MS v hokeji 2008
-
Hossa1881
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
a ako moze siroky zato ze mame v poslednych rokoch malo mladych na drafte?Retne napísal: co ma Siroky, spolocne s vystrojmi deti?v
presne ako som napisal...toto treba napravit a to hlavne formou zvysovania platov trenerov a chcelo by to daku vonkajsiu kontrolu kde by si daky nezavisly prisiel pozret zapasy kde by si musleli zahrat vsetci a porovnaval by nominacie s vykonom na lade...Retne napísal:Naco sa clovek ma je**t 10 rokov na lade, aby mu potom nejaky vypatlanec neumoznil pokracovat, len preto lebo su mu prednejsie peniaze ako mala nadej ze z toho hraca bude niekedy nieco...
-
krija
VIP
To Schw33k. Nasledujucim nechcem tvrdit, ze ceski treneri su best, ale ak sa pozriem na poslednych par sezon dozadu, tak to boli prave teamy pod vedenim ceskych trenerov co hrali prim v extralige- slovan, nitra, trencin, kosice. Ako si tusim aj ty spomenul. Ti co viedli dodnes nasu repre to je nula bodov. Snad okrem filca, ale aj ten mal slabsie chvilky. Proste nech to nie je slovak. To Hossa1881. To, ze 20-tka hra extraligu ja povazujem za velku chybu. Ak by zostali v materskych kluboch tak by tam zvysovali konkurenciu, ucili by sa od starsich, boli by viac motivovany. Takto sa naucili iba jedno- prehravat!
-
hojko
Site Admin
schw33k: Nedokazem si trufnut napisat meno trenera, ktory by mohol viest reprezentaciu, ale urcite by to mala byt osoba, ktora nema problem s hracmi a je akceptovana u hracov. Tym Super nie je co je vidiet aj na ospravedneniach hracov. Moznymi adeptami by mohli byt kludne Hossa, Bokros alebo niekto zo zahranicia.
Drago: Co za tym Hossa 1881 vidi??? No predsa to, ze na ukor lepsich ci skusenejsich hracov sa tam dostali kupodivu hraci, ktori hravali v Dukle. Nezda sa ti to divne???
Drago: Co za tym Hossa 1881 vidi??? No predsa to, ze na ukor lepsich ci skusenejsich hracov sa tam dostali kupodivu hraci, ktori hravali v Dukle. Nezda sa ti to divne???
-
profik
Light Professional
Lewis napísal:tiez si myslim ze to bol len vtip...
podla mna treba skusit dajakeho odbornika zo zahranicia, skuseneho trenera...
-
M.a.R.o.s.H
Medium Professional