ano, ma OperuH@wk napísal:TY uz mas FF4 ? :O ()
Mozilla Firefox
-
Mek
Addict
- Kontaktovať používateľa:
to vyzera, ako nejaky problem s flash playerom, skus ho odinstalovatSoviet napísal:Prišiel niekto čo je s tým na novom FF3 keď pri niektorých stránkach ako napríklad pozeraj alebo warforum a tipujem že ich je viac, tak začne FF3 akoby ladiť monitor že mi ho vypína a zapína až nakoniec zamrzne PC..
Neviete čo proti tomu? Veľmi by ste mi pomohli bo IE sa mi stále zapínať nechce..
Nepoužívaš náhodou rozšírenie NoScript? Niektoré verzie NoScript totiž spôsobovali pád FF3 na stránkach, kde sa používal MediaPlayer.Soviet napísal:Prišiel niekto čo je s tým na novom FF3 keď pri niektorých stránkach ako napríklad pozeraj alebo warforum a tipujem že ich je viac, tak začne FF3 akoby ladiť monitor že mi ho vypína a zapína až nakoniec zamrzne PC..
Neviete čo proti tomu? Veľmi by ste mi pomohli bo IE sa mi stále zapínať nechce..
Vsetci, co mate novy FF3, napiste do adresneho riadka 
Kód: Vybrať všetko
about:robotsVedel by mi niekto pomoct, ako preinstalovat mozzilu 2, tak aby som staru uplne vycistil? takto mi tam stale ostavaju zalozky a pod. veci.....na tej starej mam nejaku chybu, neodosielaju sa mi formulare, tak by som to potreboval totalne odinstalovat a nahodit nanovo...
Inak by som si uz nechal 3jku, ale tam mi pridavky nejak nejdu instalovat
Inak by som si uz nechal 3jku, ale tam mi pridavky nejak nejdu instalovat
-
Šu-Do
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
mam otazku ohladom zobrazovania stranok... netyka sa to len FF, ale aj IE.. i ked imho to chyba nie je asi.. len teda taka preventivna otazka..
doteraz som pouzival 1024*768.. nahodil som si 1280*960 a stranky ako TL, Youtube a Trezzor sa mi zobrazuju v malom prevedeni... teda defaultne su mensie.. ale napriklad hojko je v pohode.. ten sa prisposobi..
je moznost zväcsit si tu stranku, ale to ee... potom pri scrolovani sa rozpadava... len teda chcem vediet, ze ci to maju oni nastavene na rozlisko 1024*768 defaultne.. dakujem
doteraz som pouzival 1024*768.. nahodil som si 1280*960 a stranky ako TL, Youtube a Trezzor sa mi zobrazuju v malom prevedeni... teda defaultne su mensie.. ale napriklad hojko je v pohode.. ten sa prisposobi..
je moznost zväcsit si tu stranku, ale to ee... potom pri scrolovani sa rozpadava... len teda chcem vediet, ze ci to maju oni nastavene na rozlisko 1024*768 defaultne.. dakujem
Zdravim, chcel by som sa spytat ci niekto ma skusenosti s neustalymi takpovediac bezdovodnymi padmi Firefoxu. Stary mi bezal v pohode dlhu dobu, ale potom sa mi nejako pokazili zalozky tak som to reintaloval. Stiahol som si sk verziu 3.0.3, avsak hocikedy mi to proste padne bez akehokolvek okna, inokedy mi to zasa pri nejakej nenarocnej stranke zhodi aj z okienkom Oznamenie o zlyhani, a ked tam pri restarte otvorit rozrobene zalozky, opat to spadne. Toto sa mi stava naozaj na akejkolvek stranke, napr. aj pri urcitej teme na Hojkovi. Takisto sa mi zda strasne pomaly oproti tomu co som mal predtym. Neviete co s tym moze byt? Este poznamka, takto mi to zhadzovalo aj predtym ako som nahodil akekolvek addony.
-
xH4wK
hej maju to defaultne na nejake nativne rozlisenie ... si predstav ake mam ja stranky pri 1680x1050Šu-Do napísal:mam otazku ohladom zobrazovania stranok... netyka sa to len FF, ale aj IE.. i ked imho to chyba nie je asi.. len teda taka preventivna otazka..
Tak nedavno som Firefox aktualizoval na verziu 3.0.4 (Portable) a odvtedy skoro vzdy, ked odchadzam z youtube, Firefox spadne. Robi to aj niekomu inemu, alebo som obetou iba ja?
Pripadne nepoznate nejake riesenie? Flash mam najnovsi (tusim je to 9ka), ale po jeho aktualizacii islo vsetko v poriadku.
Dnes som to trochu sledoval a robi to iba ked odchadzam zo stranky videa. Tym myslim tu klasicku, kde je napravo popis, pod nim suvisiace videa a pod videom komentare. Ked je video z youtube na inej stranke, tak je to vsetko ok, cize to vyzera na problem youtube, resp. nekompatibilita nejakeho prvku na tej starnke s FF.
Dnes mi FF este nespadol, pri odchode z tej stranky akurat na par sekund zamrzne.
Dnes mi FF este nespadol, pri odchode z tej stranky akurat na par sekund zamrzne.