MS v hokeji 2008
nechcem sa hadat, ale minule v televizii splietali, ze sa hra normalne...ale zas STV
ak je to skutocne tak ako hovoris tak pardon...
ale zas na druhej strane - uzke klziska su kravina (v zmysle, ze sa na nich budu hrat MS)...preco sa vlastne MS prisposobuju? netvrdte mi, ze je to taky problem o kusok rozsirit hraciu plochu...aj krasokorculovanie maju na uzkom klziku?
\\
ake aj tak sa mi to nepaci 
ale zas na druhej strane - uzke klziska su kravina (v zmysle, ze sa na nich budu hrat MS)...preco sa vlastne MS prisposobuju? netvrdte mi, ze je to taky problem o kusok rozsirit hraciu plochu...aj krasokorculovanie maju na uzkom klziku?
\\
v tom pripade pardonHossa1881 napísal:http://www.hokej.sk/spravy/?clanok=54241
-
Hossa1881
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
http://www.hokej.sk/spravy/?clanok=54241
k tomu vyrociu, by mali byt specialne dresy, my budeme mat tusim tie co sme mali za slovenskeho statu alebo tak nejak
k tomu vyrociu, by mali byt specialne dresy, my budeme mat tusim tie co sme mali za slovenskeho statu alebo tak nejak
Niekde som tu precital,ze su aj lepsi hraci ako Palfy....no mozno su ale nezabudajte ze kvoli Palfymu a Bondrovi sme vyhrali Goteborg,aj ked to bola zasluha celeho tymu no nakoniec to rozhodli tito dvaja,zabudli ste ? "Palfy !,moze ist dopredu nalavo ma Bondru ! striela goool" ci uz tam Zigo bude alebo nie,v kazdom pripade to je velky hrac.
-
Sagittarius
Guru
Jasné, že to niekto napíše. Lebo je to pravda. Nič iné ani Šuplerovi nezostane ako poskladať mužstvo z hráčov z európskych líg. Mňa len sere prístup tých hráčov z NHL.Peky05 napísal:radek21:presne som si myslel ze to niekto napise.Vsak nemusime skladat hracov len z nasej ligy mozme zo Svedska,Finska,Nemecka,Ceska...vsak to su tiez velmi kvlatne ligy a v tych ligach mame kvalitnych hracov
Ano urcite by nam pomohol v defenzive, ked ma -21 bodov v statistike +/-. Gron a Kollar aspon maju formu, kdezto Handzus sa trapil celu sezonu, aj novacikovia mali omnoho viac bodov nez on. Handzus hrava oslabovky, ale videl som raz zapas na Galaxie SPort a zavinil dva goly, no proste mysli si co chces, pre mna by bol Handzus zbytocny hrac na MS
Drago tvoj nazor ti samozrejme neberiem.Ale musis brat aj ze hral za LA a urcite dobre vies ze nepatri k tim lepsim muzstvam takze je samozrejme ze nebude v statistikach vysoko samozrejme tych 21minusovych bodov je vela ale podla mna taky center by nam pomohol v NHL nezahral nic ale nemusel by tak hrat aj na MS nikde neni napisane ze ked sa hracovi nepodari sezona ze aj na MS bude tak hrat.
Podla teba by sa po polrocnej Handzusovej mizerii v NHL zrazu po dvojtyzdnovom reprezentacnom kempe zacalo na MS darit ? Prosim ta, sam tomu nemozes verit, skor si dufal v to, aby nas posilnil nejaky center z NHL.
BTW. Ako je mozne ze Handzus je az piaty v hodnoteni centrov v Kings ? A pri tom hraval v druhom alebo tretom utoku. Anze Kopitar je tiez center a nazbieral slusnych 77 bodov
BTW. Ako je mozne ze Handzus je az piaty v hodnoteni centrov v Kings ? A pri tom hraval v druhom alebo tretom utoku. Anze Kopitar je tiez center a nazbieral slusnych 77 bodov
SLovensko je po prvom prípravnom zápase...prehra 0:2 s Lotyšskom,nič dobré neveští...aj ked sa dá vyhovoriť,že bol to náš prvý a ich ak sa nemýlim tak tretí zápas...a sme ich aj peken prestrielali...Ale treba podotknúť,že viac ako polka striel boal dobrá akurát tak do štatistík a na nič viac.
Už len dúfať,že sa to zlepší
Už len dúfať,že sa to zlepší