|
| Kto vyhra Majstrovsta sveta v hokeji 2008? |
| Rusko |
|
18% |
[ 37 ] |
| Usa |
|
0% |
[ 2 ] |
| Kanada |
|
41% |
[ 83 ] |
| Česko |
|
4% |
[ 9 ] |
| Slovensko |
|
31% |
[ 63 ] |
| Švédsko |
|
2% |
[ 5 ] |
| Fínsko |
|
0% |
[ 2 ] |
|
| Celkom hlasov : 201 |
|
| Autor |
Správa |
Soviet King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 20.10.2006 Príspevky: 1672 Bydlisko: Moskwa Karma: 
|
Zaslal: 08 Máj 2008, 18:25 Predmet: |
|
|
| M@rt1n napísal: |
| sak seci budu pooperovani poskladany dokopy aj zmluvy budu mat podpisane tak mozu dosjt |
tieto dôvody vôbec neboli prioritou tento rok prečo hráči neprišli..Takí Demitra by sa ešte dal ospravendlniť..má už svoje roky a ak by sa zranil (keďže mu končí zmluva) tak by mu to v kariére dosť nepomohlo.. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Rammer Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 09.12.2006 Príspevky: 566 Bydlisko: neďaleko od Martina... Karma: 
|
Zaslal: 08 Máj 2008, 18:58 Predmet: |
|
|
| Ja som len zvedavy, ci Suplerovi predlzia zmluvu... O tom ale pochybujem. |
|
| Návrat hore |
|
 |
t0m4s3 Admin

Pohlavie:  Stav:  Založený: 14.06.2004 Príspevky: 13834 Bydlisko: Martin SR, Brno CZE Karma: 
|
Zaslal: 08 Máj 2008, 19:02 Predmet: |
|
|
| Soviet napísal: |
| tieto dôvody vôbec neboli prioritou tento rok prečo hráči neprišli..Takí Demitra by sa ešte dal ospravendlniť..má už svoje roky a ak by sa zranil (keďže mu končí zmluva) tak by mu to v kariére dosť nepomohlo.. |
Chudak malicky, asi by si musel od ust odtrhat aby nakrmil hladne deti, ze? |
|
| Návrat hore |
|
 |
Soviet King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 20.10.2006 Príspevky: 1672 Bydlisko: Moskwa Karma: 
|
Zaslal: 08 Máj 2008, 19:11 Predmet: |
|
|
| t0m4s3 napísal: |
| Chudak malicky, asi by si musel od ust odtrhat aby nakrmil hladne deti, ze? |
hehe tak jasné že má miliardy ale v jeho pozícii by som mal na saláme tak či tak aj ja napríklad A verím že aj ty.. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Mateq Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 21.08.2007 Príspevky: 333 Bydlisko: Trnava, Slovakia Karma: 
|
|
| Návrat hore |
|
 |
radek21 Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 02.01.2006 Príspevky: 610 Bydlisko: Myjava Karma: 
|
Zaslal: 08 Máj 2008, 19:34 Predmet: |
|
|
Že je už neskoro.
| Soviet napísal: |
hehe tak jasné že má miliardy ale v jeho pozícii by som mal na saláme tak či tak aj ja napríklad A verím že aj ty.. |
Miliardy?
Ani sa Demitrovi nečudujem. Aj keď má peniaze, keby sa zranil, mohol by sa s kariérou v NHL rozlúčiť. A keďže chce ešte hrať v NHL, nešiel na MS. |
|
| Návrat hore |
|
 |
LordHaart Medium Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 14.08.2007 Príspevky: 124
Zaslal: 08 Máj 2008, 20:23 Predmet: |
|
|
| kali520 napísal: |
| Take Rusko, Svedsko, Finsko, Cesko a Kanada ani nehovorim dokazu uhrat vysledky aj bez tych najlepsich resp klucovych hracov z NHL. |
No... tak Svedi na tomto sampionate veru tiez zatial dokazuju ako velmi dobre hraju bez hracov z NHL...
Na to aka je u nas "podpora" hokeja mame celkom kvalitny hokej... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Jimmy Medium Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 22.03.2008 Príspevky: 136 Bydlisko: Badín Karma: 
|
Zaslal: 08 Máj 2008, 20:37 Predmet: |
|
|
| Rammer napísal: |
| Ja som len zvedavy, ci Suplerovi predlzia zmluvu... O tom ale pochybujem. |
Slovenský hokej celkovo upadá a nemôžme za to viniť Šuplera. Mám brata, čo hráva hokej a poviem ti, že o tie deti sa nikto nezaujíma, akurát keď mal teraz ísť na športovú, tak prišiel nejaký múdry "funkcionár" a p*čoval tam, že prečo sú pomiešaní toľkí v ročníku(keby mali vytvoriť viac ročníkov, tak by ich bolo žalostne málo) |
|
| Návrat hore |
|
 |
Grond Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 01.08.2006 Príspevky: 319
Zaslal: 08 Máj 2008, 20:48 Predmet: |
|
|
| radek21 napísal: |
Miliardy?
|
preco sa smejes ze miliardy ved je to realne ked demitra patri k najlepse platenym slovak v nhl 6mil $ za sezonu a v nhl hraje od 93 (teda hned tolko nezarabal) ale penazi ma jak sraciek |
|
| Návrat hore |
|
 |
stanulik Medium Star

Stav:  Založený: 20.10.2007 Príspevky: 327
|
| Návrat hore |
|
 |
ledenaster Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 16.02.2006 Príspevky: 625
Zaslal: 08 Máj 2008, 21:06 Predmet: |
|
|
Radsej by sme mali cvicit najazdy.....zo 4 nepremenit ani jeden  |
|
| Návrat hore |
|
 |
t0m4s3 Admin

Pohlavie:  Stav:  Založený: 14.06.2004 Príspevky: 13834 Bydlisko: Martin SR, Brno CZE Karma: 
|
Zaslal: 08 Máj 2008, 21:26 Predmet: |
|
|
| Hovniak napísal: |
| preco sa smejes ze miliardy ved je to realne ked demitra patri k najlepse platenym slovak v nhl 6mil $ za sezonu a v nhl hraje od 93 (teda hned tolko nezarabal) ale penazi ma jak sraciek |
Demitra ma tuto sezonu 4,5M to za prve. Dalej si spocitaj ake su dane a kolko mohol realne zarobit za cely svoj zivot v NHL. Nie je to imho ani ta miliarda, takze veta: "ma miliardy" je uplne mimo. |
|
| Návrat hore |
|
 |
jerik Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 20.12.2004 Príspevky: 207 Bydlisko: Bratislava Karma: 
|
Zaslal: 08 Máj 2008, 21:36 Predmet: |
|
|
| radek21 napísal: |
| Ako Slováci verili Slovákom. A čo si čakal, že väčšina bude dávať Kanadu, USA, Rusko, Švédsko, Fínsko? Veď keď som Slovák, tak verím svojim. |
Tak ja som Slovak. Teda tak na pol. Ked hlasujem za inych ako za SVK, tak to neznamena ze nasim neverim, alebo nedrzim palce. Len som sa na to pozrel realisticky, nic viac. Inak som hlasoval za Kanadu. Budu chciet doma vyhrat /ako kazdy/ a myslim ze sa im to podari. Zastavit ich mozu Cesi alebo Rusi. Dufam ze Cesi  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Iceman888 Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 18.08.2006 Príspevky: 369 Bydlisko: Prievidza Karma: 
|
Zaslal: 08 Máj 2008, 21:54 Predmet: |
|
|
| neviete kedy bude Svetovy pohar, pamatam si len ze posledny bol v roku 2004 a vyhrala ho Kanada ?? |
|
| Návrat hore |
|
 |
patrick1 Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 28.07.2007 Príspevky: 271 Bydlisko: AMD platform Karma: 
|
Zaslal: 08 Máj 2008, 21:59 Predmet: |
|
|
hmm no neviem, ale niekto na fore je trosku mimo
pribudli tri hlasy pre Slovensko - ze budeme majstrami sveta  |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|