Mozilla Firefox

Informácie o software, ankety...
xH4wK

Príspevok od používateľa xH4wK »

Šu-Do napísal:mam otazku ohladom zobrazovania stranok... netyka sa to len FF, ale aj IE.. i ked imho to chyba nie je asi.. len teda taka preventivna otazka..
doteraz som pouzival 1024*768.. nahodil som si 1280*960 a stranky ako TL, Youtube a Trezzor sa mi zobrazuju v malom prevedeni... teda defaultne su mensie.. ale napriklad hojko je v pohode.. ten sa prisposobi..
je moznost zväcsit si tu stranku, ale to ee... potom pri scrolovani sa rozpadava... len teda chcem vediet, ze ci to maju oni nastavene na rozlisko 1024*768 defaultne.. dakujem
hej maju to defaultne na nejake nativne rozlisenie ... si predstav ake mam ja stranky pri 1680x1050 :D
Gothar
Moderátor
Moderátor
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Gothar »

Tak nedavno som Firefox aktualizoval na verziu 3.0.4 (Portable) a odvtedy skoro vzdy, ked odchadzam z youtube, Firefox spadne. Robi to aj niekomu inemu, alebo som obetou iba ja? :) Pripadne nepoznate nejake riesenie? Flash mam najnovsi (tusim je to 9ka), ale po jeho aktualizacii islo vsetko v poriadku.
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Gothar aj ja som si to vsimol vcera a strasne mi to zere nervy.

Mam obycajnu 3.0.3 a Flash 10...
Gothar
Moderátor
Moderátor

Dnes som to trochu sledoval a robi to iba ked odchadzam zo stranky videa. Tym myslim tu klasicku, kde je napravo popis, pod nim suvisiace videa a pod videom komentare. Ked je video z youtube na inej stranke, tak je to vsetko ok, cize to vyzera na problem youtube, resp. nekompatibilita nejakeho prvku na tej starnke s FF.
Dnes mi FF este nespadol, pri odchode z tej stranky akurat na par sekund zamrzne.
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

mne to nerobí
infinite
Star
Star

Príspevok od používateľa infinite »

mne to spravilo asi len raz a nwm presne ci ked som odchadzal z youtube
bongo
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa bongo »

prešiel som z opery na iny prehliadač ,pretože opera ide neskutočne pomaly, velakrát nenačíta stránky .Teraz mám firefox ale myš scroluje pomalsie ako v opere, teda musim viacej otáčať kolieskom aby som sa dostal na koniec stránky..da sa to nejak zrýchlit? thnx
Gothar
Moderátor
Moderátor

bongo napísal:prešiel som z opery na iny prehliadač ,pretože opera ide neskutočne pomaly, velakrát nenačíta stránky .Teraz mám firefox ale myš scroluje pomalsie ako v opere, teda musim viacej otáčať kolieskom aby som sa dostal na koniec stránky..da sa to nejak zrýchlit? thnx
To sa nastavuje takto: Ovladacie panely >> Mys >> Koliesko

//autoeditácia príspevku ( 23 Nov 2008, 17:02 )
Gangy napísal:Gothar aj ja som si to vsimol vcera a strasne mi to zere nervy.

Mam obycajnu 3.0.3 a Flash 10...
Dnes mi to padalo pravidelne, tak som zbehol na support forum firefoxu a nasiel som tam vela ludi s rovnakym problemom. Potom tam bol dalsi, ktroy sa stazoval na ochranu proti stahovaniu videi z youtube a nasledne padanie. Hned sa tam objavila odpoveda, ze medzi filtre v adblocku treba pridat toto:

Kód: Vybrať všetko

s.ytimg.com/yt/swf/PMS*.swf
To som skusil a uz mi to odvtedy nepada, skusil som to zatial iba na asi 10tich videach, ale tvari sa to OK.
Tu adresu s.ytimg.com som si pri youtube vsimol viackrat a vzdy sa to na nej zasekavalo, tak snad by to mohlo finalne riesenie.
k1
Expert
Expert

Príspevok od používateľa k1 »

caute,

nevie niekto ako sa da predlzit (smerom dole) zakladny "toolbar" vo firefoxe ??? lebo ak si tam ulozim napriklad nejake stranky a su az do konca, tak potom vyhodi sipku cez ktoru sa musim dostat na ostatne. preto sa pytam, ci sa vobec da spravit take vec ze by som ho nejak predlzil smerom dole a tie stranky ktore si pridavam by boli pod sebou v riadkoch... dufam ze zrozumitelne napisane, dakujem :wink:
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Uz to tu raz bolo riesene a viackrat aj na slovenskom mozilla fore.
k1
Expert
Expert

viac by si mi pomohol, keby si mi dal aspon odkaz kde sa to riesilo... lebo ja som tuto temu presiel celu a bud som to nevidel alebo sa to tu neriesilo
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

k1
Expert
Expert

brm: dakujem
dudo02
King
King

Príspevok od používateľa dudo02 »

Ja mam nasledovny problem.Ak na stranke GOOGLE MAPS-http://maps.google.com/,zadam nejaku adresu tak mi ju nenajde.Iba spravi refresh.Na OPERE,EXPLORERI mi to funguje.Skusal som reinstal,ale nic nepomaha :? .Mohli by ste niekto skusit,ci vam to funguje?Skuste dat hladat napr. Bratislava...Dikes.
brm
Darca
Darca

Mne to funguje.. skús postupovať podľa týchto krokov:
http://www.mozilla.sk/firefox/standardn ... -firefoxu/
Sústreď sa na 2. a 5. krok, ale kľudne môžeš vyskúšať všetky..
dudo02
King
King

Príspevok od používateľa dudo02 »

brm napísal:Mne to funguje.. skús postupovať podľa týchto krokov:
http://www.mozilla.sk/firefox/standardn ... -firefoxu/
Sústreď sa na 2. a 5. krok, ale kľudne môžeš vyskúšať všetky..
Tak ja som si stale myslel,ze ak odinstalujem a odstranim vsetky zlozky firefoxu,zo systemu,ze zmiznu aj rozsirenia a doplnky...Ale nie je to tak.

Takze som to spustil v nudzovom rezime(to ma predtym nenapadlo) a tam to fungovalo.Tak som zacal odinstalovavat doplnky a hned prvy urceny pre SKYPE(preznacuje tel.cisla na weboch na skype-acke) robil neplechu.Tak som ho vyhodil a vsetko funguje ako ma.brm dikes. :wink:
brm
Darca
Darca

njn.. skype sa stal novodobým vírusom, proti ktorému nikto nebojuje. Toto nie je prvý a zdá sa ani posledný problém spôsobený skypom..
Walky
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Walky »

Chcem sa opytat ci vo flash playeri v mozile firefoxe ide nastavit aby isli vsetky 5 repraky+subofer
brm
Darca
Darca

Podľa všetkého už je tu finálna 3.5ka:

SK WIN32: ftp://ftp.mozilla.org/pub/firefox/relea ... %203.5.exe

Iné verzie: ftp://ftp.mozilla.org/pub/firefox/releases/3.5/
Shark NX
Addict
Addict