MS V HOKEJI 2006
Ty si dobry puk. Videl si ty vobec MS? Vyzera to tak, ze nie. Ja si zas vobec neviem predstavit niekoho ineho ako Lasaka, Staci sa len pozret na vysledok Slovensko : Cesko, keby chytal Jano, tak urcite nedostaneme 5.ivank napísal:treba vymenit brankara lasak je bullshit
ale jak to tentorok posrali
no to je jedno ja uz tym nasim velmi neverim
-
maxpower
Expert
- Kontaktovať používateľa:
No nechal sem se trochu unest, ale pak sem to radsi editnul. (psal sem, ze vyhraje CR nebo Kanada)
Ale je pravda, ze na to, ze ste vyhrali MS jenom jednou pred 3 roky, si o sobe myslite nejak moc.
A psat o CR, ze vyhrali letosni MS jenom diky stesti, kdyz sme kazdy team prehrali a prestrileli, se neda pojmenovat jinak nez zavist (muzete se podivat na statistiky).
Ale je pravda, ze na to, ze ste vyhrali MS jenom jednou pred 3 roky, si o sobe myslite nejak moc.
A psat o CR, ze vyhrali letosni MS jenom diky stesti, kdyz sme kazdy team prehrali a prestrileli, se neda pojmenovat jinak nez zavist (muzete se podivat na statistiky).
Ak ma pamat neklame tak na rusacke krajiny mame dost zle spomienky
, ale potom v playoff sa s nimi nestretneme,
4maxpower: No sory ale myslim ze Slovaci za tie roky co sme boli s Vami v jednom state, s Madarmi v jednom state potrebuju ako sol trochu sebavedomia a minule majstrostva ste boli celkom dobri
4maxpower: No sory ale myslim ze Slovaci za tie roky co sme boli s Vami v jednom state, s Madarmi v jednom state potrebuju ako sol trochu sebavedomia a minule majstrostva ste boli celkom dobri
-
worman
Star
- Kontaktovať používateľa:
Slovensko v hokeji je ako kazdy iny tym a nikto nas s tych tymov nepovazuje za sracov lebo kazdeho mozme porazit a oni to vedia, sice Pallfy uz nebude ale ja verim ze tam angazuj Svatosa, co je podla mna druhy Hossa je to supoer hrac a urcite Slovensku pomoze velkym kusom!
V Colorade sa zase rozohra ako minule a kazdy bude ma sanky dole co tam zase vystraja hehe:)
Najviac si rozumel s Blakom s tym obrancom:)
V Colorade sa zase rozohra ako minule a kazdy bude ma sanky dole co tam zase vystraja hehe:)
Najviac si rozumel s Blakom s tym obrancom:)