Obsah fóra www.hojko.com
TV, Rádiá, Online Filmy, MP3 - všetko na jednej stránke
Hľadať  •  FAQ  •  IP  •  Zoznam užívateľov  •  Karma  •  Závisláci  •  Registrácia
 Prihlásiť sa pre kontrolu súkromných správ  •  Prihlásenie

MS v hokeji 2008
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Šport Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3 ... 48, 49, 50 ... 55, 56, 57  Ďalšia 
 Moje príspevky :: Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  

Kto vyhra Majstrovsta sveta v hokeji 2008?
Rusko
18%
 18%  [ 37 ]
Usa
0%
 0%  [ 2 ]
Kanada
41%
 41%  [ 83 ]
Česko
4%
 4%  [ 9 ]
Slovensko
31%
 31%  [ 63 ]
Švédsko
2%
 2%  [ 5 ]
Fínsko
0%
 0%  [ 2 ]
Celkom hlasov : 201

Autor Správa
skypej
Light Star
Light Star

Pohlavie: Pohlavie:Muž
Stav: Odhlásený
Založený: 25.12.2006

PríspevokZaslal: 12 Máj 2008, 21:03    Predmet: Odpovedať s citátom  

spike97 napísal:
Lenže keby tento rok nebol tréner Supler,ale Filc...tak sa stavím že by iste viac hráčov prišlo z NHL..a možno by nám to pomohlo.
Retne napísal:
Podla mna ak by tam bol Filc, prislo by reprezentovat viacej hracov z NHL, to je moj nazor a keby aj neprislo a mal by len taku supisku aku mal Suflik, tak by dokazal viac ako dokazal Suflik, lebo je rozdiel s akou chutou nastupujete na zapas, v akej pohode ste, atd, atd...
to vediet nemozete Smile a ani sa to uz nedozvieme Smile
i ked neviem preco ste takeho nazoru - ved Supler tak isto ako aj Filc nemaju nic spolocne s konfliktom Siroky-Stastny .. a myslim, si ze ani hraci nemaju konflikt so Suplerom ..
to je vec nazoru Smile

P.S. aj tak vyhraju RUSI Smile
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu AOL Instant Messenger Yahoo Messenger MSN Messenger
t0m4s3
Admin
Admin

Založený: 14.06.2004

PríspevokZaslal: 12 Máj 2008, 23:19    Predmet: Odpovedať s citátom  

Precitaj si hojkove prispevky par stranok dozadu. Filc a Supler zdaleka nie je to iste ...
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky AOL Instant Messenger MSN Messenger
SRneC
Guru
Guru

Založený: 25.09.2005

PríspevokZaslal: 13 Máj 2008, 15:41    Predmet: Odpovedať s citátom  

akoze to, ze supler je saso, ci ktory?
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
hojko
Site Admin
Site Admin

Založený: 24.04.2004

PríspevokZaslal: 13 Máj 2008, 17:13    Predmet: Odpovedať s citátom  

Toto: http://www.hojko.com/post872441.html#872441
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
schw33k
Guru
Guru

Založený: 24.05.2006

PríspevokZaslal: 14 Máj 2008, 0:11    Predmet: Odpovedať s citátom  

každopádne odmietnutie 14 hráčov stojí za zamyslenie...
samozrejmá vec je, že Ďulo nieje tréner začiatočník, určite poskladať mužstvo by vedieť mal, keď v priebehu 3 rokov sme s ním postúpili z C do A kategórie...
nebudem polemizovať do toho, do čoho nevidím, počúvam toľko verzíí, že ma už z nich bolí hlava : Šťastný verzus Široký, zmena vedenia zväzu, verziu o Šuplerovi pravdupovediac počujem prvý krát
Druhou vecou však je čo vyslovil aj švédsky tréner : "nikoho do repre nútiť/prosiť nebudem" - pozvánka by mala byť pre každého osobnou hrdosťou
a treťou vecou čo ma kúsok je*e je budúcnosť našej reprezentácie(úbytok hokejových talentov), keďže posledný kvalitný draft bol M.Gaborík čo je už dosť dlhá doba
ak sa nemýlim 18cka, 20cka hrali o záchranu, nuž logicky by to chcelo zmenu vo zväze prípadne zohnať/rozšíriť materiálne záležitosti na podchytenie mládežníckeho hokeja, škôl, štadiónov..
Tu je toľko možností a variant, že je škoda nad tým čo i len uvažovať Smile
kým nás zato neplatia, že
Návrat hore
hojko
Site Admin
Site Admin

Založený: 24.04.2004

PríspevokZaslal: 14 Máj 2008, 1:27    Predmet: Odpovedať s citátom  

schw33k: Ohanat sa minulostou a postupom z Ccka do Acka sa mi zda divne, nakolko sa staci pozriet co za krajiny hraju v takej C kategorii alebo tiez aj v Becku. Z historie sa zit v tomto pripade neda a tu treba uspechy a dobre muzstvo. To co doniesol Supler do Kanady sa odbornikom, fanusikom a ani mne vobec nepozdavalo.
Návrat hore
makaveli
Medium Professional
Medium Professional

Založený: 17.10.2005

PríspevokZaslal: 14 Máj 2008, 11:05    Predmet: Odpovedať s citátom  

pocujte, mozno sa tu uz rozoberalo, lenze 49 stran.. to je co za system v tej kanade, ze sa hra 1/4 finale v ramci jednotlivych osemfinalovych skupin..? to je len tento rok ci to tak uz bude pokracovat, ze sa nebude hrat 1E-4F, 2E-3F atd.. takto mi to pripada take fadnejsie a nezaujimavejsie
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky
krija
Guru of Politics
Guru of Politics

Založený: 29.01.2006

PríspevokZaslal: 14 Máj 2008, 11:37    Predmet: Odpovedať s citátom  

makaveli je to kvoli cestovaniu. k tomu suplerovi. nechcem byt generalom po vojne, ale pred ms som tvrdil, ze budeme hrat o zachranu. suplera poznam z videnia (nie z tv Very Happy ) uz dlhsiu dobu. par krat som ho videl zrubaneho na srot. asi to ma vplyv na jeho "pracu", ak sa to da vobec tak nazvat. no a mal som dost, ked som ho videl behat po ploche s notebookom v ruke. asi tak analyzuje hracov supera- podla NHL 08.
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Tomasito
Moderátor
Moderátor

Založený: 30.01.2005

PríspevokZaslal: 14 Máj 2008, 11:46    Predmet: Odpovedať s citátom  

krija napísal:
suplera poznam z videnia (nie z tv Very Happy ) uz dlhsiu dobu. par krat som ho videl zrubaneho na srot.
Tipnem si... vacsinou to bolo v hoteli Bratislava : )
Návrat hore
schw33k
Guru
Guru

PríspevokZaslal: 14 Máj 2008, 12:00    Predmet: Odpovedať s citátom  

hojko : poprosím Ťa o tvoj tip na funkciu nového trénera..
už jedine Adamca, ten zvládne aj hokej aj futbal
rok čo rok (vynímajúc Filca) je na chybe tréner, Ján Šterbák - slabý ako čaj, nerozumie sa hokeju a pod., Fero Hossa napriek bronzu z Helsínk bol kkt, Golonka ešte väčší, Šupler ožran, nieje už chyba naozaj niekde inde?
keď nie tréner, zas na chybe bolo vedenie SZLH, potom bol na chybe Šťastný ...
čo tak sa zamyslieť nad úrovňou nášho hokeja prípadne nad prístupom hráčov, keď máme na mysli posledný rok?
Návrat hore
krija
Guru of Politics
Guru of Politics

Založený: 29.01.2006

PríspevokZaslal: 14 Máj 2008, 12:29    Predmet: Odpovedať s citátom  

Tomasito, to bolo rozne, ale tam to asi zvykne odstartovat : ). Schweek podla teba je rozumne poskladat repre z teamu, ktory pocas zakladnej casti nic nehral, z teamu, ktory v p-off otocil jednu seriu a to bolo vsetko? Kde boli slovanisti? Meno Uram ani nespomenul. Kde boli kosicania? Kde skalicania, hraci martina? Trener je zodpovedny za zlozenie teamu a ako sa ukazalo tak trencin je pre tento rok 13.-tym najlepsim teamom na svete.
Návrat hore
schw33k
Guru
Guru

PríspevokZaslal: 14 Máj 2008, 12:55    Predmet: Odpovedať s citátom  

však zo skalice si tam mal Mikuša : P vážne, ale čo všetci nazývajú ten tím trenčiansky? pre tých dvoch trenčanov čo tam boli ?
objektívne však neúčasť Urama prekvapila aj mňa a keďže tam bol Robo P. mal tam byť aj Kapuš, niesom však tréner, on sa celý rok zaoberal aktuálnou formou kandidátov na pozvánku
krija ale fakt kto by bol nádejný kandidát na post trénera ?
Návrat hore
Hossa1881
Light Professional
Light Professional

Založený: 31.07.2005

PríspevokZaslal: 14 Máj 2008, 13:40    Predmet: Odpovedať s citátom  

ja by som sa aj trosku zastal sirokeho
po dlhych rokoch sa konecne zacalo vo vela kluboch robit s mladezou ako pred 89, kluby kupuju vystroje aj tym najmensim...osobne si myslim ze chalanom dvadsiatka tiez pomoze aj ked kvalite extraligy neprida...
urcite treba odstranit tlacenku bohatych deciek, ale to by trebalo aj pozvysovat platy trenerom...
gaborik ci hossa boli produktom este socialitickej prace s mladezou a momentalne tu mame 5-6 rocnu medzeru, proste teraz to treba preckat.
uz v mnohych triedach sa robia vybery namiesto naboru ako bolo zvykom pre nedostatok deti par rokov do zadu co by tiez mal byt dobry signal

to, ze je nedostatok klzisk, ze napr 120 000 petrzalka nema ani jeden zato zvaz nemoze, predsa zvaz nebude stavat areny, v cesku to robia vyssie uzemne celky tak preco tu nie?

EDIT: ked sme pri tych trencanoch...huzevka kollar,hossa(dobre narodil sa v ilave ale to jedine co ma s tymto mestom spolocne) fabus, melicharek... podla sezony by som zobral tak fabusa(neukazal nic-asi ta ceska liga nebude az taky zazrak) a mozno mladeho hossu(toho zasa nie pre jeho sezonu ale taky typ sa hodi vzdy)

edit2/pre draga: len som reagoval na predchadzajuce dva prispevky predomnou
Návrat hore
Drago
Guru wannabe
Guru wannabe

Založený: 10.03.2006

PríspevokZaslal: 14 Máj 2008, 16:19    Predmet: Odpovedať s citátom  

Hossa1881 uz je zbytocne vyplakavat stale nad ''tlacenkou'' Trencanov. Supler vyberal nominaciu, aj ked ju vybral zle, neviem co za tym stale vidis. Jaj, asi ta mrzi ze nezobral nejakeho Martincana Wink

Aj ked pravda, co na tychto MS robil Huzevka a Melicharek Rolling Eyes no takych by sa tam naslo viac
Návrat hore
Retne
King
King

Založený: 01.08.2004

PríspevokZaslal: 14 Máj 2008, 17:12    Predmet: Odpovedať s citátom  

Hossa1881: co ma Siroky, spolocne s vystrojmi deti? Confused v Ke s tym ma nieco spolocne maximalne USS. A to ze budeme detom kupovat vystroj nic neznamena, stale tu su peniazky pre trenerov ktori posuvaju vybranych dalej. Budem sa opakovat no poviem ti moj priklad, 9HP cely rok som nechytal! preco? neviem. Akurat na konci sa "jednicke" uz nechcelo chytat tak som siel ja = ani jedna prehra a okolnosti za akych sme vybojovali tie zapasy ani nespominam. V tej chvili by nebol trener ktoreho by som nespresvedcil o tom ze patrim do dorastu, ale tak nebol som odporuceny pokracovat dalej, stale jednou a tou istou osobou, nikym inym ako mojim trenerom Rolling Eyes

Naco sa clovek ma jeb*t 10 rokov na lade, aby mu potom nejaky vypatlanec neumoznil pokracovat, len preto lebo su mu prednejsie peniaze ako mala nadej ze z toho hraca bude niekedy nieco...
Návrat hore
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Šport Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3 ... 48, 49, 50 ... 55, 56, 57  Ďalšia
Strana 49 z 57

Prejdi na: