|
| Kto vyhra Majstrovsta sveta v hokeji 2008? |
| Rusko |
|
18% |
[ 37 ] |
| Usa |
|
0% |
[ 2 ] |
| Kanada |
|
41% |
[ 83 ] |
| Česko |
|
4% |
[ 9 ] |
| Slovensko |
|
31% |
[ 63 ] |
| Švédsko |
|
2% |
[ 5 ] |
| Fínsko |
|
0% |
[ 2 ] |
|
| Celkom hlasov : 201 |
|
| Autor |
Správa |
p4ra Hardcore addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 13.12.2005 Príspevky: 6601 Bydlisko: V tvojej hlave. Karma: 
|
Zaslal: 10 Máj 2008, 21:08 Predmet: |
|
|
| Skoda toho Bieloruska. Nie, ze by som mal nieco proti Ceskej Republike, ale bolo by to zaujimave vidiet, keby to Cesi prehraju. |
|
| Návrat hore |
|
 |
hojko Site Admin

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.04.2004 Príspevky: 13837 Bydlisko: Európa Karma: 
|
Zaslal: 11 Máj 2008, 0:11 Predmet: |
|
|
UjoNecro: Ale rec tu bola o Demitrovi, tak neviem na co sem tahas ineho hraca. Aj Pallfy ma penzion ci restauraciu, Marian Hossa podnika s realitami...
Lewis: Kollar tam nema co robit a s nim dalsich 7 trencanov ci kolko ich tam je.
Dnes fandim opat Slovincom, snad sa prebudia a poriadne nam to natru. |
|
| Návrat hore |
|
 |
stanulik Medium Star

Stav:  Založený: 20.10.2007 Príspevky: 327
Zaslal: 11 Máj 2008, 2:16 Predmet: |
|
|
| to co nasi vystrajaju je vysmech a velmi zahanbujuce v II. tretine nas totalne Slovinci uzavreli a dostali pod tlak. Je to hanba. Supler von a uz v zivote nechem niektorych hracov v SR vidiet. Vid. KOLLAR a spol. |
|
| Návrat hore |
|
 |
hojko Site Admin

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.04.2004 Príspevky: 13837 Bydlisko: Európa Karma: 
|
Zaslal: 11 Máj 2008, 2:49 Predmet: |
|
|
| Este to niekoho bavi??? Ja pozeram uz na Galaxii zapas Detroitu s Dallasom - to je hokej na ktory sa da pozerat. |
|
| Návrat hore |
|
 |
q-parser VIP

Pohlavie:  Stav:  Založený: 04.12.2004 Príspevky: 1382 Bydlisko: /dev/null Karma: 
|
Zaslal: 11 Máj 2008, 4:01 Predmet: |
|
|
Skoro som zinfarktoval, ale vydrzal som dokonca (aj s prepinanim na Matrix a Taki sme boli ) Keby sme tam dnes nemali Visnovskeho, tak by sme prehrali asi aj s Kongom, dpc.
EDIT:
Sorry za tu hrubku v mene. Zjavne gramatika ma najmenej stvala, ked som to pisal.
-> t0m4s3: Stava sa aj inym, ze sa pomylia.
-> neo250: I bow before you, ice-hockey guru! Prepac, ze sa nevidim do hokeja ako ty, fakt sa hanbim. Be merciful! |
|
| Návrat hore |
|
 |
t0m4s3 Admin

Pohlavie:  Stav:  Založený: 14.06.2004 Príspevky: 13944 Bydlisko: Martin SR, Brno CZE Karma: 
|
Zaslal: 11 Máj 2008, 8:12 Predmet: |
|
|
Naozaj som neveril, ze niekto dokaze napisat Vysnovsky po tom co ten clovek nahral za Slovensku reprezentaciu  |
|
| Návrat hore |
|
 |
neo250 Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 02.07.2006 Príspevky: 345 Bydlisko: Martin Karma: 
|
Zaslal: 11 Máj 2008, 8:52 Predmet: |
|
|
| t0m4s3 napísal: |
Naozaj som neveril, ze niekto dokaze napisat Vysnovsky po tom co ten clovek nahral za Slovensku reprezentaciu  |
no tak kolega sleduje každý deň hokej inak to nevidím..... stavím sa aj, že pozerá NHL a fandí LA Kings a určite sa vyzná do hokeja  |
|
| Návrat hore |
|
 |
LordHaart Medium Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 14.08.2007 Príspevky: 125
Zaslal: 11 Máj 2008, 8:55 Predmet: |
|
|
| neo250 napísal: |
a určite sa vyzná do hokeja  |
na slovensku sa samizda do hokeja vyznaju vsetci  |
|
| Návrat hore |
|
 |
UjoNecro Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 03.04.2008 Príspevky: 184 Bydlisko: BB Karma: 
|
Zaslal: 11 Máj 2008, 10:11 Predmet: |
|
|
| hojko napísal: |
UjoNecro: Ale rec tu bola o Demitrovi, tak neviem na co sem tahas ineho hraca. Aj Pallfy ma penzion ci restauraciu, Marian Hossa podnika s realitami...
Lewis: Kollar tam nema co robit a s nim dalsich 7 trencanov ci kolko ich tam je.
Dnes fandim opat Slovincom, snad sa prebudia a poriadne nam to natru. |
| hojko napísal: |
| Povedz mi jeden jediny dovod preco by mal s niecim podnikat, ked ma penazi dost aj pre jeho deti, vnucata atd..., hmm??? Kolkych hokejistov poznas co podnikaju (neratam Haseka, ktoreho znacku Dominator povazujem len za zapredanie svojho mena a potom este Teppo Numminen, ktory vlastnil firmu Montreal). |
No vysvetlil som si to tak ze tymto si vlastne tvrdil ze nepodnikaju ale to je jedno, so zvyskom co si povedal suhlasim a dufal som ze prepadneme do Bcka. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Edo Shinoda Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 23.01.2006 Príspevky: 262 Bydlisko: Brezno Karma: 
|
Zaslal: 11 Máj 2008, 11:09 Predmet: |
|
|
aa tak sme v A-cku nadalej , hoci som to nesledoval ale po samostatnych najazdoch nie je pekna vizitka (aj ked Cesko a Bielorusko tiez nic moc ) a dufam ze buduci rok pridu viaceri z NHL lebo takto sme strateni. a este dufam ze toho vozralu Suplera vymenia |
|
| Návrat hore |
|
 |
Peky05 Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 01.07.2007 Príspevky: 580 Bydlisko: KE Karma: 
|
Zaslal: 11 Máj 2008, 11:21 Predmet: |
|
|
| nakoniec sa nam to podarilo aj ked som hokej nepozeral.Ale asi to nebolo nic moc ked sme az na najazdy vyhrali. |
|
| Návrat hore |
|
 |
M@rt1n Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 05.10.2006 Príspevky: 1015 Bydlisko: Prievidza Karma: 
|
Zaslal: 11 Máj 2008, 11:27 Predmet: |
|
|
joj keby chcel tak dojst Filc alebo Hossa a naspat Šťastný a bolo by to tak ako pred tým lebo na hokejportali hovora že Široký chce odísť
a ozaj kto príde namiesto Talianov a Slovincov nabudúci rok??? |
|
| Návrat hore |
|
 |
GothaR Hardcore addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 21.02.2005 Príspevky: 5412 Bydlisko: failblog.org :-D Karma: 
|
Zaslal: 11 Máj 2008, 11:32 Predmet: |
|
|
| M@rt1n napísal: |
joj keby chcel tak dojst Filc alebo Hossa a naspat Šťastný a bolo by to tak ako pred tým lebo na hokejportali hovora že Široký chce odísť
Madarsko a Rakusko Pripadny zapas s Madarskom by mal komentovat Slota, to by bolo srandy  |
|
| Návrat hore |
|
 |
M@rt1n Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 05.10.2006 Príspevky: 1015 Bydlisko: Prievidza Karma: 
|
Zaslal: 11 Máj 2008, 11:52 Predmet: |
|
|
| GothaR napísal: |
Pripadny zapas s Madarskom by mal komentovat Slota, to by bolo srandy  |
to by bola |
|
| Návrat hore |
|
 |
radek21 Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 02.01.2006 Príspevky: 659 Bydlisko: Myjava Karma: 
|
Zaslal: 11 Máj 2008, 12:07 Predmet: |
|
|
| M@rt1n napísal: |
Nie je tam doslovne napísane, že chce odísť, ale, že nemá chuť pokračovať ďalej. Ten chmulo to povedal naschvál aby si všetci mysleli, že odíde, ale zostane tam a naďalej bude kaziť slovenský hokej. |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
 |
|