Aha, tak si to myslel... Hm no tak to ano, sance boli. Ale myslim ze nic nove, ze nasi nevedia 3 zakladne veci : Premienat sance /napr. najazdy/, hrat oslabenia a hrat presilovky. Inak jediny utok,ktory ako tak hral cele MS bol prvy utok, resp. hraci M.Hossa,Kolnik,Petrovicky,Visnovsky,Sekera. Heh, vidno kto hra, resp. hraval v NHLradek21 napísal:Nemyslel som to tak, aby sa viac nadreli. Ale mali šance ktoré nepremenili a nebolo ich málo. Čiže rozdiel mohol byť väčší. Ale 1:5 je dobré.
MS v hokeji 2008
a pochvalu velku si isto este zasluzi Andrej Kollar. hlavne ked si zoberes ze hra v slovenskej extralige. tak nato tam podaval velmi dobre vykony.jerik napísal:Aha, tak si to myslel... Hm no tak to ano, sance boli. Ale myslim ze nic nove, ze nasi nevedia 3 zakladne veci : Premienat sance /napr. najazdy/, hrat oslabenia a hrat presilovky. Inak jediny utok,ktory ako tak hral cele MS bol prvy utok, resp. hraci M.Hossa,Kolnik,Petrovicky,Visnovsky,Sekera. Heh, vidno kto hra, resp. hraval v NHL
-
M.a.R.o.s.H
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
-
M.a.R.o.s.H
Medium Professional
-
Hossa1881
Medium Professional
co mate furt s tou slovenskou extraligou??? to je najmensi problem nasho hokejaLewis napísal:a pochvalu velku si isto este zasluzi Andrej Kollar. hlavne ked si zoberes ze hra v slovenskej extralige. tak nato tam podaval velmi dobre vykony.
neviem ci hral kollar az tak dobre, mam pocit ze na prvych ms co bol dako dva roky dozadu hral ovela lepsie, no urcite bojuje a dal do toho vsetko, najlepsie ako na hp vychvaluju podkonickeho za gol...no bola tam poloprazdna brana, zato ze to trafil to uz je velmi dobry vykon??? prva lajna hrala velmi dobre, uz si aj coto dovolili aj ked je to iba slovinsko...ale ked sa kopitar rozbehol tak ho nikto nevedel zastavit, keby tam bol cely utok kopitarovcov tak by nasa obrana asi znova vyhorela...
-
hojko
Site Admin
UjoNecro: Ale rec tu bola o Demitrovi, tak neviem na co sem tahas ineho hraca. Aj Pallfy ma penzion ci restauraciu, Marian Hossa podnika s realitami...
Lewis: Kollar tam nema co robit a s nim dalsich 7 trencanov ci kolko ich tam je.
Dnes fandim opat Slovincom, snad sa prebudia a poriadne nam to natru.
Lewis: Kollar tam nema co robit a s nim dalsich 7 trencanov ci kolko ich tam je.
Dnes fandim opat Slovincom, snad sa prebudia a poriadne nam to natru.
-
q-parser
Professional
Skoro som zinfarktoval, ale vydrzal som dokonca (aj s prepinanim na Matrix a Taki sme boli
) Keby sme tam dnes nemali Visnovskeho, tak by sme prehrali asi aj s Kongom, dpc.
EDIT:
Sorry za tu hrubku v mene. Zjavne gramatika ma najmenej stvala, ked som to pisal.
-> t0m4s3: Stava sa aj inym, ze sa pomylia.
-> neo250: I bow before you, ice-hockey guru! Prepac, ze sa nevidim do hokeja ako ty, fakt sa hanbim. Be merciful!
EDIT:
Sorry za tu hrubku v mene. Zjavne gramatika ma najmenej stvala, ked som to pisal.
-> t0m4s3: Stava sa aj inym, ze sa pomylia.
-> neo250: I bow before you, ice-hockey guru! Prepac, ze sa nevidim do hokeja ako ty, fakt sa hanbim. Be merciful!