Obsah fóra www.hojko.com
Game-Points
Hľadať  •  FAQ  •  IP  •  CS  •  Zoznam užívateľov  •  Karma  •  Závisláci  •  Registrácia
 Prihlásiť sa pre kontrolu súkromných správ  •  Prihlásenie

Myslite si, ze by sme mali ludi delit na skupiny?
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Život, štýl, cestovanie... Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3, 4  Ďalšia 
 Moje príspevky :: Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
-Hajkli-
Medium Expert
Medium Expert

Pohlavie: Pohlavie:Muž
Stav: Odhlásený
Založený: 23.05.2006

PríspevokZaslal: 09 Nov 2006, 12:15    Predmet: Odpovedať s citátom  

Mnoo lenivy a blby ludia mozu byt ako bieli tak aj cierny ci inej farby. O nasom zivotr nerozoduje kde a ako sme sa narodili, ale nase skutky.
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
.cov
Medium Star
Medium Star

Založený: 03.12.2005

PríspevokZaslal: 09 Nov 2006, 16:54    Predmet: Re: Myslite si, ze by sme mali ludi delit na skupiny? Odpovedať s citátom  

Explo!D napísal:
...ja si myslim to, ze vsetci sme rovnaky, ci su to cierny, ci su to biely a vsetci mame rovnkake prava. teraz sa vyjadrite vy. tiez by ma zaujmal vas postoj k rasizmu... [ svyne rasisticke, upalit ich ]

Hm, typicke. Pises o rovnakych pravach. Ano, suhlasim. Kazdy mam mat rovnake pravo. Ale aj povinnosti. A tie sa zial nedelia rovnako. Ked poviem, ze aj ten druhy ma urcite povinnosti (tak ako ja) uz ma oznacite za rasistu.
O "rasizme" na Slovensku voci ciganom (snazim sa pisat spisovnou slovencinou a slovo cigan je v Pravidlach slovenskeho jazyka, slovo Rom nie je) je zaujimava stranka tu:
Kód:
http://ociganoch.jinde.cz/Obsah.html

Snad sa zamyslite tak, ako ja.
Návrat hore
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe

Založený: 13.07.2006

PríspevokZaslal: 09 Nov 2006, 19:36    Predmet: Odpovedať s citátom  

schw33k napísal:
no a až na to , že vtedy bolo kuuuusok viac pracovných príležitostí - J.R.D rulezz , hlavne preto si si mohol vtedy vybrat medzi prácou a chládkom

no ale ked sa revolucia ujimala tak rusi nemali co brat do ust.
Návrat hore
schw33k
Guru
Guru

Založený: 24.05.2006

PríspevokZaslal: 09 Nov 2006, 19:40    Predmet: Odpovedať s citátom  

Ja som myslel ako to bolo tu , u nás , v našej krásnej zemi, lúkami a horami posiatými , kde špicky skál sa třpitia na úbočí Very Happy
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
Explo!D
Medium Professional
Medium Professional

Založený: 08.05.2006

PríspevokZaslal: 09 Nov 2006, 19:46    Predmet: Re: myslite si, ze by sme mali ludi delit na skupiny? Odpovedať s citátom  

schw33k napísal:
teraz aké skupiny ľudských populácii máš presne na mysli ?
hm asi som sa zle vyjadril, chcel som sa vas len spytat, si si myslite, ze je spravne delit afroamericanov na skupin, a nas(bielych) zase na dalsiu, potom som sem len napisal, ze podla mna sme vsetci rovnaky, ci uz su to biely ci cierny Smile no ale o co v tejto teme tiez ide je otazka "vas postoj k rasizmu" takze tak. te buh
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe

Založený: 13.07.2006

PríspevokZaslal: 09 Nov 2006, 19:48    Predmet: Odpovedať s citátom  

schw33k napísal:
Ja som myslel ako to bolo tu , u nás , v našej krásnej zemi, lúkami a horami posiatými , kde špicky skál sa třpitia na úbočí Very Happy

jo jasne.kto mal nejaky statok a nezil si ako nejaky kocovny cigan bol ozanceny za nepriatela statu.bolo mu svetko zobrane a nasilne ho prestahovali na nejake druzstvo.burzoazia bola prenasledovana kvoli sikovnosti.ale no a co?sak vsetci mali pracu Razz
komunizmus aky bol prevadzany u nas bol totalitna ideologia v ktorej nemali miesto pokrok,inteligencia a sikovny ludia
Návrat hore
PAIN
Star
Star

Založený: 01.12.2005

PríspevokZaslal: 09 Nov 2006, 20:46    Predmet: Re: myslite si, ze by sme mali ludi delit na skupiny? Odpovedať s citátom  

schw33k napísal:

No a k téme :
Nepovažujem sa za nejakého extra rasistu : Nemám nič proti slušným cigáňom , nemám nič proti žltým , ani proti prudšie opáleným ..
Čo mi vadí a čo nemám rád na Slovensku, sú špecifické typy cigáňov : lenivý , špinavý , hnusný , smradľavý odpad bez akéhokolvek úmyslu pracovať a ktorý prispievajú tejto spoločnosti maximálne tak s deťmi,s krvou po krčmách,so špakmi pri automatoch, s puchom v stávkových kanceláriach a so zvratkami po chodníkoch...
A kto už aj toto toleruje a obhahuje, je jasné že s tým nemá skúsenosti.
Suhlasim na 200%, pekne napisane. Najviac ma stve, ako vyuzivaju tento stat: narobia si 10 deti aby mali pridavky na deti, kazdych 5 rokov maju nove byty ktore nasledne rozoberu a bedakaju, ze nemaju s ich 15-clennou familiou kde byvat a musia si drevo rubat a zemiaky kradnut. Skoda len, ze vtedy, ked tu prikocovali neexistovali este viza Confused
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
Vesper
Professional
Professional

Založený: 17.04.2006

PríspevokZaslal: 09 Nov 2006, 23:22    Predmet: Odpovedať s citátom  

Tomasito napísal:
Francuzsko? A co taky Le Penov Narodny front? Keby Slota vypustil take vyroky, ako Le Pen, nechcem si predstavit, ako by nas "nasi" Madari obsrali v zahranici- boli by sme fasistickejsi ako bol samotny Mussoliny. Pritom Narodny front patri vo Francuzsku medzi stabilne strany- napr. v poslednych volbach ziskal FN 17% (tento vysledok bol pritom povazovany za zdrvujucu porazku). Nehovoriac o francuzskych zakonoch, ktore k mensinam zdaleka nie su tak stedre, ako tie nase.

A pokial ide o predmet temy, kazdy obcan by mal mat rovnake prava, t.j. odmietam diskriminaciu, avsak vratane tej pozitivnej.

// Explo!D, nerad sa staram do gramatiky, ale to co vo svojich prispevkoch predvadzas ty je uz vela... citaj sa po sebe obcas.

ok ja som to myslel skor z hladiska ako to beru ostatni ludia nie z hladiska politiky... to Francuzsko ma len tak napadlo musis uznat ze tam maju viac roznych mensin zastupenych vacsim poctom obyvatelov... dalsia vec ze vsetky tieto mensiny sa musia spolu naucit zit lebo by si konecne mohli uvedomit ze na tom proste nic nezmenia tak by k sebe aspon mali byt tolerantni ked uz nic ine... a teraz nemyslim len francuzsko ale napriklad aj nas a madarov...
Návrat hore
Lord_3D
Guru
Guru

Založený: 27.11.2005

PríspevokZaslal: 10 Nov 2006, 12:38    Predmet: Re: myslite si, ze by sme mali ludi delit na skupiny? Odpovedať s citátom  

schw33k napísal:
teraz aké skupiny ľudských populácii máš presne na mysli ?

No a k téme :
Nepovažujem sa za nejakého extra rasistu : Nemám nič proti slušným cigáňom , nemám nič proti žltým , ani proti prudšie opáleným ..
Čo mi vadí a čo nemám rád na Slovensku, sú špecifické typy cigáňov : lenivý , špinavý , hnusný , smradľavý odpad bez akéhokolvek úmyslu pracovať a ktorý prispievajú tejto spoločnosti maximálne tak s deťmi,s krvou po krčmách,so špakmi pri automatoch, s puchom v stávkových kanceláriach a so zvratkami po chodníkoch...
A kto už aj toto toleruje a obhahuje, je jasné že s tým nemá skúsenosti.
uplne suhlasim s tymto nazorom...
Návrat hore
miki690
Medium Professional
Medium Professional

Založený: 07.10.2005

PríspevokZaslal: 10 Nov 2006, 19:46    Predmet: Odpovedať s citátom  

Tomasito napísal:
Ty nacek Laughing

Teraz vazne, najprv by si tym ludom pracu musel dat... Pri vsetkej ucte, cela tato tvoja myslienka je v 21. stor. tazka utopia.
No mne to sor pripada ako kombinacia komunizmu z fasizmom ... samozrejme bez vrazdenia ...
Ja sy myslim, ze by mali mat vsetky rasy ludske prava rovnake. Nemozeme predsa zobrat ludom ludske prave len podla toh aku maju farbu pleti. Ale vo vela pripadoch je ze romovia a cernosi su ti co spolocnosti skodia, co kradnu, nepracuju a len zneuzivaju pomoc od statu. No su mediz nomi aj vynimky, takze nemozme povedat ze vsetci ... a tiez nemam nic proti slusnym, cistym cernochom a romom.
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky AOL Instant Messenger Yahoo Messenger
Drago
Guru wannabe
Guru wannabe

Založený: 10.03.2006

PríspevokZaslal: 10 Nov 2006, 19:48    Predmet: Odpovedať s citátom  

nie, nie sme predsa v Indii Smile
Návrat hore
Pedrosino
Star
Star

Založený: 06.08.2006

PríspevokZaslal: 10 Nov 2006, 20:09    Predmet: Odpovedať s citátom  

ona ttrichu zalezi ze na jake skupiny.ale nemalo by sa ale aj tak to vidievat
Návrat hore
audiotrack
Moderátor
Moderátor

Stav: Prihlásený
Založený: 09.09.2005

PríspevokZaslal: 10 Nov 2006, 20:22    Predmet: Odpovedať s citátom  

"Myslite si, ze by sme mali ludi delit na skupiny?"
Jasné, podľa abecedy Laughing
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky AOL Instant Messenger Yahoo Messenger
miki690
Medium Professional
Medium Professional

Založený: 07.10.2005

PríspevokZaslal: 11 Nov 2006, 0:27    Predmet: Odpovedať s citátom  

audiotrack napísal:
"Myslite si, ze by sme mali ludi delit na skupiny?"
Jasné, podľa abecedy Laughing
Laughing sorry za spam ale neodolal som Very Happy dost dobre som sa pobavil
Návrat hore
Martin44
Medium Professional
Medium Professional

Založený: 30.01.2006

PríspevokZaslal: 11 Nov 2006, 18:47    Predmet: Odpovedať s citátom  

A o com tu chces diskutovat?

Oki teda .... Podla mna by mali byt cierni separovani a mali byvat v kartonovych skatuliach v getach...A museli by behat nahi...
Toto si cel pocut alebo co...
Je snad jasne ze kazdy normalny clovek nezaraduej ludi podla farby pleti....
Návrat hore
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Život, štýl, cestovanie... Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3, 4  Ďalšia
Strana 2 z 4

Prejdi na: