|
| Kto vyhra Majstrovsta sveta v hokeji 2008? |
| Rusko |
|
18% |
[ 37 ] |
| Usa |
|
0% |
[ 2 ] |
| Kanada |
|
41% |
[ 83 ] |
| Česko |
|
4% |
[ 9 ] |
| Slovensko |
|
31% |
[ 63 ] |
| Švédsko |
|
2% |
[ 5 ] |
| Fínsko |
|
0% |
[ 2 ] |
|
| Celkom hlasov : 201 |
|
| Autor |
Správa |
J.O.S.E Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.05.2007 Príspevky: 873 Bydlisko: pivnica 11:DD Karma: 
|
Zaslal: 08 Máj 2008, 22:07 Predmet: správa |
|
|
Nezaškodilo by do ankety pridať aj možnosť Norsko
btw. súhlasim s vyhlasením Vinca Lukáča, ktorý na JOJ-ke hovoril, že v reprezentácii su hráči o ktorých aj už niečo počul ale hrať ich ešte vôbec nevidel, a hráči s kvalitou, ktorí hrali finále extraligy tam chýbali - v tom súhlasim s ním ale nemožno vyniť za všetko len trenera, ale všetkých zainteresovaných a už práca s mládežou je na Slovensku žalostne slaba a od Gáboríka nemame žiadnu vyraznejšiu postavu
//nože nech sem neiktori z modov prihodi tu možnosť Norsko, pretože teraz vyrovnali s Kanadou na 1:1 tak ja si myslim, že majster je istý
|
|
| Návrat hore |
|
 |
tego2000 Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 08.08.2007 Príspevky: 423 Bydlisko: Trnava,svk Karma: 
|
Zaslal: 08 Máj 2008, 22:25 Predmet: |
|
|
no co uz.slovensko je na upadku z hokejom a terba len dufat ze este pridu casi z2002 roku.ale myslim si ze treba zacat obmenu najpr u vedenia.
|
|
| Návrat hore |
|
 |
Stilo Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 25.02.2006 Príspevky: 509 Bydlisko: BA Karma: 
|
Zaslal: 08 Máj 2008, 22:36 Predmet: |
|
|
| Tak a teraz treba chlapcom drzat palce aj na nohach..
|
|
| Návrat hore |
|
 |
Supersonic Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 23.01.2006 Príspevky: 229 Bydlisko: Oravské Veselé Karma: 
|
Zaslal: 08 Máj 2008, 22:38 Predmet: |
|
|
podla mna dame slovincov v pohode
|
|
| Návrat hore |
|
 |
prask Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 02.09.2005 Príspevky: 600 Bydlisko: 5rzalka Karma: 
|
Zaslal: 08 Máj 2008, 22:41 Predmet: |
|
|
cele tieto ms su postavene na hlavu
fini - nori, my - nemci, svedi - svajciari a zatial aj canada - nori
|
|
| Návrat hore |
|
 |
kali520 Guru wannabe

Stav:  Založený: 15.03.2006 Príspevky: 2153
Zaslal: 08 Máj 2008, 22:55 Predmet: |
|
|
| LordHard napísal: |
| No... tak Svedi na tomto sampionate veru tiez zatial dokazuju ako velmi dobre hraju bez hracov z NHL |
Ja som nehovoril len o tomto turnaji, a koho zaujima nejaka prehra Svedov v zbytocnom zapase ked sa nakoniec aj tak dostanu do semifinale.
|
|
| Návrat hore |
|
 |
Sagittarius Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 13.02.2007 Príspevky: 748 Bydlisko: TR, K. Bane, ZA Karma: 
|
Zaslal: 08 Máj 2008, 23:03 Predmet: Re: správa |
|
|
| J.O.S.E napísal: |
Nezaškodilo by do ankety pridať aj možnosť Norsko  |
Ja by som skôr pridal Švajčiarsko. I keď nebolo by zlé vyhrať nad majstrom sveta.
|
|
| Návrat hore |
|
 |
konyk87 Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.10.2007 Príspevky: 424
Zaslal: 08 Máj 2008, 23:26 Predmet: |
|
|
akoze to co predvadza Kanada v tretej tretine je zatial najvacsi grc co som na tychto MS videl...sak nic nerobia len fauluju...uz maju aspon 4 vylucenych a min 2 fauly im este neodpiskali...dufam, ze ich Nori porazia..
\\
| somarko12 napísal: |
| vyje*** sa setria na dasli priebeh. |
ano, setria...ale setrit sa da aj bez tych spinavych faulov..
|
|
| Návrat hore |
|
 |
somarko12 Novice

Stav:  Založený: 08.05.2008 Príspevky: 1
Zaslal: 08 Máj 2008, 23:30 Predmet: |
|
|
| konyk87 napísal: |
akoze to co predvadza Kanada v tretej tretine je zatial najvacsi grc co som na tychto MS videl...sak nic nerobia len fauluju...uz maju aspon 4 vylucenych a min 2 fauly im este neodpiskali...dufam, ze ich Nori porazia..  |
vyje*** sa setria na dasli priebeh.
|
|
| Návrat hore |
|
 |
hojko Site Admin

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.04.2004 Príspevky: 13022 Bydlisko: Európa Karma: 
|
Zaslal: 08 Máj 2008, 23:47 Predmet: |
|
|
| t0m4s3 napísal: |
| Ziadne vyhovorky nepomozu, jednoducho Slovenska extraliga je slaba ako caj a bez hracov v NHL sme vzdycky odkazani na tragicke vysledky, co sa potvrdilo a este len potvrdi az tento rok. |
Neviem na co tu pises to, ze nasa extraliga je slaba. Mozes mi to vysvetlit??? Pri pohlade na supisku zo zapasu s Nemeckom tam vidim dvoch hracov z extraligy, obchoch z Trencina a to je Kollar a Huzevka.
Stale cakam na odpoved a nejak som sa nedockal odpovede
|
|
| Návrat hore |
|
 |
radek21 Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 02.01.2006 Príspevky: 504 Bydlisko: Myjava Karma: 
|
Zaslal: 08 Máj 2008, 23:56 Predmet: |
|
|
| Hovniak napísal: |
| preco sa smejes ze miliardy ved je to realne ked demitra patri k najlepse platenym slovak v nhl 6mil $ za sezonu a v nhl hraje od 93 (teda hned tolko nezarabal) ale penazi ma jak sraciek |
Ale miliardy? Je to multimilionár, ale určite nie miliardár.
|
|
| Návrat hore |
|
 |
t0m4s3 Admin

Pohlavie:  Stav:  Založený: 14.06.2004 Príspevky: 13416 Bydlisko: Martin SR, Brno CZE Karma: 
|
Zaslal: 08 Máj 2008, 23:56 Predmet: |
|
|
| hojko: Nato aby si sa mal na co pytat ...
|
|
| Návrat hore |
|
 |
Martin44 Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 30.01.2006 Príspevky: 1104 Bydlisko: Petržálka Karma: 
|
|
| Návrat hore |
|
 |
Soviet Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 20.10.2006 Príspevky: 1474 Bydlisko: Moskwa Karma: 
|
Zaslal: 09 Máj 2008, 13:58 Predmet: |
|
|
| t0m4s3 napísal: |
| Demitra ma tuto sezonu 4,5M to za prve. Dalej si spocitaj ake su dane a kolko mohol realne zarobit za cely svoj zivot v NHL. Nie je to imho ani ta miliarda, takze veta: "ma miliardy" je uplne mimo. |
No nebude mu isto veľa chýbať k miliarde..Isto nežije len z hokeja a s niečím podniká..
BTW: Je to len môj názor a uviedol som to len približne..Tak zas všetko nemusíš opravovať Nie každý má čas prerátavať jeho plat,dane a všetko dokopy
|
|
| Návrat hore |
|
 |
hojko Site Admin

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.04.2004 Príspevky: 13022 Bydlisko: Európa Karma: 
|
Zaslal: 09 Máj 2008, 14:42 Predmet: |
|
|
| Soviet: Vsak to ani preratavat netreba, len si staci vziat jeho aktualny plat, kolko rokov hraval a nejake to navysovanie platu, z toho odpocitat nejake dane a dostanes sa k tomu, ze to miliarda nebude. Povedz mi jeden jediny dovod preco by mal s niecim podnikat, ked ma penazi dost aj pre jeho deti, vnucata atd..., hmm??? Kolkych hokejistov poznas co podnikaju (neratam Haseka, ktoreho znacku Dominator povazujem len za zapredanie svojho mena a potom este Teppo Numminen, ktory vlastnil firmu Montreal).
|
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
 |
|