|
| Kto vyhra Majstrovsta sveta v hokeji 2008? |
| Rusko |
|
18% |
[ 37 ] |
| Usa |
|
0% |
[ 2 ] |
| Kanada |
|
41% |
[ 83 ] |
| Česko |
|
4% |
[ 9 ] |
| Slovensko |
|
31% |
[ 63 ] |
| Švédsko |
|
2% |
[ 5 ] |
| Fínsko |
|
0% |
[ 2 ] |
|
| Celkom hlasov : 201 |
|
| Autor |
Správa |
krija Guru of Politics

Pohlavie:  Stav:  Založený: 29.01.2006 Príspevky: 3861 Bydlisko: my heaven is your hell Karma: 
|
Zaslal: 18 Máj 2008, 23:01 Predmet: |
|
|
| t0m4s3, rozoberali tie fauly kanady aj na ct2 pocas 1. prestavky. Rusi sa pravom citili ukrivdeni minimalne v 2 situaciach. Z jednej dostali ten 2. gol. K zapasu: paradny hokej. Kanada odpadla fyzicky uz na zaciatku 2.polovice zapasu, tak som veril, ze to rusi otocia. Nemam vo zvyku im fandit, ale dnes som sa aj ja tesil ako maly chlapec, ked dali gol. |
|
| Návrat hore |
|
 |
mi-chau Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 14.01.2007 Príspevky: 2776 Bydlisko: Omicron Persei Eight Karma: 
|
Zaslal: 18 Máj 2008, 23:48 Predmet: |
|
|
| Kurnik, som to prepasol.. kde by som si mohol mrknut poslednych 10 minut zapasu? |
|
| Návrat hore |
|
 |
Dead_Warrior Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 20.09.2005 Príspevky: 1365 Bydlisko: BrickField/ Samsung Arena Karma: 
|
Zaslal: 18 Máj 2008, 23:52 Predmet: |
|
|
Gratulujem Rusku k vyhre nad Kanadou, GO RUSSIA GO
I ked radsej by som bol keby ten zlaty pohar mali v rukach SLovaci ale verim tomu ze sa toho este dozijem  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Retne King

Stav:  Založený: 01.08.2004 Príspevky: 1765 Bydlisko: Fr:Toulouse, Sk:Cassovia Karma: 
|
Zaslal: 18 Máj 2008, 23:56 Predmet: |
|
|
Vyborny zvrat! Som nadmieru spokojny, moj tip na zaziatku turnaja vysiel.
Btw mam taky pocit, ze ruska zborna sa usadi na cele na nejaky ten rok, lebo ti mladi kvalitni hraci nemaju obdobu...  |
|
| Návrat hore |
|
 |
t0m4s3 Admin

Pohlavie:  Stav:  Založený: 14.06.2004 Príspevky: 13944 Bydlisko: Martin SR, Brno CZE Karma: 
|
Zaslal: 19 Máj 2008, 0:40 Predmet: |
|
|
| krija napísal: |
| t0m4s3, rozoberali tie fauly kanady aj na ct2 pocas 1. prestavky. Rusi sa pravom citili ukrivdeni minimalne v 2 situaciach. Z jednej dostali ten 2. gol. K zapasu: paradny hokej. Kanada odpadla fyzicky uz na zaciatku 2.polovice zapasu, tak som veril, ze to rusi otocia. Nemam vo zvyku im fandit, ale dnes som sa aj ja tesil ako maly chlapec, ked dali gol. |
schweek pisal o troch vyluceniach Rusov. Druhy gol nedostali po nespravnom vyluceni, ale po nespravnom nevyluceni (zrejme), takze stale cakam na tie tri nespravne vylucenia (nie od teba ) |
|
| Návrat hore |
|
 |
Martin44 Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 30.01.2006 Príspevky: 1203 Bydlisko: Petržálka Karma: 
|
Zaslal: 19 Máj 2008, 1:26 Predmet: |
|
|
Som rad ze Rusi vyhrali, ale nedami nepovedat ze sa mi nezda ze zrazu cele forko drzi palce Rusom....
... cim to je ???
Strach z odmietnutia? K- ? no moze to byt vselico a kedze toto forko ma vekovy priemer 15 - tak som si tym viacmenej isty C`mon deti ideme
GO RUSSIA GO |
|
| Návrat hore |
|
 |
radek21 Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 02.01.2006 Príspevky: 659 Bydlisko: Myjava Karma: 
|
|
| Návrat hore |
|
 |
Shamway Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 30.03.2007 Príspevky: 364 Bydlisko: mp_Kosice Karma: 
|
Zaslal: 19 Máj 2008, 7:33 Predmet: |
|
|
Ty kokso ked ne OH dojdu seci hraci z NHL tak bude zabava...
na MS? to vidim na toto poradie 1 CAN 2 BLR 3 SVK 4 HUN |
|
| Návrat hore |
|
 |
radek21 Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 02.01.2006 Príspevky: 659 Bydlisko: Myjava Karma: 
|
Zaslal: 19 Máj 2008, 7:39 Predmet: |
|
|
| Shamway napísal: |
Ty kokso ked ne OH dojdu seci hraci z NHL tak bude zabava...
na MS? to vidim na toto poradie 1 CAN 2 BLR 3 SVK 4 HUN |
Robiť poradie v skupine MS 2009 deň po skončení MS 2008? Sry ale je to blbosť. To si asi urobil podľa tohtoročného vystúpenia hráčov. Ako je známe, USA bojovalo jeden rok o záchranu a na ďalšom šampionáte získalo medailu. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Soviet King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 20.10.2006 Príspevky: 1734 Bydlisko: Moskwa Karma: 
|
Zaslal: 19 Máj 2008, 8:15 Predmet: |
|
|
| Martin44 napísal: |
Som rad ze Rusi vyhrali, ale nedami nepovedat ze sa mi nezda ze zrazu cele forko drzi palce Rusom....
... cim to je ???
|
No aj ja som si to vyšimol..Aj keď som prišiel na pokec tak zrazu všetci držia Rusom..Akože je mi to kus jedno, ale keď sa niekto 14ročný začne somnou hádať ohľadne hokeja a Ruska(čo vie o tom veľké hovno) tak ma išlo vychytiť..Ja som tipol aj tu v ankete Rusov už na začiatku kým ešte aj naši hrali A Rusku držím už zo pár rokov vždy rovnako palce ako Slovensku na MS..Rusi hrajú veľmi kvalitný hokej s ktorým sa mi nemôžme moc rovnať a majú cool mladých hráčov..Do budúcna Rusi majú perspektívu veľkú, no u nás to tak nevypadá..Preto som sa nad Slovákmi pri prehre ani nerozčuľoval už.. |
|
| Návrat hore |
|
 |
kali520 Guru wannabe

Stav:  Založený: 15.03.2006 Príspevky: 2408
Zaslal: 19 Máj 2008, 10:35 Predmet: |
|
|
Na vitaza som tipoval Kanadu ale Rusi zrejme vyhrali zasluzene.
Prvu tretinu ked bola Kanada lepsia, tak to bolo zapricinene aj tym ze takmer celu tu tretinu hrali presilovku, v druhej tretine uz to bol viac menej vyrovnany hokej a posledna tretina vratane predlzenia patrila jednoznacne Rusom.
Celkovo si myslim ze Rusi si to uz po tych 15 rokov zasluzili lebo mozem povedat ze hraju asi najkrajsi a najrychlejsi hokej zo vsetkych muzstiev svetovej spicky. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Sajmon Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 05.06.2005 Príspevky: 2707 Bydlisko: Slovak Republic Karma: 
|
Zaslal: 19 Máj 2008, 12:36 Predmet: |
|
|
Super že vyhrali Rusi. A čo som hovoril že to rozhodnú presilovky ?  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Peky05 Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 01.07.2007 Príspevky: 580 Bydlisko: KE Karma: 
|
Zaslal: 19 Máj 2008, 13:01 Predmet: |
|
|
| som strasne rad ze rusi su majstri,ked som videl ako kovalcuk sa snazi dat gol tak som povedal ze da vitazny a dal.Bol to velmi dobry hokej aky som dlho nevidel,bolo vidno ze rusi budu bojovat do posledneho dychu a podla mna zasluzenie vyhrali. |
|
| Návrat hore |
|
 |
krija Guru of Politics

Pohlavie:  Stav:  Založený: 29.01.2006 Príspevky: 3861 Bydlisko: my heaven is your hell Karma: 
|
Zaslal: 19 Máj 2008, 16:31 Predmet: |
|
|
| krija napísal: |
| t0m4s3, rozoberali tie fauly kanady aj na ct2 pocas 1. prestavky. Rusi sa pravom citili ukrivdeni minimalne v 2 situaciach. Z jednej dostali ten 2. gol. |
o vyluceniach, respektive nevyluceniach som nic nepisal . btw.: v prvych 10-tich min. zapasu ich schw33k napocita aj päť, ak sa mu bude chciet . |
|
| Návrat hore |
|
 |
tomek00 Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 23.12.2006 Príspevky: 782 Bydlisko: Sásová, štvrť v BB :) Karma: 
|
Zaslal: 19 Máj 2008, 17:07 Predmet: |
|
|
paradny zapas, som si myslel ze to Rusi neuhraju ale nakoniec ma nesklamali..
Kovaľčuk si to uzil no..  |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
 |
|