Mys

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
johny_sk
Professional
Professional

Príspevok od používateľa johny_sk »

yazoo napísal:Netrep o zavadzani ked usudzujes, ze som nemal A4Tech. Mal som A4Tech optiku (na model si nespomeniem) a haprovala mi celkom. Je sice pravda, ze som ju mal asi 2 roky lenze z Logitechom alebo Steelseries sa to neda porovnat.
Ja mam tiez optiku A4Tech... a nemozem kriveho slova povedat. Funguje vyborne a to som uz mal dve rozne mysky od Razera (zakazdym vyreklamovane) a doma mam Logitecha MX510, ale ku svojmu hernemu kompu som si kupodivu nechal tuto X-718.
A co som pozeral rozne na sebe nezavisle testy, tak tieto mysy vsade chvalili a davali ich na jednu uroven s myskami niekolkonasobne drahsimi, co mozem potvrdit. Jedina vada na tej myske je jej povrchova uprava..., ten plast sa proste po dvoch rokoch intenzivneho pouzivania celkom osucha...

Mozno si mal nejaku staru A4ku...
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

:) ja som sa bal ist do razera kvoli takym reciam ako davas ty.. ze reklamacia, nefunkcna atd... mam Razer Lachesis, kamarat taktiez mesiac po mne.. mam ju od zaciatku septembra a nemozem kriveho slova povedat... nikdy mi neurobila nic zle, senzor je vynikajuci, dokonaly :D 1000Hz ide ako malina.. akurat na starom compe mi davalo len do 560Hz.. 4000dpi je pi<>vina... nevyuzitelne.. je to len tah.. pre mna je to na rit.. nehram na rozliseniach väcsich ako 1280*1024.. :P
funguje perfektne pod XP 32 bit, Vista 32 bit, Vista 64 bit... :wink:
yazoo
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa yazoo »

johny_sk: Je to mozne, ze to bol starsi model. Ale nepokladam to za zaruku kvality takze mozno preto mam aj ine mysky doma.

Šu-Do: O senzoroch sa vo vacsine pripadov rozprava len na Copperhead-kach. Niekto si zas chvali DeathAdder, ale tie ich dizajny a ergonomie su pre mna take nasilu robene.
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

DA ma dokonaly tvar... aj lutujem, ze som nekupil tu.. som sa nahanal za DPI :? a laserom... :P
yazoo
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa yazoo »

Optika da niekedy viac ako laser. :) Teda aspon ja ju preferujem. A tie zavratne hodnoty dpi su zbytocne. Vyuzivas plnych 4000?
jatmz
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jatmz »

Šu-Do napísal:DA ma dokonaly tvar... aj lutujem, ze som nekupil tu.. som sa nahanal za DPI :? a laserom... :P
no to si spravil chybu :) ja mam razer DA a len zatial sama chvala :) aj ked mx518 mi lepsie sadla do ruky tato je tiez gut. jedina nevyhoda ze boky ma z hladkeho plastu, stavalo sa mi ze sa mi vysmykla (som zvyknuty casto dvihat mysku) ... ale uz som sa preucil ;)
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

yazoo napísal:A tie zavratne hodnoty dpi su zbytocne. Vyuzivas plnych 4000?
aspon citaj pozornejsie co pisem
Retne
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Retne »

yazoo napísal:Optika da niekedy viac ako laser. :) Teda aspon ja ju preferujem. A tie zavratne hodnoty dpi su zbytocne. Vyuzivas plnych 4000?
Bludy, dristy, domienky... :roll:

Inac, razerky sa v ergonomii nebudu nikdy tahat na Logitech, preto lebo su robene pre obe ruky, cize ergonomia je tam velmi slaba.

Ja mam G9, a mam nejakym 1800 dpi... Viac uz neidem... :)
Napísať odpoveď