No dobre som ticho..a nevravím že podniká nejakou veľkou firmou, ale nejakou malou čo mu vynáša len tak na starobuhojko napísal:Soviet: Vsak to ani preratavat netreba, len si staci vziat jeho aktualny plat, kolko rokov hraval a nejake to navysovanie platu, z toho odpocitat nejake dane a dostanes sa k tomu, ze to miliarda nebude. Povedz mi jeden jediny dovod preco by mal s niecim podnikat, ked ma penazi dost aj pre jeho deti, vnucata atd..., hmm??? Kolkych hokejistov poznas co podnikaju (neratam Haseka, ktoreho znacku Dominator povazujem len za zapredanie svojho mena a potom este Teppo Numminen, ktory vlastnil firmu Montreal).
MS v hokeji 2008
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
-
Soviet
Darca
Je to len moja domnienka..Ani ty nemáš dôkaz o tom že žiadnu firmu nemá takže asi takhojko napísal:A co je to za firma??? Mas o nej blizsie informacie alebo su to len cisto tvoje domienky, ktore nemas ako odargumentovat a teda ide cisto o taraniny, ktorymi sa tu len zhadzujes???
-
hojko
Site Admin
Mne staci dokaz z orsk.sk a teda na Slovensku pravdepodobne podnikat nebude. Porovnavat druhu slovensku ligu v ktorej hraci doobeda pracuju v robote a vecer idu na trening ci zapasy oproti NHL je smiesne. Tolko co ma Brezno rozpocet na niekolko rokov, tak Demitra zarobi behom mesiaca.
-
Soviet
Darca
jasné ja viem o rozpočte nebojhojko napísal:Mne staci dokaz z orsk.sk a teda na Slovensku pravdepodobne podnikat nebude. Porovnavat druhu slovensku ligu v ktorej hraci doobeda pracuju v robote a vecer idu na trening ci zapasy oproti NHL je smiesne. Tolko co ma Brezno rozpocet na niekolko rokov, tak Demitra zarobi behom mesiaca.
Dobre dosť na túto tému..Nech tu nieje zbytočne spamu ohľadne zbytočností..
-
Sagittarius
Guru
-
Tomasko
Guru wannabe
asi nech si zachyta aj on, ved toto keby prehrali tak konec...M@rt1n napísal:preco dal Supler do brany Lasaka??? mal dat radsej Budaja
iked si myslim, ze za jednu tretinu dat jeden gol proti Slovincom, mno nic moc
ano komentator hovoril "nase uspesne posledne 3 minuty prvej tretiny" ake uspesne? gol nedali