S tou medailou to je pravda. Ale ja si myslím, že 6-krát.J.O.S.E napísal:v šiestejved naš hádzal iba 5-krát , nie
![]()
btw. hlavná vec, že ma konečne Slovensko medailu z MS v atletike, už druhú v historií.
MS 2007 v Osake - atletika
-
Sagittarius
Guru
Re: správa
o našom viem, že nabeton hadzal 5-krát pretože komentátor hovoril, že je obdivuhodné, že každý z piatich pokusov bol meraný.Sagittarius napísal:S tou medailou to je pravda. Ale ja si myslím, že 6-krát.
-
Sagittarius
Guru
Ale pri prvom mal prešľap, takže 5 + 1 = 6.J.O.S.E napísal:o našom viem, že nabeton hadzal 5-krát pretože komentátor hovoril, že je obdivuhodné, že každý z piatich pokusov bol meraný.
nie je to náhodou tak, že ak ma prešľap tak sa mu ani len nemeria a ma stále iba 5 pokusov a ked napr. urobí 5 prešľapov tak je poslednýSagittarius napísal:Ale pri prvom mal prešľap, takže 5 + 1 = 6.
-
wolfbb2000
Medium Expert
vzdy som bol velkym televiznym fandom atletiky, ale o Osake som nevedel do teraz dokopy nic... skratka nebol cas to sledovat a velmi ma to mrzi. O tej medajle som sa dozvedel len z tohto fora prave teraz...
je to paradicka take umiestnenie, este Kovaca mam v zivej pamati z Aten heh...
slubujem ze sa polepsim
je to paradicka take umiestnenie, este Kovaca mam v zivej pamati z Aten heh...
slubujem ze sa polepsim
-
bizzy
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Som dopozeral dneska a bol som zvedavy iba o zrd.
Issinbajewa(neviem s tym menom co robitx)) hovorila ze bude prekvapenie, ale nic take velke.
Inak dost blbe, ona si tri krat vyskoci, raz z toho pre divakov ze hups a ma zlato vo vrecku. No co je imba.
Kenya 3x v 3000m prekazky
Rusko 3x v skoku do dialky
Slusny den
Issinbajewa(neviem s tym menom co robitx)) hovorila ze bude prekvapenie, ale nic take velke.
Inak dost blbe, ona si tri krat vyskoci, raz z toho pre divakov ze hups a ma zlato vo vrecku. No co je imba.
Slusny den
správa
Issinbajewa už dlhšiu dobu nemá konkurenciubizzy napísal:Som dopozeral dneska a bol som zvedavy iba o zrd.
Slusny den