podla tohto sa snazim riadit ale potrebujem este daku pomoc poradte plsKeď myslíš, že si porazený, tak je to tak,
keď myslíš, že to nejde tak isto to vzdáš.
Keď vyhral by si rád, však myslíš že to nejde,
tak svojho víťazstva, sa nikdy nedočkáš.
Keď myslíš, že prehráš, prehral si už,
a potom vo svete objavíš snáď,
že úspech sa začína vôľou ho chcieť,
stav mysle tú najväčšiu rolu má hrať.
Keď myslíš, že ťa predbehli, tak je to tak,
Len nato teraz mysli, jak čo najvyššie ísť,
zo všetkého najskôr sám v seba uver,
potom môžeš vždy s istotou zvíťaziť.
Nie vždy sa v bojoch osvedčil,
kto silnejší alebo snáď rýchlejší bol.
Však skôr či neskôr vyhrá ten,
KTO SVOJU MYSEĽ O VÝHRE PRESVEDČIL!
Mysel
Mysel
Neviete dake cvicenia na kontrolu mysle aby som bol po psychickej stranke odolnejsi a existuju dake take cvicenia????
Re: Mysel
jogaIZZi-BA napísal:Neviete dake cvicenia na kontrolu mysle aby som bol po psychickej stranke odolnejsi a existuju dake take cvicenia????
podla tohto sa snazim riadit ale potrebujem este daku pomoc poradte pls
-
Sagittarius
Guru
-
zuzkazuzka
VIP
- Kontaktovať používateľa:
-
jin
VIP
Pri tomto mi napadlo... Raz som počul o jednom cvičení. Znie celkom jednoducho - počúvať jednotlivé hlasy v dave a rozoznávať vety, proste o čom ten jeden hlas v tom šume ulice rozpráva. Skúšal som to predvčerom v triede - no nie je to až také ľahké, ako by sa mohlo zdaťzuzkazuzka napísal:Určite pomôže, keď sa naučíš totálne vypnúť - ľahnúť si niekam do ticha a chvíľu na nič nemyslieť.
..raz kedysi davno som mala moznost vyskusat si autogenny trening..pozostaval z odborneho vedenia skusenej osoby, ktora len pomocou hovoreneho slova navodila stav uplnej svalovej relaxacie a uplneho pocitu " prazdnej hlavy" .
..kebyze som nezazila, neuverim.. mala som pocit, ze neviem ovladat volou ani jeden sval na tele, po skonceni tohto treningu som mala pocit neuveritelneho uvolnenia a relaxacie.
..kebyze som nezazila, neuverim.. mala som pocit, ze neviem ovladat volou ani jeden sval na tele, po skonceni tohto treningu som mala pocit neuveritelneho uvolnenia a relaxacie.
-
forgottten
Medium Star
Úžasná vec je meditácia, ale najlepším majstrom Tvojej mysle Ťa urobí 24 týždňový kurz Master Key System. Ja som asi v šiestom týždni (nie tehotenstva) a ako je to masakerne skvelé...
a potom je tu ešte technológia HoloSync od Centerpointe, ktorá umožňuje dostať Ťa pomocou zvukových vĺn do rovnakých stavov, ako najlepších meditujúcich... dostávajú Ťa do rôznych vĺn podľa toho, čo chceš dosiahnuť, no najzákladnejšia pomáha Vypínať myseľ, teda nerozmýšľať, čo je unikátny prostriedok na to, aby si vypol myseľ vtedy, keď Ti ju otravujú negatívne myšlienky....
a potom je tu ešte technológia HoloSync od Centerpointe, ktorá umožňuje dostať Ťa pomocou zvukových vĺn do rovnakých stavov, ako najlepších meditujúcich... dostávajú Ťa do rôznych vĺn podľa toho, čo chceš dosiahnuť, no najzákladnejšia pomáha Vypínať myseľ, teda nerozmýšľať, čo je unikátny prostriedok na to, aby si vypol myseľ vtedy, keď Ti ju otravujú negatívne myšlienky....