MS v hokeji 2008
-
krija
VIP
- Kontaktovať používateľa:
t0m4s3, rozoberali tie fauly kanady aj na ct2 pocas 1. prestavky. Rusi sa pravom citili ukrivdeni minimalne v 2 situaciach. Z jednej dostali ten 2. gol. K zapasu: paradny hokej. Kanada odpadla fyzicky uz na zaciatku 2.polovice zapasu, tak som veril, ze to rusi otocia. Nemam vo zvyku im fandit, ale dnes som sa aj ja tesil ako maly chlapec, ked dali gol.
-
Dead_Warrior
Professional
-
t0m4s3
Admin
schweek pisal o troch vyluceniach Rusov. Druhy gol nedostali po nespravnom vyluceni, ale po nespravnom nevyluceni (zrejme), takze stale cakam na tie tri nespravne vylucenia (nie od tebakrija napísal:t0m4s3, rozoberali tie fauly kanady aj na ct2 pocas 1. prestavky. Rusi sa pravom citili ukrivdeni minimalne v 2 situaciach. Z jednej dostali ten 2. gol. K zapasu: paradny hokej. Kanada odpadla fyzicky uz na zaciatku 2.polovice zapasu, tak som veril, ze to rusi otocia. Nemam vo zvyku im fandit, ale dnes som sa aj ja tesil ako maly chlapec, ked dali gol.
Slováci poznajú súperov pre MS 2009 a ZOH 2010
ZOH 2010 Vancouver - Rusko, Česko, Slovensko, kvalifikant 2
MS 2009 Švajčiarsko - Kanada, Slovensko, Bielorusko, Maďarsko
ZOH 2010 Vancouver - Rusko, Česko, Slovensko, kvalifikant 2
MS 2009 Švajčiarsko - Kanada, Slovensko, Bielorusko, Maďarsko
Robiť poradie v skupine MS 2009 deň po skončení MS 2008? Sry ale je to blbosť. To si asi urobil podľa tohtoročného vystúpenia hráčov. Ako je známe, USA bojovalo jeden rok o záchranu a na ďalšom šampionáte získalo medailu.Shamway napísal:Ty kokso ked ne OH dojdu seci hraci z NHL tak bude zabava...
na MS? to vidim na toto poradie 1 CAN 2 BLR 3 SVK 4 HUN
-
Soviet
Darca
No aj ja som si to vyšimol..Aj keď som prišiel na pokec tak zrazu všetci držia Rusom..Akože je mi to kus jedno, ale keď sa niekto 14ročný začne somnou hádať ohľadne hokeja a Ruska(čo vie o tom veľké hovno) tak ma išlo vychytiť..Ja som tipol aj tu v ankete Rusov už na začiatku kým ešte aj naši hraliMartin44 napísal:Som rad ze Rusi vyhrali, ale nedami nepovedat ze sa mi nezda ze zrazu cele forko drzi palce Rusom....
... cim to je ???
Na vitaza som tipoval Kanadu ale Rusi zrejme vyhrali zasluzene.
Prvu tretinu ked bola Kanada lepsia, tak to bolo zapricinene aj tym ze takmer celu tu tretinu hrali presilovku, v druhej tretine uz to bol viac menej vyrovnany hokej a posledna tretina vratane predlzenia patrila jednoznacne Rusom.
Celkovo si myslim ze Rusi si to uz po tych 15 rokov zasluzili lebo mozem povedat ze hraju asi najkrajsi a najrychlejsi hokej zo vsetkych muzstiev svetovej spicky.
Prvu tretinu ked bola Kanada lepsia, tak to bolo zapricinene aj tym ze takmer celu tu tretinu hrali presilovku, v druhej tretine uz to bol viac menej vyrovnany hokej a posledna tretina vratane predlzenia patrila jednoznacne Rusom.
Celkovo si myslim ze Rusi si to uz po tych 15 rokov zasluzili lebo mozem povedat ze hraju asi najkrajsi a najrychlejsi hokej zo vsetkych muzstiev svetovej spicky.
-
krija
VIP
o vyluceniach, respektive nevyluceniach som nic nepisalkrija napísal:t0m4s3, rozoberali tie fauly kanady aj na ct2 pocas 1. prestavky. Rusi sa pravom citili ukrivdeni minimalne v 2 situaciach. Z jednej dostali ten 2. gol.
-
aswer
Light Star
nechcem otvárať nový topic... preto to hodím sem:
Zloženie základných skupín olympijského turnaja 2010 vo Vancouveri
A-skupina: Kanada, USA, Švajčiarsko, kvalifikant 3
B-skupina: Rusko, Česko, Slovensko, kvalifikant 2
C-skupina: Švédsko, Fínsko, Bielorusko, kvalifikant 1
Zloženie základných skupín MS 2009 v hokeji
A-skupina: Kanada, Slovensko, Bielorusko, Maďarsko
B-skupina: Rusko, Švajčiarsko, Nemecko, Francúzsko
C-skupina: Švédsko, USA, Lotyšsko, Rakúsko
D-skupina: Fínsko, Česko, Nórsko, Dánsko
zdroj http://hokej.sme.sk/c/3883190/slovaci-p ... -2010.html
čo sa týka olympiády.... na zaplakanie tá skupina... to tam pôjdu zbytočne...
jedine čo ma teší, že máme Maďarsko v zákl. skupine na MS
Zloženie základných skupín olympijského turnaja 2010 vo Vancouveri
A-skupina: Kanada, USA, Švajčiarsko, kvalifikant 3
B-skupina: Rusko, Česko, Slovensko, kvalifikant 2
C-skupina: Švédsko, Fínsko, Bielorusko, kvalifikant 1
Zloženie základných skupín MS 2009 v hokeji
A-skupina: Kanada, Slovensko, Bielorusko, Maďarsko
B-skupina: Rusko, Švajčiarsko, Nemecko, Francúzsko
C-skupina: Švédsko, USA, Lotyšsko, Rakúsko
D-skupina: Fínsko, Česko, Nórsko, Dánsko
zdroj http://hokej.sme.sk/c/3883190/slovaci-p ... -2010.html
čo sa týka olympiády.... na zaplakanie tá skupina... to tam pôjdu zbytočne...
jedine čo ma teší, že máme Maďarsko v zákl. skupine na MS