MS v hokeji 2008
A šuplerovi končí zmluva.Tempus7 napísal:Lebo trener je zodpovedný za uspechy, prípadne neuspechy tímu
Ak chcete môžte na www.sme.sk zahlasovať do peticie proti širokému a spol.Ovšem ak máte 18 a viac
Myslis ze to je nahoda ze neprisli, ako dobre niektori beriem, ale zase nie vsetci.skypej napísal:preco vsetko hladate v treneroch?!
ja si myslim, ze chybu treba hladat najma v hracoch a to, ze bez hracov z NHL sme strateni!
A preco sa vsetci staviame za Jana Filca, lebo o tom ze to je pan trener svedcia jeho uspechy, dva roky trener juniorky=bronzova medaila, tri roky trener seniorov=zlata a strieborna medaila.
-
mirak2
Hardcore addict
tych hracov tam vybral trener, to nie je ako v klube...takze SUpler doviiiiskypej napísal:preco vsetko hladate v treneroch?!
ja si myslim, ze chybu treba hladat najma v hracoch a to, ze bez hracov z NHL sme strateni!
dolezity zapas bol proti Nemcom .. a dodrbali si to sami hraci tym, ze boli stale vylucovani a za to trener nemoze! ..
Ja si osobne myslim, ze Julo Supler je dobry trener.
-
skypej
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
ja nehovorim, ze Jano Filc je zly teren .. prave naopak ..Retne napísal:Myslis ze to je nahoda ze neprisli, ako dobre niektori beriem, ale zase nie vsetci.
A preco sa vsetci staviame za Jana Filca, lebo o tom ze to je pan trener svedcia jeho uspechy, dva roky trener juniorky=bronzova medaila, tri roky trener seniorov=zlata a strieborna medaila.
ale ide o to, ze s takym kadrom aky mal teraz Supler by nedokazal ani Filc spravit prekvapenie .. ani nikto iny
Lenže keby tento rok nebol tréner Supler,ale Filc...tak sa stavím že by iste viac hráčov prišlo z NHL..a možno by nám to pomohlo.skypej napísal:ja nehovorim, ze Jano Filc je zly teren .. prave naopak ..
ale ide o to, ze s takym kadrom aky mal teraz Supler by nedokazal ani Filc spravit prekvapenie .. ani nikto iny
Podla mna ak by tam bol Filc, prislo by reprezentovat viacej hracov z NHL, to je moj nazor a keby aj neprislo a mal by len taku supisku aku mal Suflik, tak by dokazal viac ako dokazal Suflik, lebo je rozdiel s akou chutou nastupujete na zapas, v akej pohode ste, atd, atd...skypej napísal:ja nehovorim, ze Jano Filc je zly teren .. prave naopak ..
-
skypej
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
spike97 napísal:Lenže keby tento rok nebol tréner Supler,ale Filc...tak sa stavím že by iste viac hráčov prišlo z NHL..a možno by nám to pomohlo.
to vediet nemozeteRetne napísal:Podla mna ak by tam bol Filc, prislo by reprezentovat viacej hracov z NHL, to je moj nazor a keby aj neprislo a mal by len taku supisku aku mal Suflik, tak by dokazal viac ako dokazal Suflik, lebo je rozdiel s akou chutou nastupujete na zapas, v akej pohode ste, atd, atd...
i ked neviem preco ste takeho nazoru - ved Supler tak isto ako aj Filc nemaju nic spolocne s konfliktom Siroky-Stastny .. a myslim, si ze ani hraci nemaju konflikt so Suplerom ..
to je vec nazoru
P.S. aj tak vyhraju RUSI
každopádne odmietnutie 14 hráčov stojí za zamyslenie...
samozrejmá vec je, že Ďulo nieje tréner začiatočník, určite poskladať mužstvo by vedieť mal, keď v priebehu 3 rokov sme s ním postúpili z C do A kategórie...
nebudem polemizovať do toho, do čoho nevidím, počúvam toľko verzíí, že ma už z nich bolí hlava : Šťastný verzus Široký, zmena vedenia zväzu, verziu o Šuplerovi pravdupovediac počujem prvý krát
Druhou vecou však je čo vyslovil aj švédsky tréner : "nikoho do repre nútiť/prosiť nebudem" - pozvánka by mala byť pre každého osobnou hrdosťou
a treťou vecou čo ma kúsok je*e je budúcnosť našej reprezentácie(úbytok hokejových talentov), keďže posledný kvalitný draft bol M.Gaborík čo je už dosť dlhá doba
ak sa nemýlim 18cka, 20cka hrali o záchranu, nuž logicky by to chcelo zmenu vo zväze prípadne zohnať/rozšíriť materiálne záležitosti na podchytenie mládežníckeho hokeja, škôl, štadiónov..
Tu je toľko možností a variant, že je škoda nad tým čo i len uvažovať
kým nás zato neplatia, že
samozrejmá vec je, že Ďulo nieje tréner začiatočník, určite poskladať mužstvo by vedieť mal, keď v priebehu 3 rokov sme s ním postúpili z C do A kategórie...
nebudem polemizovať do toho, do čoho nevidím, počúvam toľko verzíí, že ma už z nich bolí hlava : Šťastný verzus Široký, zmena vedenia zväzu, verziu o Šuplerovi pravdupovediac počujem prvý krát
Druhou vecou však je čo vyslovil aj švédsky tréner : "nikoho do repre nútiť/prosiť nebudem" - pozvánka by mala byť pre každého osobnou hrdosťou
a treťou vecou čo ma kúsok je*e je budúcnosť našej reprezentácie(úbytok hokejových talentov), keďže posledný kvalitný draft bol M.Gaborík čo je už dosť dlhá doba
ak sa nemýlim 18cka, 20cka hrali o záchranu, nuž logicky by to chcelo zmenu vo zväze prípadne zohnať/rozšíriť materiálne záležitosti na podchytenie mládežníckeho hokeja, škôl, štadiónov..
Tu je toľko možností a variant, že je škoda nad tým čo i len uvažovať
kým nás zato neplatia, že