|
| Kto vyhra Majstrovsta sveta v hokeji 2008? |
| Rusko |
|
18% |
[ 37 ] |
| Usa |
|
0% |
[ 2 ] |
| Kanada |
|
41% |
[ 83 ] |
| Česko |
|
4% |
[ 9 ] |
| Slovensko |
|
31% |
[ 63 ] |
| Švédsko |
|
2% |
[ 5 ] |
| Fínsko |
|
0% |
[ 2 ] |
|
| Celkom hlasov : 201 |
|
| Autor |
Správa |
skypej Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 25.12.2006 Príspevky: 241 Bydlisko: kde sa zobudim :P Karma: 
|
Zaslal: 11 Máj 2008, 12:18 Predmet: |
|
|
| M@rt1n napísal: |
| ... a naspat Šťastný ... |
toho trtka?! ..
neviem co na tom "americanovi" vidis .. resp. co na nom vidi SLovensko ..  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Steju Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 16.04.2007 Príspevky: 635 Bydlisko: starlit sea Karma: 
|
Zaslal: 11 Máj 2008, 12:43 Predmet: |
|
|
| hojko napísal: |
| Este to niekoho bavi??? Ja pozeram uz na Galaxii zapas Detroitu s Dallasom - to je hokej na ktory sa da pozerat. |
presne tak, go flyers!  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Monako2 Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 14.05.2005 Príspevky: 969 Bydlisko: Prievidza Karma: 
|
Zaslal: 11 Máj 2008, 12:50 Predmet: |
|
|
| M@rt1n napísal: |
...a naspat Šťastný a bolo by to tak ako pred tým lebo na hokejportali hovora že Široký chce odísť
|
stastny je tiez dobra ku... . na druhej strane siroky ma tolko prachov ze sa nepotrebuje obohacovat o nejake drobne a stastny tiez. sam zigo v rozhovore povedal ze s nimi vychadza velmi dobre a nema problem ani k jednemu ani druhemu. ja by som tam dal kludne peta bondru/filca a potom by sa zbadalo kde je pes zakopany, ci by to islo k lepsiemu alebo horsiemu... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Peky05 Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 01.07.2007 Príspevky: 580 Bydlisko: KE Karma: 
|
Zaslal: 11 Máj 2008, 12:56 Predmet: |
|
|
| mne stastny nechyba hlavne nech odide siroky potom dufam ze vsetko bude ok |
|
| Návrat hore |
|
 |
b0t~ Light Expert

Stav:  Založený: 23.03.2008 Príspevky: 36
Zaslal: 11 Máj 2008, 12:59 Predmet: |
|
|
| Steju napísal: |
presne tak, go flyers!  |
hh teraz neviem ci si zle precital alebo sa pomylil =))
ale jednoznacne dallas ! |
|
| Návrat hore |
|
 |
Retne King

Stav:  Založený: 01.08.2004 Príspevky: 1765 Bydlisko: Fr:Toulouse, Sk:Cassovia Karma: 
|
Zaslal: 11 Máj 2008, 13:54 Predmet: |
|
|
| b0t~ napísal: |
ale jednoznacne dallas ! |
ale jednoznacne citajte nazov temy ! |
|
| Návrat hore |
|
 |
Rammer Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 09.12.2006 Príspevky: 578 Bydlisko: neďaleko od Martina... Karma: 
|
|
| Návrat hore |
|
 |
hojko Site Admin

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.04.2004 Príspevky: 13831 Bydlisko: Európa Karma: 
|
Zaslal: 11 Máj 2008, 15:38 Predmet: |
|
|
| Saso cely Supler, ked to tusil, tak mal spravit vyber, ktory by tam uspel alebo sa mal rovno vzdat kresla trenera a na jeho miesto mohol ist iny trener. |
|
| Návrat hore |
|
 |
tomek00 Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 23.12.2006 Príspevky: 782 Bydlisko: Sásová, štvrť v BB :) Karma: 
|
Zaslal: 11 Máj 2008, 17:36 Predmet: |
|
|
no dufam ze ch to fakticky nastartuje, ze po zlom vykone musi prist nieco uplne superne..
akoze keby mam povedat najlepsieho hraca co sa mi najviac pacilo jeho pôsobenie v tyme je Ľubo Višnovský.. akoze super hrac, vie v obrane a tolko prihravok naserviroval nasiom utocnikom na goli ze ani to nie je pravda ..dobre troska prehaňam
no a teraz ked nasi uz dohrali, môzme vsetci svorne drzat nasim bratom Rusom..
vcera to bol zaujimavy zapas proti Švedom.. dost mali nervy, skoda ze som to nedopozeral. nebola nejaka velka bitka na konci? |
|
| Návrat hore |
|
 |
joki Amateur

Stav:  Založený: 17.10.2005 Príspevky: 22
Zaslal: 11 Máj 2008, 18:30 Predmet: |
|
|
| jj, Višňa bol najlepši, hanba ostatnym utocnikom SR, celkovo bol najlepsie bodovanym hracom z nasho muzstva bol on (obranca), katastrofa utocnikom, všetku robotu musel robit on |
|
| Návrat hore |
|
 |
flasch Expert

Stav:  Založený: 25.01.2006 Príspevky: 170
Zaslal: 11 Máj 2008, 18:40 Predmet: |
|
|
este kebyze prehrane tieto zapasy o zachranu tak hokej uz nidky nepozeram..aj tak ten dnesny sme skoro prehrali..dobre im tak..aspon zistia ze takto to dalej nepojde
//autoeditácia príspevku ( 11 May 2008, 18:40 )
| hojko napísal: |
| Saso cely Supler, ked to tusil, tak mal spravit vyber, ktory by tam uspel alebo sa mal rovno vzdat kresla trenera a na jeho miesto mohol ist iny trener. |
suhlasim s hojkom...taku blbost moze povedat len dement...po ten cas co je on trener sme nemali ziaden uspech...podla mna by sa mal vratit filc |
|
| Návrat hore |
|
 |
stanulik Medium Star

Stav:  Založený: 20.10.2007 Príspevky: 327
Zaslal: 11 Máj 2008, 18:56 Predmet: |
|
|
| nech siroky odstupi zo SZLH, supler tak isto a nech pride trenovat STASTNY, bo ma velke reci. |
|
| Návrat hore |
|
 |
sharky-no Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 31.10.2006 Príspevky: 189 Bydlisko: Morgen Club Branc Karma: 
|
Zaslal: 11 Máj 2008, 20:26 Predmet: |
|
|
mozete aktivne pomoct
http://spojmesaprehokej.tym.sk/peticia/
sice neviem ci vobec ma zmysel ta peticia.. daju sa uznat taketo peticie? nemam tam podpis ani nic.. nie je to len blud? |
|
| Návrat hore |
|
 |
Sagittarius Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 13.02.2007 Príspevky: 840 Bydlisko: Do nekonečna a ešte ďalej Karma: 
|
Zaslal: 11 Máj 2008, 20:34 Predmet: |
|
|
| sharky-no napísal: |
mozete aktivne pomoct
http://spojmesaprehokej.tym.sk/peticia/
sice neviem ci vobec ma zmysel ta peticia.. daju sa uznat taketo peticie? nemam tam podpis ani nic.. nie je to len blud? |
Myslím, že takáto petícia nemá platnosť, keďže tam nie je podpis, ale to by nemala žiadna, lebo SZĽH sa na nešťastie v podstate nikomu nezodpovedá...ale ako vyjadrenie svojho nesúhlasu je to dobrá vec... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Grond Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 01.08.2006 Príspevky: 327
Zaslal: 11 Máj 2008, 20:36 Predmet: |
|
|
| tomek00 napísal: |
i svorne drzat nasim bratom Rusom..
vcera to bol zaujimavy zapas proti Švedom.. dost mali nervy, skoda ze som to nedopozeral. nebola nejaka velka bitka na konci? |
jj hokej rusko:svedsko bol kvalitny teda 2 a 3 tretina , rusi zvysili na 3:2 6 sekund ku koncu tretej tretiny lundqvist bol poriadne naje*any rozbil tam hokejku za co este dostal 2 minuty , strasne sa mi pacil ten zapas dufam ze dneska sa bude na co pozerat finsko:usa |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
 |
|