |
|
 |
tomo.za Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 26.09.2005 Príspevky: 254 Bydlisko: Brno/Zilina Karma: 
|
Zaslal: 30 Okt 2006, 14:00 Predmet: |
|
|
| brm napísal: |
shanoy.. operu stiahnes, nainstalujes a mozes ju normalne vyuzivat (+ nieco naviac).. kdezto Firefox stiahnes, nainstalujes a musis doinstalovat este x dalsich rozsireni, aby si ziskal normalnu funkcnost.  |
no myslim ze FF ma uplne normalnu funkcnost aj sam... a to co dokaze s rozsireniami o tom sa Opere moze tak akurat snivat, IE je uz davno z hry von  |
|
| Návrat hore |
|
 |
gwixt Addict

|
Zaslal: 30 Okt 2006, 14:59 Predmet: |
|
|
| tomo.za napísal: |
no myslim ze FF ma uplne normalnu funkcnost aj sam... a to co dokaze s rozsireniami o tom sa Opere moze tak akurat snivat, IE je uz davno z hry von  |
problem je len v tom ze najst dobre fungujuce rozirenie je problem a zabera to cas (ktory pri opere usetrim) ... a povedz mi ktore rozirenia ma FF take co opere chybaju .. z tych dolezitych funkcnosti myslim .. predpoved pocasia tam fakt nemusim mat (mozno jedine nejake ohladom for)
a navyse takmer vzdy s vacsim updatom prestanu rozsirenia fungovat atd. atd. |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
 |
|