Goten napísal:Máš nainštalovaný Quicktime alternative? Ak áno tak: Štart - Všetky programy - Quicktime Alternative - Configuration - Browser - odškrtni "Play movies automatically".
Neviem načo je facebooku quicktime plugin. Ja som výzvu na inštaláciu odmietol a facebook ide normálne.
preto lebo ked ti príde sprava tak je počuť ťuknutie a ked som nemal QuickTime tak to neťuklo a stále pýtalo zásuvný modul preto ho mám.
Pouzivam 3.5.7 a do dneska islo vsetko ok. Dnes som zapol pocitac, spustil Mozzilu a system cely zamrzol. Nasledoval restart a chcel som si nainstalovat 3.6, pocitac zas zamrzol. Potom som presiel v Program Files na Mozilla Firefox a dal Skontrolovat pomocu Eset, pocitac zas zamrzol. A este zamrzne cely pocitac, ked chcem uplne odstranit Firefox, a ked otvorim subor Mozilla Firefox v Program Files a aj ked dam Safe Mode, jednoducho vzdy ked urobim nieco s Firefoxom. Najhorsie, je ze zamrzne, aj ked spustim Malwarebytes Anti-Malware. Neviete ako tento problem vyriesit? Dakujem
cafte,
nechem kvoli mojmu problemu zakladat novu temu tak ho pisem sem (prosim neukamenujte ma)
problem mam nasledovny:
ked do adresbaru pisem daco (napriklad "kladkostroj") tak este predcasom to automaticky zacalo hladat, a naskocil google hladanie,
teraz v poslednich casoch ked tam daco napisem tak to zacne hladat cez daky smejdovy mywebserch.com, a to ja nechcem,
da sa to niekde nastavit aby to hladalo cez google ako predtim ?
Pozri si Tools > Addons a tam popozeraj Extensions aj Plugins, ci sa ti s niecim nenainstaloval aj nejaky toolbar alebo search engine, potom ho odinstaluj.
Vo Windows pozri do ovládacieho panelu a medzi programami na odinštalovanie pozri, či tam nie je MyWebSearch alebo MyWay (a prekontroluj PC na malware).
Ako sa da klavesovou zkratkou /prípadne nejako inak/ dostať k predošlemu panelu ktory som prehliadal?
Totiz ak mam v mozille v jednom okne otvorených naraz asi 20 panelov a prehliadam si napr. 5 panel potom si prehliadam napr. 16 panel a z toho 16 sa ihned chcem dostať na predošly prehliadany panel /čiže 5/.
Ahojte, mám dosť nepríjemný problém s prihlasovaním sa na neobux.com. Vždy keď zadám prihlasovacie údaje, tak mi firefox zamrzne, aby som sa mohol prihlásiť po druhýkrát musím Firefox ukončiť cez Správcu úloh alebo otvoriť nové okno. Skúšal som aj zmeniť nastavenia vo Firefoxe tiež reinstal ale zatiaľ som na chybu neprišiel. Mám verziu Firefoxu 3.6 (mrzol mi aj pri štarších verziách). Ak sa odpojím z netu a znovu pripojím alebo vypnem PC tak mi mrzne znovu.Prosím vás o rady ďakujem.
haha11 napísal:Ahojte, mám dosť nepríjemný problém s prihlasovaním sa na neobux.com. Vždy keď zadám prihlasovacie údaje, tak mi firefox zamrzne, aby som sa mohol prihlásiť po druhýkrát musím Firefox ukončiť cez Správcu úloh alebo otvoriť nové okno. Skúšal som aj zmeniť nastavenia vo Firefoxe tiež reinstal ale zatiaľ som na chybu neprišiel. Mám verziu Firefoxu 3.6 (mrzol mi aj pri štarších verziách). Ak sa odpojím z netu a znovu pripojím alebo vypnem PC tak mi mrzne znovu.Prosím vás o rady ďakujem.
nikto sa nečiní na odpoveď?
skus zapnut ff v núdzovom režime ci to robí aj tam
Je to toolbar alebo čo to je?
1. Firefox - Nástroje - Doplnky <- tuto sa pozri či to tam nie je a odinštaluj.
2. Keď nie tak sa pozri v ovládacom paneli v menu Odinštalovanie programov.
3. Keby to ani tam nebolo tak to vymaž s HijackThis (treba to spustiť ako správca počítača): http://www.majorgeeks.com/Trend_Micro_H ... d5554.html
prosimvas, neviet niekto, ako by sa dali rozbehať doplňky pre alpha verziu firefoxu? (3.7.a5) Ževraj niektoré sú s novým firefoxom kompatibilné ale sú zakázané