|
|
|
| Kto vyhra Majstrovsta sveta v hokeji 2008? |
| Rusko |
|
18% |
[ 37 ] |
| Usa |
|
0% |
[ 2 ] |
| Kanada |
|
41% |
[ 83 ] |
| Česko |
|
4% |
[ 9 ] |
| Slovensko |
|
31% |
[ 63 ] |
| Švédsko |
|
2% |
[ 5 ] |
| Fínsko |
|
0% |
[ 2 ] |
|
| Celkom hlasov : 201 |
|
| Autor |
Správa |
Drago Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 10.03.2006 Príspevky: 2252 Bydlisko: Apple positive Karma: 
|
Zaslal: 15 Máj 2008, 18:00 Predmet: |
|
|
| hojko napísal: |
| Drago: Co za tym Hossa 1881 vidi??? No predsa to, ze na ukor lepsich ci skusenejsich hracov sa tam dostali kupodivu hraci, ktori hravali v Dukle. Nezda sa ti to divne??? |
No pocuvam, povedz mi mena lepsich a skusenejsich hracov kt. sa nedostali na MS |
|
| Návrat hore |
|
 |
profik Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 13.01.2006 Príspevky: 492
Zaslal: 15 Máj 2008, 18:02 Predmet: |
|
|
| Drago napísal: |
| No pocuvam, povedz mi mena lepsich a skusenejsich hracov kt. sa nedostali na MS |
podla mna by si na ms zasluzili hrat hraci ako uram, kapus, alebo kosicka formacia spilar-bartos-faith boli perfektne zohraty a produktivny. |
|
| Návrat hore |
|
 |
tego2000 Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 08.08.2007 Príspevky: 835 Bydlisko: Trnava Karma: 
|
Zaslal: 15 Máj 2008, 18:13 Predmet: |
|
|
vsetko zalezi na aktualnej forme,ake skusenosti ma sekera?,je pravda ze odohral v nhl okolo 30 zapasov,ale hra len prvu sezonu a dokazal sa herne uchitit.hrac moze mat mnoho skusenosti ale ked nema formu. bohuzial....  |
|
| Návrat hore |
|
 |
stanulik Medium Star

Stav:  Založený: 20.10.2007 Príspevky: 417
Zaslal: 15 Máj 2008, 19:01 Predmet: |
|
|
joooj, ta o rok na MS bude sranda, s madarskom v skupine, heh  |
|
| Návrat hore |
|
 |
spike97 Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 03.11.2007 Príspevky: 513
Zaslal: 15 Máj 2008, 19:04 Predmet: |
|
|
| stanulik napísal: |
joooj, ta o rok na MS bude sranda, s madarskom v skupine, heh  |
Treba si zvykať na zápasy o záchranu  |
|
| Návrat hore |
|
 |
profik Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 13.01.2006 Príspevky: 492
Zaslal: 15 Máj 2008, 19:09 Predmet: |
|
|
| spike97 napísal: |
Treba si zvykať na zápasy o záchranu  |
podla mna to bude buduci rok uz o niecom inom, iny trener, podla mna pridu aj nejaky hraci z nhl(viac ako tento rok), lebo budu mysliet nato ako sme skoncili tento rok |
|
| Návrat hore |
|
 |
spike97 Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 03.11.2007 Príspevky: 513
Zaslal: 15 Máj 2008, 19:13 Predmet: |
|
|
| profik napísal: |
| podla mna to bude buduci rok uz o niecom inom, iny trener, podla mna pridu aj nejaky hraci z nhl(viac ako tento rok), lebo budu mysliet nato ako sme skoncili tento rok |
len aby tak bolo.
Ináč čo by sa stalo,keby napríklad SVK usporiadali v roku 2011 MS,ale dovtedy by vypadli z A-skupiny???či to sa len rok pred tým rozhoduje,kto bude usporiadatel??? |
|
| Návrat hore |
|
 |
skypej Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 25.12.2006 Príspevky: 270 Bydlisko: kde sa zobudim :P Karma: 
|
Zaslal: 15 Máj 2008, 19:20 Predmet: |
|
|
| Ináč čo by sa stalo,keby napríklad SVK usporiadali v roku 2011 MS,ale dovtedy by vypadli z A-skupiny???či to sa len rok pred tým rozhoduje,kto bude usporiadatel??? |
jednoducho na to nemysli!  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Peky05 Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 01.07.2007 Príspevky: 580 Bydlisko: KE Karma: 
|
Zaslal: 15 Máj 2008, 19:24 Predmet: |
|
|
Ináč čo by sa stalo,keby napríklad SVK usporiadali v roku 2011 MS,ale dovtedy by vypadli z A-skupiny???či to sa len rok pred tým rozhoduje,kto bude usporiadatel??? |
By sme normalne postupili naspat do A kategorie na tie MS a dakto z tych slabsich by spadol do B kategorie.Lebo madari preto hlavne chceli usporiadat MS lebo by boli v A kategorii ale uz sa im to podarilo aj bez toho  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Lewis Star

Stav:  Založený: 18.01.2006 Príspevky: 512
Zaslal: 15 Máj 2008, 21:19 Predmet: |
|
|
| profik napísal: |
| podla mna to bude buduci rok uz o niecom inom, iny trener, podla mna pridu aj nejaky hraci z nhl(viac ako tento rok), lebo budu mysliet nato ako sme skoncili tento rok |
budu mysliet nato ako sme skoncili tento rok dobry vtip.
ked hociktory z nich bude mat len hocjake drobne zranenie radsej nepride to si bud isty... |
|
| Návrat hore |
|
 |
hojko Site Admin

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.04.2004 Príspevky: 15204 Bydlisko: Európa Karma: 
|
Zaslal: 15 Máj 2008, 23:19 Predmet: |
|
|
skypej, Lewis, profik: Ano, spravne vidite meno Bokros. Je to trener, ktoreho nemam rad a je mi maximalne nesympaticky, ale co to v kariere uz dosiahol, ci par titulov u nas so Zvolenom a Slovanom alebo v ceskej ligy so Zlinom. Bol asistentom pri repre dva alebo tri roky, skusenosti ma teda dost, nakolko bol pri repre, viedol uspesne kluby a ziskal s nimi aj tituly. V tomto pripade nie je dolezite, ci je ludom sympaticky alebo nie, ale ide o jeho vysledky a pracu. Pokial ho dokazu akceptovat hraci a dosiahne uspechy, tak preco nie??? Myslim, ze Supler je pri repre uz na dne a nema co ponuknut, takze nie je co stratit a podla mojho nazoru bude Bokros najvaznejsi kandidat, dalsim by mohol byt mozno este Hossa... a dovolim si napisat, ze aj Ciger. Ale ak som dobre zachytil spravy, tak Ciger dostal dobru ponuku zo Slovana nemal by ani dovod odchadzat, nakolko jeho plat v Slovane daleko prevysuje plat trenera repre, ma tam o dost lepsie podmienky, ale repre je vyzva a urcite je to snom kazdeho trenera. Osobne vsak povazujem Bokrosa za takeho najvaznejsieho kandidata, napokon uvidime coskoro kto sa stane novym trenerom.
Drago: Nie som trener, aby som dokazal vybrat hracov a nesledoval som to vsetko okolo, ale preco tam neboli hraci z nasej extraligy, ktori boli vo vybornej forme a patria ku kvalitnym hracom, ci uz je to Gron, Spilar, Uram, Kapus alebo aj Bartos..., takychto hracov by som nasiel mozno aj viac v nasej lige..., kvalitnejsich by som nasiel aj v zahranici. Na to akou hviezdou robili Melicharka, ktory za 52 zapasov nazbieral len 11+3, tak strasna bieda podla mna. A co taky Kovacik, ktory premarodoval pol sezony??? Tiez sa mi nepozdaval Skladany, dalsia bieda bol podla mna Podkonicky, ktory tam nemal co robit. A najvacsie sklamanie bol pre mna Kollar, aj ked musim uznat, ze za vykony na konci sezony a pocas play-off si miesto v zostave zasluzil, pretoze mal vybornu formu, ale na MS hral hovno. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Drago Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 10.03.2006 Príspevky: 2252 Bydlisko: Apple positive Karma: 
|
Zaslal: 16 Máj 2008, 15:38 Predmet: |
|
|
hojko: Co sa tyka Melicharka, Podkonickeho, ci Skladaneho ( taky tam aj bol ) mas pravdu. No nesuhlasim s Kollarom ( mozno z mojej strany trosku zastrety pohlad ) ale podla mna nehral zle, ak sa teda nedivam na jeho najazdy a podaktore sance, hold ked to nepada tak to nepada, ale ostatne podla mna splnil. Takisto Kovacik, mozno polsezony premarodil, ale pre mna svetly zjav na MS
**2000. post  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Soviet Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 20.10.2006 Príspevky: 2102 Bydlisko: Moskwa Karma: 
|
Zaslal: 16 Máj 2008, 19:10 Predmet: |
|
|
No tak prvý Ruský gól v dnešnom zápase stál rozhodne zato Klobúk dole Rusáci  |
|
| Návrat hore |
|
 |
RoQa King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 16.03.2007 Príspevky: 1651 Bydlisko: Bývalý Joxxo Karma: 
|
Zaslal: 16 Máj 2008, 20:26 Predmet: |
|
|
No prvý zápas na tikete vyšiel , ešte aby vyhrala kanada nad švédskom ....  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Edo Shinoda Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 23.01.2006 Príspevky: 310 Bydlisko: Brezno Karma: 
|
Zaslal: 16 Máj 2008, 20:37 Predmet: |
|
|
| dneska hrali Rusi celkovo perfektne, krasne nahravky aj cez hracov a puk im isiel stale an hokejki, a ten Ovechkinov blafak pomedzi nohy.......zasluzene vyhrali a dufam ze vyhraju aj cele MS. |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|