MS v hokeji 2008

O športe...

Kto vyhra Majstrovsta sveta v hokeji 2008?

Hlasovanie ukončené 10 máj 2008, 13:31

Rusko
37
18%
Usa
2
1%
Kanada
83
41%
Česko
9
4%
Slovensko
63
31%
Švédsko
5
2%
Fínsko
2
1%

Celkom hlasov: 201

J.O.S.E
King
King
Používateľov profilový obrázok

správa

Príspevok od používateľa J.O.S.E »

Nezaškodilo by do ankety pridať aj možnosť Norsko :wink: :idea:

btw. súhlasim s vyhlasením Vinca Lukáča, ktorý na JOJ-ke hovoril, že v reprezentácii su hráči o ktorých aj už niečo počul ale hrať ich ešte vôbec nevidel, a hráči s kvalitou, ktorí hrali finále extraligy tam chýbali - v tom súhlasim s ním ale nemožno vyniť za všetko len trenera, ale všetkých zainteresovaných a už práca s mládežou je na Slovensku žalostne slaba a od Gáboríka nemame žiadnu vyraznejšiu postavu :?

//nože nech sem neiktori z modov prihodi tu možnosť Norsko, pretože teraz vyrovnali s Kanadou na 1:1 tak ja si myslim, že majster je istý
M.a.R.o.s.H
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa M.a.R.o.s.H »

no co uz.slovensko je na upadku z hokejom a terba len dufat ze este pridu casi z2002 roku.ale myslim si ze treba zacat obmenu najpr u vedenia. :?
Stilo
Star
Star

Príspevok od používateľa Stilo »

Tak a teraz treba chlapcom drzat palce aj na nohach..
Supersonic
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Supersonic »

podla mna dame slovincov v pohode :D
prask
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa prask »

cele tieto ms su postavene na hlavu
fini - nori, my - nemci, svedi - svajciari a zatial aj canada - nori :D
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

LordHard napísal:No... tak Svedi na tomto sampionate veru tiez zatial dokazuju ako velmi dobre hraju bez hracov z NHL
Ja som nehovoril len o tomto turnaji, a koho zaujima nejaka prehra Svedov v zbytocnom zapase ked sa nakoniec aj tak dostanu do semifinale.
Sagittarius
Guru
Guru

Re: správa

Príspevok od používateľa Sagittarius »

J.O.S.E napísal:Nezaškodilo by do ankety pridať aj možnosť Norsko :wink: :idea:
Ja by som skôr pridal Švajčiarsko. I keď nebolo by zlé vyhrať nad majstrom sveta. :lol:
konyk87
King
King

Príspevok od používateľa konyk87 »

akoze to co predvadza Kanada v tretej tretine je zatial najvacsi grc co som na tychto MS videl...sak nic nerobia len fauluju...uz maju aspon 4 vylucenych a min 2 fauly im este neodpiskali...dufam, ze ich Nori porazia.. :roll:

\\
somarko12 napísal:vyje*** sa setria na dasli priebeh.
ano, setria...ale setrit sa da aj bez tych spinavych faulov.. :evil:
somarko12
Novice
Novice

Príspevok od používateľa somarko12 »

konyk87 napísal:akoze to co predvadza Kanada v tretej tretine je zatial najvacsi grc co som na tychto MS videl...sak nic nerobia len fauluju...uz maju aspon 4 vylucenych a min 2 fauly im este neodpiskali...dufam, ze ich Nori porazia.. :roll:
vyje*** sa setria na dasli priebeh.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

t0m4s3 napísal:Ziadne vyhovorky nepomozu, jednoducho Slovenska extraliga je slaba ako caj a bez hracov v NHL sme vzdycky odkazani na tragicke vysledky, co sa potvrdilo a este len potvrdi az tento rok.
Neviem na co tu pises to, ze nasa extraliga je slaba. Mozes mi to vysvetlit??? Pri pohlade na supisku zo zapasu s Nemeckom tam vidim dvoch hracov z extraligy, obchoch z Trencina a to je Kollar a Huzevka.

Stale cakam na odpoved a nejak som sa nedockal odpovede 8)
rados915
Guru
Guru

Príspevok od používateľa rados915 »

Hovniak napísal:preco sa smejes ze miliardy ved je to realne ked demitra patri k najlepse platenym slovak v nhl 6mil $ za sezonu a v nhl hraje od 93 (teda hned tolko nezarabal) ale penazi ma jak sraciek
Ale miliardy? Je to multimilionár, ale určite nie miliardár.
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

hojko: Nato aby si sa mal na co pytat ...
Martin44
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Martin44 »

Kamos vlavo, ja vpravo.
Fandime slovenskemu hokeju :)
Prílohy
parodia.jpg
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

t0m4s3 napísal:Demitra ma tuto sezonu 4,5M to za prve. Dalej si spocitaj ake su dane a kolko mohol realne zarobit za cely svoj zivot v NHL. Nie je to imho ani ta miliarda, takze veta: "ma miliardy" je uplne mimo.
No nebude mu isto veľa chýbať k miliarde..Isto nežije len z hokeja a s niečím podniká..

BTW: Je to len môj názor a uviedol som to len približne..Tak zas všetko nemusíš opravovať :? Nie každý má čas prerátavať jeho plat,dane a všetko dokopy :roll:
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Soviet: Vsak to ani preratavat netreba, len si staci vziat jeho aktualny plat, kolko rokov hraval a nejake to navysovanie platu, z toho odpocitat nejake dane a dostanes sa k tomu, ze to miliarda nebude. Povedz mi jeden jediny dovod preco by mal s niecim podnikat, ked ma penazi dost aj pre jeho deti, vnucata atd..., hmm??? Kolkych hokejistov poznas co podnikaju (neratam Haseka, ktoreho znacku Dominator povazujem len za zapredanie svojho mena a potom este Teppo Numminen, ktory vlastnil firmu Montreal).
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

hojko napísal:Soviet: Vsak to ani preratavat netreba, len si staci vziat jeho aktualny plat, kolko rokov hraval a nejake to navysovanie platu, z toho odpocitat nejake dane a dostanes sa k tomu, ze to miliarda nebude. Povedz mi jeden jediny dovod preco by mal s niecim podnikat, ked ma penazi dost aj pre jeho deti, vnucata atd..., hmm??? Kolkych hokejistov poznas co podnikaju (neratam Haseka, ktoreho znacku Dominator povazujem len za zapredanie svojho mena a potom este Teppo Numminen, ktory vlastnil firmu Montreal).
No dobre som ticho..a nevravím že podniká nejakou veľkou firmou, ale nejakou malou čo mu vynáša len tak na starobu :D
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

A co je to za firma??? Mas o nej blizsie informacie alebo su to len cisto tvoje domienky, ktore nemas ako odargumentovat a teda ide cisto o taraniny, ktorymi sa tu len zhadzujes???
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

hojko napísal:A co je to za firma??? Mas o nej blizsie informacie alebo su to len cisto tvoje domienky, ktore nemas ako odargumentovat a teda ide cisto o taraniny, ktorymi sa tu len zhadzujes???
Je to len moja domnienka..Ani ty nemáš dôkaz o tom že žiadnu firmu nemá takže asi tak :) Len tu v Brezne (jasné že to nieje nhl) hokejistov čo máme tak podnikajú skoro každý tak som to usúdil podľa toho..
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Mne staci dokaz z orsk.sk a teda na Slovensku pravdepodobne podnikat nebude. Porovnavat druhu slovensku ligu v ktorej hraci doobeda pracuju v robote a vecer idu na trening ci zapasy oproti NHL je smiesne. Tolko co ma Brezno rozpocet na niekolko rokov, tak Demitra zarobi behom mesiaca.
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

hojko napísal:Mne staci dokaz z orsk.sk a teda na Slovensku pravdepodobne podnikat nebude. Porovnavat druhu slovensku ligu v ktorej hraci doobeda pracuju v robote a vecer idu na trening ci zapasy oproti NHL je smiesne. Tolko co ma Brezno rozpocet na niekolko rokov, tak Demitra zarobi behom mesiaca.
jasné ja viem o rozpočte neboj :) Ja som to len tak uviedol..Ale napríklad Mariána Hossu v tom registri nájdeš..
Dobre dosť na túto tému..Nech tu nieje zbytočne spamu ohľadne zbytočností..
Napísať odpoveď