|
|
|
| Kto vyhra Majstrovsta sveta v hokeji 2008? |
| Rusko |
|
18% |
[ 37 ] |
| Usa |
|
0% |
[ 2 ] |
| Kanada |
|
41% |
[ 83 ] |
| Česko |
|
4% |
[ 9 ] |
| Slovensko |
|
31% |
[ 63 ] |
| Švédsko |
|
2% |
[ 5 ] |
| Fínsko |
|
0% |
[ 2 ] |
|
| Celkom hlasov : 201 |
|
| Autor |
Správa |
skypej Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 25.12.2006 Príspevky: 241 Bydlisko: kde sa zobudim :P Karma: 
|
Zaslal: 12 Máj 2008, 21:03 Predmet: |
|
|
| spike97 napísal: |
| Lenže keby tento rok nebol tréner Supler,ale Filc...tak sa stavím že by iste viac hráčov prišlo z NHL..a možno by nám to pomohlo. |
| Retne napísal: |
| Podla mna ak by tam bol Filc, prislo by reprezentovat viacej hracov z NHL, to je moj nazor a keby aj neprislo a mal by len taku supisku aku mal Suflik, tak by dokazal viac ako dokazal Suflik, lebo je rozdiel s akou chutou nastupujete na zapas, v akej pohode ste, atd, atd... |
to vediet nemozete a ani sa to uz nedozvieme
i ked neviem preco ste takeho nazoru - ved Supler tak isto ako aj Filc nemaju nic spolocne s konfliktom Siroky-Stastny .. a myslim, si ze ani hraci nemaju konflikt so Suplerom ..
to je vec nazoru
P.S. aj tak vyhraju RUSI  |
|
| Návrat hore |
|
 |
t0m4s3 Admin

Pohlavie:  Stav:  Založený: 14.06.2004 Príspevky: 13857 Bydlisko: Martin SR, Brno CZE Karma: 
|
Zaslal: 12 Máj 2008, 23:19 Predmet: |
|
|
| Precitaj si hojkove prispevky par stranok dozadu. Filc a Supler zdaleka nie je to iste ... |
|
| Návrat hore |
|
 |
SRneC Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 25.09.2005 Príspevky: 2809 Bydlisko: Chlapi nebudte křupani... Karma: 
|
Zaslal: 13 Máj 2008, 15:41 Predmet: |
|
|
| akoze to, ze supler je saso, ci ktory? |
|
| Návrat hore |
|
 |
hojko Site Admin

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.04.2004 Príspevky: 13644 Bydlisko: Európa Karma: 
|
|
| Návrat hore |
|
 |
schw33k Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.05.2006 Príspevky: 2634
Zaslal: 14 Máj 2008, 0:11 Predmet: |
|
|
každopádne odmietnutie 14 hráčov stojí za zamyslenie...
samozrejmá vec je, že Ďulo nieje tréner začiatočník, určite poskladať mužstvo by vedieť mal, keď v priebehu 3 rokov sme s ním postúpili z C do A kategórie...
nebudem polemizovať do toho, do čoho nevidím, počúvam toľko verzíí, že ma už z nich bolí hlava : Šťastný verzus Široký, zmena vedenia zväzu, verziu o Šuplerovi pravdupovediac počujem prvý krát
Druhou vecou však je čo vyslovil aj švédsky tréner : "nikoho do repre nútiť/prosiť nebudem" - pozvánka by mala byť pre každého osobnou hrdosťou
a treťou vecou čo ma kúsok je*e je budúcnosť našej reprezentácie(úbytok hokejových talentov), keďže posledný kvalitný draft bol M.Gaborík čo je už dosť dlhá doba
ak sa nemýlim 18cka, 20cka hrali o záchranu, nuž logicky by to chcelo zmenu vo zväze prípadne zohnať/rozšíriť materiálne záležitosti na podchytenie mládežníckeho hokeja, škôl, štadiónov..
Tu je toľko možností a variant, že je škoda nad tým čo i len uvažovať
kým nás zato neplatia, že |
|
| Návrat hore |
|
 |
hojko Site Admin

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.04.2004 Príspevky: 13644 Bydlisko: Európa Karma: 
|
Zaslal: 14 Máj 2008, 1:27 Predmet: |
|
|
| schw33k: Ohanat sa minulostou a postupom z Ccka do Acka sa mi zda divne, nakolko sa staci pozriet co za krajiny hraju v takej C kategorii alebo tiez aj v Becku. Z historie sa zit v tomto pripade neda a tu treba uspechy a dobre muzstvo. To co doniesol Supler do Kanady sa odbornikom, fanusikom a ani mne vobec nepozdavalo. |
|
| Návrat hore |
|
 |
makaveli Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 17.10.2005 Príspevky: 1128 Bydlisko: Brno(FI MU),Martin Karma: 
|
Zaslal: 14 Máj 2008, 11:05 Predmet: |
|
|
| pocujte, mozno sa tu uz rozoberalo, lenze 49 stran.. to je co za system v tej kanade, ze sa hra 1/4 finale v ramci jednotlivych osemfinalovych skupin..? to je len tento rok ci to tak uz bude pokracovat, ze sa nebude hrat 1E-4F, 2E-3F atd.. takto mi to pripada take fadnejsie a nezaujimavejsie |
|
| Návrat hore |
|
 |
krija Guru of Politics

Pohlavie:  Stav:  Založený: 29.01.2006 Príspevky: 3825 Bydlisko: my heaven is your hell Karma: 
|
Zaslal: 14 Máj 2008, 11:37 Predmet: |
|
|
makaveli je to kvoli cestovaniu. k tomu suplerovi. nechcem byt generalom po vojne, ale pred ms som tvrdil, ze budeme hrat o zachranu. suplera poznam z videnia (nie z tv ) uz dlhsiu dobu. par krat som ho videl zrubaneho na srot. asi to ma vplyv na jeho "pracu", ak sa to da vobec tak nazvat. no a mal som dost, ked som ho videl behat po ploche s notebookom v ruke. asi tak analyzuje hracov supera- podla NHL 08. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Tomasito Moderátor

Pohlavie:  Stav:  Založený: 30.01.2005 Príspevky: 4985 Bydlisko: Pressburg Karma: 
|
Zaslal: 14 Máj 2008, 11:46 Predmet: |
|
|
| krija napísal: |
suplera poznam z videnia (nie z tv ) uz dlhsiu dobu. par krat som ho videl zrubaneho na srot. |
Tipnem si... vacsinou to bolo v hoteli Bratislava : ) |
|
| Návrat hore |
|
 |
schw33k Guru

Zaslal: 14 Máj 2008, 12:00 Predmet: |
|
|
hojko : poprosím Ťa o tvoj tip na funkciu nového trénera..
už jedine Adamca, ten zvládne aj hokej aj futbal
rok čo rok (vynímajúc Filca) je na chybe tréner, Ján Šterbák - slabý ako čaj, nerozumie sa hokeju a pod., Fero Hossa napriek bronzu z Helsínk bol kkt, Golonka ešte väčší, Šupler ožran, nieje už chyba naozaj niekde inde?
keď nie tréner, zas na chybe bolo vedenie SZLH, potom bol na chybe Šťastný ...
čo tak sa zamyslieť nad úrovňou nášho hokeja prípadne nad prístupom hráčov, keď máme na mysli posledný rok? |
|
| Návrat hore |
|
 |
krija Guru of Politics

Pohlavie:  Stav:  Založený: 29.01.2006 Príspevky: 3825 Bydlisko: my heaven is your hell Karma: 
|
Zaslal: 14 Máj 2008, 12:29 Predmet: |
|
|
| Tomasito, to bolo rozne, ale tam to asi zvykne odstartovat : ). Schweek podla teba je rozumne poskladat repre z teamu, ktory pocas zakladnej casti nic nehral, z teamu, ktory v p-off otocil jednu seriu a to bolo vsetko? Kde boli slovanisti? Meno Uram ani nespomenul. Kde boli kosicania? Kde skalicania, hraci martina? Trener je zodpovedny za zlozenie teamu a ako sa ukazalo tak trencin je pre tento rok 13.-tym najlepsim teamom na svete. |
|
| Návrat hore |
|
 |
schw33k Guru

Zaslal: 14 Máj 2008, 12:55 Predmet: |
|
|
však zo skalice si tam mal Mikuša : P vážne, ale čo všetci nazývajú ten tím trenčiansky? pre tých dvoch trenčanov čo tam boli ?
objektívne však neúčasť Urama prekvapila aj mňa a keďže tam bol Robo P. mal tam byť aj Kapuš, niesom však tréner, on sa celý rok zaoberal aktuálnou formou kandidátov na pozvánku
krija ale fakt kto by bol nádejný kandidát na post trénera ? |
|
| Návrat hore |
|
 |
Hossa1881 Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 31.07.2005 Príspevky: 736 Bydlisko: Martin Karma: 
|
Zaslal: 14 Máj 2008, 13:40 Predmet: |
|
|
ja by som sa aj trosku zastal sirokeho
po dlhych rokoch sa konecne zacalo vo vela kluboch robit s mladezou ako pred 89, kluby kupuju vystroje aj tym najmensim...osobne si myslim ze chalanom dvadsiatka tiez pomoze aj ked kvalite extraligy neprida...
urcite treba odstranit tlacenku bohatych deciek, ale to by trebalo aj pozvysovat platy trenerom...
gaborik ci hossa boli produktom este socialitickej prace s mladezou a momentalne tu mame 5-6 rocnu medzeru, proste teraz to treba preckat.
uz v mnohych triedach sa robia vybery namiesto naboru ako bolo zvykom pre nedostatok deti par rokov do zadu co by tiez mal byt dobry signal
to, ze je nedostatok klzisk, ze napr 120 000 petrzalka nema ani jeden zato zvaz nemoze, predsa zvaz nebude stavat areny, v cesku to robia vyssie uzemne celky tak preco tu nie?
EDIT: ked sme pri tych trencanoch...huzevka kollar,hossa(dobre narodil sa v ilave ale to jedine co ma s tymto mestom spolocne) fabus, melicharek... podla sezony by som zobral tak fabusa(neukazal nic-asi ta ceska liga nebude az taky zazrak) a mozno mladeho hossu(toho zasa nie pre jeho sezonu ale taky typ sa hodi vzdy)
edit2/pre draga: len som reagoval na predchadzajuce dva prispevky predomnou |
|
| Návrat hore |
|
 |
Drago Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 10.03.2006 Príspevky: 2079 Bydlisko: I'll avenge Sara's death! Karma: 
|
Zaslal: 14 Máj 2008, 16:19 Predmet: |
|
|
Hossa1881 uz je zbytocne vyplakavat stale nad ''tlacenkou'' Trencanov. Supler vyberal nominaciu, aj ked ju vybral zle, neviem co za tym stale vidis. Jaj, asi ta mrzi ze nezobral nejakeho Martincana
Aj ked pravda, co na tychto MS robil Huzevka a Melicharek no takych by sa tam naslo viac |
|
| Návrat hore |
|
 |
Retne King

Stav:  Založený: 01.08.2004 Príspevky: 1759 Bydlisko: Fr:Toulouse, Sk:Cassovia Karma: 
|
Zaslal: 14 Máj 2008, 17:12 Predmet: |
|
|
Hossa1881: co ma Siroky, spolocne s vystrojmi deti? v Ke s tym ma nieco spolocne maximalne USS. A to ze budeme detom kupovat vystroj nic neznamena, stale tu su peniazky pre trenerov ktori posuvaju vybranych dalej. Budem sa opakovat no poviem ti moj priklad, 9HP cely rok som nechytal! preco? neviem. Akurat na konci sa "jednicke" uz nechcelo chytat tak som siel ja = ani jedna prehra a okolnosti za akych sme vybojovali tie zapasy ani nespominam. V tej chvili by nebol trener ktoreho by som nespresvedcil o tom ze patrim do dorastu, ale tak nebol som odporuceny pokracovat dalej, stale jednou a tou istou osobou, nikym inym ako mojim trenerom
Naco sa clovek ma jeb*t 10 rokov na lade, aby mu potom nejaky vypatlanec neumoznil pokracovat, len preto lebo su mu prednejsie peniaze ako mala nadej ze z toho hraca bude niekedy nieco... |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|