|
|
|
| Autor |
Správa |
-Hajkli- Medium Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 23.05.2006 Príspevky: 83 Bydlisko: na posteli Karma: 
|
Zaslal: 09 Nov 2006, 12:15 Predmet: |
|
|
| Mnoo lenivy a blby ludia mozu byt ako bieli tak aj cierny ci inej farby. O nasom zivotr nerozoduje kde a ako sme sa narodili, ale nase skutky. |
|
| Návrat hore |
|
 |
.cov Medium Star

Stav:  Založený: 03.12.2005 Príspevky: 333
Zaslal: 09 Nov 2006, 16:54 Predmet: Re: Myslite si, ze by sme mali ludi delit na skupiny? |
|
|
| Explo!D napísal: |
| ...ja si myslim to, ze vsetci sme rovnaky, ci su to cierny, ci su to biely a vsetci mame rovnkake prava. teraz sa vyjadrite vy. tiez by ma zaujmal vas postoj k rasizmu... [ svyne rasisticke, upalit ich ] |
Hm, typicke. Pises o rovnakych pravach. Ano, suhlasim. Kazdy mam mat rovnake pravo. Ale aj povinnosti. A tie sa zial nedelia rovnako. Ked poviem, ze aj ten druhy ma urcite povinnosti (tak ako ja) uz ma oznacite za rasistu.
O "rasizme" na Slovensku voci ciganom (snazim sa pisat spisovnou slovencinou a slovo cigan je v Pravidlach slovenskeho jazyka, slovo Rom nie je) je zaujimava stranka tu:
| Kód: |
| http://ociganoch.jinde.cz/Obsah.html |
Snad sa zamyslite tak, ako ja. |
|
| Návrat hore |
|
 |
pinacolada Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 13.07.2006 Príspevky: 2408 Bydlisko: východoslovensko Karma: 
|
Zaslal: 09 Nov 2006, 19:36 Predmet: |
|
|
| schw33k napísal: |
| no a až na to , že vtedy bolo kuuuusok viac pracovných príležitostí - J.R.D rulezz , hlavne preto si si mohol vtedy vybrat medzi prácou a chládkom |
no ale ked sa revolucia ujimala tak rusi nemali co brat do ust. |
|
| Návrat hore |
|
 |
schw33k Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.05.2006 Príspevky: 2631
Zaslal: 09 Nov 2006, 19:40 Predmet: |
|
|
Ja som myslel ako to bolo tu , u nás , v našej krásnej zemi, lúkami a horami posiatými , kde špicky skál sa třpitia na úbočí  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Explo!D Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 08.05.2006 Príspevky: 1104 Bydlisko: vsade kde je utulne Karma: 
|
Zaslal: 09 Nov 2006, 19:46 Predmet: Re: myslite si, ze by sme mali ludi delit na skupiny? |
|
|
| teraz aké skupiny ľudských populácii máš presne na mysli ? |
hm asi som sa zle vyjadril, chcel som sa vas len spytat, si si myslite, ze je spravne delit afroamericanov na skupin, a nas(bielych) zase na dalsiu, potom som sem len napisal, ze podla mna sme vsetci rovnaky, ci uz su to biely ci cierny no ale o co v tejto teme tiez ide je otazka "vas postoj k rasizmu" takze tak. te buh |
|
| Návrat hore |
|
 |
pinacolada Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 13.07.2006 Príspevky: 2408 Bydlisko: východoslovensko Karma: 
|
Zaslal: 09 Nov 2006, 19:48 Predmet: |
|
|
Ja som myslel ako to bolo tu , u nás , v našej krásnej zemi, lúkami a horami posiatými , kde špicky skál sa třpitia na úbočí  |
jo jasne.kto mal nejaky statok a nezil si ako nejaky kocovny cigan bol ozanceny za nepriatela statu.bolo mu svetko zobrane a nasilne ho prestahovali na nejake druzstvo.burzoazia bola prenasledovana kvoli sikovnosti.ale no a co?sak vsetci mali pracu
komunizmus aky bol prevadzany u nas bol totalitna ideologia v ktorej nemali miesto pokrok,inteligencia a sikovny ludia |
|
| Návrat hore |
|
 |
PAIN Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 01.12.2005 Príspevky: 584 Bydlisko: Turčiansky Svätý Martin Karma: 
|
Zaslal: 09 Nov 2006, 20:46 Predmet: Re: myslite si, ze by sme mali ludi delit na skupiny? |
|
|
No a k téme :
Nepovažujem sa za nejakého extra rasistu : Nemám nič proti slušným cigáňom , nemám nič proti žltým , ani proti prudšie opáleným ..
Čo mi vadí a čo nemám rád na Slovensku, sú špecifické typy cigáňov : lenivý , špinavý , hnusný , smradľavý odpad bez akéhokolvek úmyslu pracovať a ktorý prispievajú tejto spoločnosti maximálne tak s deťmi,s krvou po krčmách,so špakmi pri automatoch, s puchom v stávkových kanceláriach a so zvratkami po chodníkoch...
A kto už aj toto toleruje a obhahuje, je jasné že s tým nemá skúsenosti. |
Suhlasim na 200%, pekne napisane. Najviac ma stve, ako vyuzivaju tento stat: narobia si 10 deti aby mali pridavky na deti, kazdych 5 rokov maju nove byty ktore nasledne rozoberu a bedakaju, ze nemaju s ich 15-clennou familiou kde byvat a musia si drevo rubat a zemiaky kradnut. Skoda len, ze vtedy, ked tu prikocovali neexistovali este viza  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Vesper Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 17.04.2006 Príspevky: 1498 Bydlisko: Brooklyn, NY Karma: 
|
Zaslal: 09 Nov 2006, 23:22 Predmet: |
|
|
| Tomasito napísal: |
Francuzsko? A co taky Le Penov Narodny front? Keby Slota vypustil take vyroky, ako Le Pen, nechcem si predstavit, ako by nas "nasi" Madari obsrali v zahranici- boli by sme fasistickejsi ako bol samotny Mussoliny. Pritom Narodny front patri vo Francuzsku medzi stabilne strany- napr. v poslednych volbach ziskal FN 17% (tento vysledok bol pritom povazovany za zdrvujucu porazku). Nehovoriac o francuzskych zakonoch, ktore k mensinam zdaleka nie su tak stedre, ako tie nase.
A pokial ide o predmet temy, kazdy obcan by mal mat rovnake prava, t.j. odmietam diskriminaciu, avsak vratane tej pozitivnej.
// Explo!D, nerad sa staram do gramatiky, ale to co vo svojich prispevkoch predvadzas ty je uz vela... citaj sa po sebe obcas. |
ok ja som to myslel skor z hladiska ako to beru ostatni ludia nie z hladiska politiky... to Francuzsko ma len tak napadlo musis uznat ze tam maju viac roznych mensin zastupenych vacsim poctom obyvatelov... dalsia vec ze vsetky tieto mensiny sa musia spolu naucit zit lebo by si konecne mohli uvedomit ze na tom proste nic nezmenia tak by k sebe aspon mali byt tolerantni ked uz nic ine... a teraz nemyslim len francuzsko ale napriklad aj nas a madarov... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Lord_3D Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 27.11.2005 Príspevky: 2941 Bydlisko: Koho že to ?! Karma: 
|
Zaslal: 10 Nov 2006, 12:38 Predmet: Re: myslite si, ze by sme mali ludi delit na skupiny? |
|
|
teraz aké skupiny ľudských populácii máš presne na mysli ?
No a k téme :
Nepovažujem sa za nejakého extra rasistu : Nemám nič proti slušným cigáňom , nemám nič proti žltým , ani proti prudšie opáleným ..
Čo mi vadí a čo nemám rád na Slovensku, sú špecifické typy cigáňov : lenivý , špinavý , hnusný , smradľavý odpad bez akéhokolvek úmyslu pracovať a ktorý prispievajú tejto spoločnosti maximálne tak s deťmi,s krvou po krčmách,so špakmi pri automatoch, s puchom v stávkových kanceláriach a so zvratkami po chodníkoch...
A kto už aj toto toleruje a obhahuje, je jasné že s tým nemá skúsenosti. |
uplne suhlasim s tymto nazorom... |
|
| Návrat hore |
|
 |
miki690 Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 07.10.2005 Príspevky: 1004 Bydlisko: PPV Karma: 
|
Zaslal: 10 Nov 2006, 19:46 Predmet: |
|
|
| Tomasito napísal: |
Ty nacek
Teraz vazne, najprv by si tym ludom pracu musel dat... Pri vsetkej ucte, cela tato tvoja myslienka je v 21. stor. tazka utopia. |
No mne to sor pripada ako kombinacia komunizmu z fasizmom ... samozrejme bez vrazdenia ...
Ja sy myslim, ze by mali mat vsetky rasy ludske prava rovnake. Nemozeme predsa zobrat ludom ludske prave len podla toh aku maju farbu pleti. Ale vo vela pripadoch je ze romovia a cernosi su ti co spolocnosti skodia, co kradnu, nepracuju a len zneuzivaju pomoc od statu. No su mediz nomi aj vynimky, takze nemozme povedat ze vsetci ... a tiez nemam nic proti slusnym, cistym cernochom a romom. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Drago Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 10.03.2006 Príspevky: 2189 Bydlisko: Apple positive Karma: 
|
Zaslal: 10 Nov 2006, 19:48 Predmet: |
|
|
nie, nie sme predsa v Indii  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Pedrosino Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 06.08.2006 Príspevky: 533 Bydlisko: Litle ITALi Karma: 
|
Zaslal: 10 Nov 2006, 20:09 Predmet: |
|
|
| ona ttrichu zalezi ze na jake skupiny.ale nemalo by sa ale aj tak to vidievat |
|
| Návrat hore |
|
 |
audiotrack Moderátor

Pohlavie:  Stav:  Založený: 09.09.2005 Príspevky: 6911 Bydlisko: Prievidza Karma: 
|
Zaslal: 10 Nov 2006, 20:22 Predmet: |
|
|
"Myslite si, ze by sme mali ludi delit na skupiny?"
Jasné, podľa abecedy  |
|
| Návrat hore |
|
 |
miki690 Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 07.10.2005 Príspevky: 1004 Bydlisko: PPV Karma: 
|
Zaslal: 11 Nov 2006, 0:27 Predmet: |
|
|
| audiotrack napísal: |
"Myslite si, ze by sme mali ludi delit na skupiny?"
Jasné, podľa abecedy  |
sorry za spam ale neodolal som dost dobre som sa pobavil |
|
| Návrat hore |
|
 |
Martin44 Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 30.01.2006 Príspevky: 1249 Bydlisko: Petržálka Karma: 
|
Zaslal: 11 Nov 2006, 18:47 Predmet: |
|
|
A o com tu chces diskutovat?
Oki teda .... Podla mna by mali byt cierni separovani a mali byvat v kartonovych skatuliach v getach...A museli by behat nahi...
Toto si cel pocut alebo co...
Je snad jasne ze kazdy normalny clovek nezaraduej ludi podla farby pleti.... |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|