no tak to už nebudeaudiotrack napísal:keby sa tak radšej budaj uzdaravil
Ale na čo sa ešte náramne teším je Miňonka Jurčina - už sa neviem dočkať tých náprahov , mierených väčšinou do obecenstva
// drago - LoL
ja ako trener by som ich nedal asi vsetkych spolu, pretoze treba mysliet aj na to, aby boli relativne dobre aj ostatne formacie, predsa len su NHL-kari zvyknuti na ine tempo a iny styl, takze nechat dajme tomu hrat hracov cisto z europskych lig proti nejakym amikom alebo kanadanom, kde hraju vsetci rovnaky styl by bolo dost o hubu. aspon tak, nech su 2NHL a 3EU alebo tak. pripadne ich dat vsetkych dokopy az v pripade nudze. ale ja nie som trener, necham to teda na kvalifikovanejsichschw33k napísal:prečo by to bolo nereálne ; )
Kto je Skladaný? Ja som si myslel ze vdaka Uramovi je Slovan majster.. mozno by pomohol aby aj Slovensko siahlo po majstrovskom tituli....verím, že už proti Nemecku budeme kompletní. Berte to ako pracovnú zostavu, pretože sa ešte môžu detaily meniť. Ak napríklad nepríde Nagy, tak pozveme Skladaného," dodal Július Šupler na tlačovke.
Keby toto mal byt dovod tak potom mozme brat na MS aj hracov z prvej ligy ale hlavne nech maju 190+cm a 120 kg.... Uram je dobry technicky hrac tvoriaci hru. Takyto hraci sa zvacsa nasadzuju v 1. alebo v druhej formacii, ktore su urcene na tvorenie hry. Zvacsa 3. a 4. su tzv checkingline. Cize su nasadzovane na najlepsie utoky supera z ucelom vycerpat co najviac superov hlavny utok. Preto sa tam zvacsa nasadzuju hraci, s velkou postavou, ktory su zvyknuty hravat do tela. A teraz ked sa pozrieme na zostavu, Tak do prvych dvoch utokov sa Marek jednoznacne nezmesti, nakolko tie mame obsadene kvalitnejsimi hracmi z NHL (to nepopries) a do 3. a 4. formacie je tipovo absolutne nevhodny.
Skoda, Uram bol urcite ochotny dat na MS zo seba vsetko."Tých verdiktoch o vyradení už bolo naozaj dosť. Myslím, že to bolo naposledy. Nemá predsa zmysel chodiť na zrazy, absolvovať prípravu. Najmä keď tréneri vedia, čo je vo mne," dodal Uram.