MS v hokeji - Rusko 2007

O športe...
schw33k
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa schw33k »

audiotrack napísal:keby sa tak radšej budaj uzdaravil
no tak to už nebude

Ale na čo sa ešte náramne teším je Miňonka Jurčina - už sa neviem dočkať tých náprahov , mierených väčšinou do obecenstva :D

// drago - LoL
Drago
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Drago »

schw33k napísal:no tak to už nebude

Ale na čo sa ešte náramne teším je Miňonka Jurčina - už sa neviem dočkať tých náprahov , mierených väčšinou do obecenstva :D
alebo do demitru :lol: byt Palom, bojim sa s nim hrat v jednej formacii. Mozno ze Charu daju hrat so Strbakom aby nehrali dvaja obri spolu
ades
Guru
Guru

Príspevok od používateľa ades »

schw33k napísal:prečo by to bolo nereálne ; )
ja ako trener by som ich nedal asi vsetkych spolu, pretoze treba mysliet aj na to, aby boli relativne dobre aj ostatne formacie, predsa len su NHL-kari zvyknuti na ine tempo a iny styl, takze nechat dajme tomu hrat hracov cisto z europskych lig proti nejakym amikom alebo kanadanom, kde hraju vsetci rovnaky styl by bolo dost o hubu. aspon tak, nech su 2NHL a 3EU alebo tak. pripadne ich dat vsetkych dokopy az v pripade nudze. ale ja nie som trener, necham to teda na kvalifikovanejsich :P
Stilo
Star
Star

Príspevok od používateľa Stilo »

Kedže sme v C skupine a Česko je v B skupine tak sa veľmi teším na osemfinálovú skupinu, dúfam že nad nimi vyhráme. :D
schw33k
Guru
Guru

Ricardo
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Ricardo »

Myslím si ze to tento rok nebudu nejake oslnive vysledky nasich....ale je pravda ze sa posilnuju...a mozu prekvapit...ale toto je prvy rok co to vidím biedne... :?
schw33k
Guru
Guru

Tak nakoniec Rišov rozvod mu nedovolil prísť

Dúfajme snáď v Laca

ZDROJ
MasterSvegga***
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa MasterSvegga*** »

kanada,rusko,cesko a dufam ze aj my to tento rok dotiahneme daleko, aspon semifinale, ale kanadania budu vo finale :?
"J"
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa "J" »

Stilo napísal:Kedže sme v C skupine a Česko je v B skupine tak sa veľmi teším na osemfinálovú skupinu, dúfam že nad nimi vyhráme. :D
Ja nie som taký optimista, skôr tipujem tak 2:4 že prehráme. V osemfinálovej skupine budeme tretí, si myslím.
zvonenie33
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zvonenie33 »

ved je uplne jasne prve dva utoky :
I Demitra gaborik radivojevic
II Hossa Satan + 1
Nehrozi aby demitra gaborik a hossa hrali spolu by sa im hala zrutila pod tymi ovaciami z obecenstva
miso2911
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa miso2911 »

zvonenie33 napísal:ved je uplne jasne prve dva utoky :
I Demitra gaborik radivojevic
II Hossa Satan + 1
Nehrozi aby demitra gaborik a hossa hrali spolu by sa im hala zrutila pod tymi ovaciami z obecenstva
praveze urcite bude hossa demitra gaborik hrat spolu to je jasne vzdy to tak bolo su zohraty
zvonenie33
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zvonenie33 »

miso2911 napísal:praveze urcite bude hossa demitra gaborik hrat spolu to je jasne vzdy to tak bolo su zohraty
az na to ze I spolu hravali v NHl aspon podla mojich informacii...
miso2911
Medium Star
Medium Star

zvonenie33 napísal:az na to ze I spolu hravali v NHl aspon podla mojich informacii...
hrali tak asi tri zapasy kym ich nerozdelil trener
miso2911
Medium Star
Medium Star

Šupler vyradil šesticu hráčov
Sú nimi Marek Uram, Michal Hudec, Martin Cibák, Marcel Šterbák a Dušan Milo.

podla mna: Milo mohol zostat namiesto Starostu, Uram a Cibak neviem neviem ale neviem ako je to z postami mozno nepasuju lebo su pravaci alebo naopak dufam ze ma dobru ruku a uspejeme v Rusku :)
enter00
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa enter00 »

vyradenie Urama nechapem.
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

enter00 napísal:vyradenie Urama nechapem.
Akurat sme sa dnes o tom rozpravali. Podla mna bol hral vcera najlepsie, celu extraligu podaval stabilne vykony a urcite bol najlepsim z nasej ligy. Nuz, Splerove rozhodnutie :?
Ricardo
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Ricardo »

enter00 napísal:vyradenie Urama nechapem.
Tak tomu tiez nerozumiem....ved hral uplne skvelo....nepochopil som preco ho Supler vyradil....a mam pocit ze to budu slabe majstrovstva.... :?
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

podobne... ešte pred nedávnom som vravel že viem jedno z našej ligy meno ktoré istotne pôjde na majstrovstva a teraz pozri ho.. škoda, no.. aby to nelutoval keď nás budú nori trápiť 8)
Stilo
Star
Star

Príspevok od používateľa Stilo »

Mna to tiez prekvapilo a tiez tomu nechapem preco nenechal slovanisticky utok pohromade.. tiez ma zarazila tato veta od Suplera :
...verím, že už proti Nemecku budeme kompletní. Berte to ako pracovnú zostavu, pretože sa ešte môžu detaily meniť. Ak napríklad nepríde Nagy, tak pozveme Skladaného," dodal Július Šupler na tlačovke.
Kto je Skladaný? Ja som si myslel ze vdaka Uramovi je Slovan majster.. mozno by pomohol aby aj Slovensko siahlo po majstrovskom tituli.

Dalej jeden prispevok na portali hokej.sk :
.... Uram je dobry technicky hrac tvoriaci hru. Takyto hraci sa zvacsa nasadzuju v 1. alebo v druhej formacii, ktore su urcene na tvorenie hry. Zvacsa 3. a 4. su tzv checkingline. Cize su nasadzovane na najlepsie utoky supera z ucelom vycerpat co najviac superov hlavny utok. Preto sa tam zvacsa nasadzuju hraci, s velkou postavou, ktory su zvyknuty hravat do tela. A teraz ked sa pozrieme na zostavu, Tak do prvych dvoch utokov sa Marek jednoznacne nezmesti, nakolko tie mame obsadene kvalitnejsimi hracmi z NHL (to nepopries) a do 3. a 4. formacie je tipovo absolutne nevhodny.
Keby toto mal byt dovod tak potom mozme brat na MS aj hracov z prvej ligy ale hlavne nech maju 190+cm a 120 kg :roll: .. Som zvedavy co bude Supler robit ak sa mu nedajboze zrani Gaborik alebo Hossa , vsak kto to cakal ze sa moze v priprave zranit Hlinka.
Pan trener Supler zrejme nesledoval play-off slovenskej extraligy, inak by sa nedopustil takejto chyby. Budem pozorne sledovat hru hraca Melicharika lebo on by mal so svojimi 87 kg hravat do tela..
"Tých verdiktoch o vyradení už bolo naozaj dosť. Myslím, že to bolo naposledy. Nemá predsa zmysel chodiť na zrazy, absolvovať prípravu. Najmä keď tréneri vedia, čo je vo mne," dodal Uram.
Skoda, Uram bol urcite ochotny dat na MS zo seba vsetko.
Drago
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Drago »

Praveze Supler kritizoval Urama dost, a ten posledny zapas to nezachrani zse hral dobre. Celu pripravu mu to nejak neslo najma zapasy v Trencine. Asi sa bal fanusikov :) Melicharek sa moze hodit, moze byt taky cierny kon ako bol minule Andrej Kollar

// Skladany vitaj
Napísať odpoveď