Myslite si, ze by sme mali ludi delit na skupiny?

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
-Hajkli-
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa -Hajkli- »

Mnoo lenivy a blby ludia mozu byt ako bieli tak aj cierny ci inej farby. O nasom zivotr nerozoduje kde a ako sme sa narodili, ale nase skutky.
.cov
Star
Star

Re: Myslite si, ze by sme mali ludi delit na skupiny?

Príspevok od používateľa .cov »

Explo!D napísal:...ja si myslim to, ze vsetci sme rovnaky, ci su to cierny, ci su to biely a vsetci mame rovnkake prava. teraz sa vyjadrite vy. tiez by ma zaujmal vas postoj k rasizmu... [ svyne rasisticke, upalit ich ]
Hm, typicke. Pises o rovnakych pravach. Ano, suhlasim. Kazdy mam mat rovnake pravo. Ale aj povinnosti. A tie sa zial nedelia rovnako. Ked poviem, ze aj ten druhy ma urcite povinnosti (tak ako ja) uz ma oznacite za rasistu.
O "rasizme" na Slovensku voci ciganom (snazim sa pisat spisovnou slovencinou a slovo cigan je v Pravidlach slovenskeho jazyka, slovo Rom nie je) je zaujimava stranka tu:

Kód: Vybrať všetko

http://ociganoch.jinde.cz/Obsah.html
Snad sa zamyslite tak, ako ja.
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

schw33k napísal:no a až na to , že vtedy bolo kuuuusok viac pracovných príležitostí - J.R.D rulezz , hlavne preto si si mohol vtedy vybrat medzi prácou a chládkom
no ale ked sa revolucia ujimala tak rusi nemali co brat do ust.
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

Ja som myslel ako to bolo tu , u nás , v našej krásnej zemi, lúkami a horami posiatými , kde špicky skál sa třpitia na úbočí :D
Explo!D
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Re: myslite si, ze by sme mali ludi delit na skupiny?

Príspevok od používateľa Explo!D »

schw33k napísal:teraz aké skupiny ľudských populácii máš presne na mysli ?
hm asi som sa zle vyjadril, chcel som sa vas len spytat, si si myslite, ze je spravne delit afroamericanov na skupin, a nas(bielych) zase na dalsiu, potom som sem len napisal, ze podla mna sme vsetci rovnaky, ci uz su to biely ci cierny :-) no ale o co v tejto teme tiez ide je otazka "vas postoj k rasizmu" takze tak. te buh
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

schw33k napísal:Ja som myslel ako to bolo tu , u nás , v našej krásnej zemi, lúkami a horami posiatými , kde špicky skál sa třpitia na úbočí :D
jo jasne.kto mal nejaky statok a nezil si ako nejaky kocovny cigan bol ozanceny za nepriatela statu.bolo mu svetko zobrane a nasilne ho prestahovali na nejake druzstvo.burzoazia bola prenasledovana kvoli sikovnosti.ale no a co?sak vsetci mali pracu :P
komunizmus aky bol prevadzany u nas bol totalitna ideologia v ktorej nemali miesto pokrok,inteligencia a sikovny ludia
PAIN
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PAIN »

schw33k napísal: No a k téme :
Nepovažujem sa za nejakého extra rasistu : Nemám nič proti slušným cigáňom , nemám nič proti žltým , ani proti prudšie opáleným ..
Čo mi vadí a čo nemám rád na Slovensku, sú špecifické typy cigáňov : lenivý , špinavý , hnusný , smradľavý odpad bez akéhokolvek úmyslu pracovať a ktorý prispievajú tejto spoločnosti maximálne tak s deťmi,s krvou po krčmách,so špakmi pri automatoch, s puchom v stávkových kanceláriach a so zvratkami po chodníkoch...
A kto už aj toto toleruje a obhahuje, je jasné že s tým nemá skúsenosti.
Suhlasim na 200%, pekne napisane. Najviac ma stve, ako vyuzivaju tento stat: narobia si 10 deti aby mali pridavky na deti, kazdych 5 rokov maju nove byty ktore nasledne rozoberu a bedakaju, ze nemaju s ich 15-clennou familiou kde byvat a musia si drevo rubat a zemiaky kradnut. Skoda len, ze vtedy, ked tu prikocovali neexistovali este viza :?
Vesper
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vesper »

Tomasito napísal:Francuzsko? A co taky Le Penov Narodny front? Keby Slota vypustil take vyroky, ako Le Pen, nechcem si predstavit, ako by nas "nasi" Madari obsrali v zahranici- boli by sme fasistickejsi ako bol samotny Mussoliny. Pritom Narodny front patri vo Francuzsku medzi stabilne strany- napr. v poslednych volbach ziskal FN 17% (tento vysledok bol pritom povazovany za zdrvujucu porazku). Nehovoriac o francuzskych zakonoch, ktore k mensinam zdaleka nie su tak stedre, ako tie nase.

A pokial ide o predmet temy, kazdy obcan by mal mat rovnake prava, t.j. odmietam diskriminaciu, avsak vratane tej pozitivnej.

// Explo!D, nerad sa staram do gramatiky, ale to co vo svojich prispevkoch predvadzas ty je uz vela... citaj sa po sebe obcas.
ok ja som to myslel skor z hladiska ako to beru ostatni ludia nie z hladiska politiky... to Francuzsko ma len tak napadlo musis uznat ze tam maju viac roznych mensin zastupenych vacsim poctom obyvatelov... dalsia vec ze vsetky tieto mensiny sa musia spolu naucit zit lebo by si konecne mohli uvedomit ze na tom proste nic nezmenia tak by k sebe aspon mali byt tolerantni ked uz nic ine... a teraz nemyslim len francuzsko ale napriklad aj nas a madarov...
Lord_3D
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Lord_3D »

schw33k napísal:teraz aké skupiny ľudských populácii máš presne na mysli ?

No a k téme :
Nepovažujem sa za nejakého extra rasistu : Nemám nič proti slušným cigáňom , nemám nič proti žltým , ani proti prudšie opáleným ..
Čo mi vadí a čo nemám rád na Slovensku, sú špecifické typy cigáňov : lenivý , špinavý , hnusný , smradľavý odpad bez akéhokolvek úmyslu pracovať a ktorý prispievajú tejto spoločnosti maximálne tak s deťmi,s krvou po krčmách,so špakmi pri automatoch, s puchom v stávkových kanceláriach a so zvratkami po chodníkoch...
A kto už aj toto toleruje a obhahuje, je jasné že s tým nemá skúsenosti.
uplne suhlasim s tymto nazorom...
miki690
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa miki690 »

Tomasito napísal:Ty nacek :lol:

Teraz vazne, najprv by si tym ludom pracu musel dat... Pri vsetkej ucte, cela tato tvoja myslienka je v 21. stor. tazka utopia.
No mne to sor pripada ako kombinacia komunizmu z fasizmom ... samozrejme bez vrazdenia ...
Ja sy myslim, ze by mali mat vsetky rasy ludske prava rovnake. Nemozeme predsa zobrat ludom ludske prave len podla toh aku maju farbu pleti. Ale vo vela pripadoch je ze romovia a cernosi su ti co spolocnosti skodia, co kradnu, nepracuju a len zneuzivaju pomoc od statu. No su mediz nomi aj vynimky, takze nemozme povedat ze vsetci ... a tiez nemam nic proti slusnym, cistym cernochom a romom.
Drago
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Drago »

nie, nie sme predsa v Indii :)
Pedrosino
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pedrosino »

ona ttrichu zalezi ze na jake skupiny.ale nemalo by sa ale aj tak to vidievat
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

"Myslite si, ze by sme mali ludi delit na skupiny?"
Jasné, podľa abecedy :lol:
miki690
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

audiotrack napísal:"Myslite si, ze by sme mali ludi delit na skupiny?"
Jasné, podľa abecedy :lol:
:smt023 :lol: sorry za spam ale neodolal som :D dost dobre som sa pobavil
Martin44
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Martin44 »

A o com tu chces diskutovat?

Oki teda .... Podla mna by mali byt cierni separovani a mali byvat v kartonovych skatuliach v getach...A museli by behat nahi...
Toto si cel pocut alebo co...
Je snad jasne ze kazdy normalny clovek nezaraduej ludi podla farby pleti....
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

miki690 napísal:No mne to sor pripada ako kombinacia komunizmu z fasizmom ... samozrejme bez vrazdenia ...
Ja sy myslim, ze by mali mat vsetky rasy ludske prava rovnake. Nemozeme predsa zobrat ludom ludske prave len podla toh aku maju farbu pleti. Ale vo vela pripadoch je ze romovia a cernosi su ti co spolocnosti skodia, co kradnu, nepracuju a len zneuzivaju pomoc od statu. No su mediz nomi aj vynimky, takze nemozme povedat ze vsetci ... a tiez nemam nic proti slusnym, cistym cernochom a romom.
akeho fasizmu?moje delenie nebolo podla farby pleti alebo podla narodnosti.to bolo podla prinosu spolocnosti-ti co su slusny a pracuju,alebo sa realne pokusaju zohnat pracu by mali vela prav a ti co by iba flakali,kradli,trvalo nezamestnani,nevzdelani a asocialni by prava nemali.slusny cigan by mal rovnake prava ako slusny biely,zlty,cerveny zeleny.a nezamestnany ozran cigan by nemal rpava rovnako ako nezamystnany ozran biely,....a komunizmus?kde to tam vidis?normalne by bol kapitalizmus jak dnes.za pracu by sa dostaval plat atd atd len rozdiel by bol v pravach jednotlivych ludi
miki690
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

pinacolada napísal:akeho fasizmu?moje delenie nebolo podla farby pleti alebo podla narodnosti.to bolo podla prinosu spolocnosti-ti co su slusny a pracuju,alebo sa realne pokusaju zohnat pracu by mali vela prav a ti co by iba flakali,kradli,trvalo nezamestnani,nevzdelani a asocialni by prava nemali.slusny cigan by mal rovnake prava ako slusny biely,zlty,cerveny zeleny.a nezamestnany ozran cigan by nemal rpava rovnako ako nezamystnany ozran biely,....a komunizmus?kde to tam vidis?normalne by bol kapitalizmus jak dnes.za pracu by sa dostaval plat atd atd len rozdiel by bol v pravach jednotlivych ludi
Fasizmus vidim v tom ze ich chces neako oznacovat ... ako oznacovali zidov . Kazdy musel nosit zidovsku hviezdu. A komunizmus vidim v tom, ze kazdy musi pracovat a musi byt prinosom pre spolocnost ... btw zakladna myslienka komunizmu " kazdy bude pracovat, nebude dostavat mzdu, ale vsetko co potrebuje bude mat zadarmo" povedane vlastnymi slovami . Nemyslel som to ako urazku ani som nechcel naznacit ze si nacek alebo komunista , len ze to trochu pripomina tieto ideologie ;)
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

miki690 napísal:Fasizmus vidim v tom ze ich chces neako oznacovat ... ako oznacovali zidov . Kazdy musel nosit zidovsku hviezdu. A komunizmus vidim v tom, ze kazdy musi pracovat a musi byt prinosom pre spolocnost ... btw zakladna myslienka komunizmu " kazdy bude pracovat, nebude dostavat mzdu, ale vsetko co potrebuje bude mat zadarmo" povedane vlastnymi slovami . Nemyslel som to ako urazku ani som nechcel naznacit ze si nacek alebo komunista , len ze to trochu pripomina tieto ideologie ;)
no pracovat by si nemusel,len potom by si bol oznaceny a vyvrhnuty zo spolocnosti.potom by si aj cigani dva krat rozmysleli ci pracovat
SaNDRiTTa_2H
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa SaNDRiTTa_2H »

Delit cloveka podla farby pleti je ako delit psa podla rasy.. je to pre obycajnych zakomplexovanych chudakov.. je to ubohe aj ked priznavam ze sa najdu ludia ktory si nezasluzia ani to co maju.. a to nehovorim iba o romoch alebo tzv. farebnych.. (vid obrazok:) ludia si uz oddavna zvykli na to ze romovia kradnu.. preco kradnu? lebo nemaju peniaze na to nech si to kupia.. preco nemaju na to peniaze? lebo ich nemaju kde zarobit.. preco ich nemaju kde zarobit? a tu sa to deli.. prva skupina - lebo sa im nechce robit a druha skupina- ktora dojde na urad prace a nikde ho nechce len preto ze je rom.. z tej druhej stranky vsak.. pozrime sa na kopu "bielych" Bohatych a uspesnych.. iba male percento z nich si zarobilo peniaze poctivo.. a takym ludom sa medialne hovori uspesny a nie zlodeji.. tu je to delenie ludi nie podla toho kto je akej farby.. vezmime si takych nacistov.. uznavaju poriadok.. hlavne ze bordel tu robia oni! cisty priklad s tym ako som sedela v autobuse a mala som vylozenu nohu na tycke predomnou.. plesaty nastupil chytil mi nohu je*ol mi ju dole z tycky a hulakal ze on tu chce poriadok.. a preco? preco som mu prave ja prekazala? pretoze som mala par dredov siltovku a siroke gate.. tym urobil poriadok? miesto bratislava mlynske nivy.. situacia- nevinny ludia iduci z prace, zo skoly.. skupinka mladych maskacovych plesatych hlav vo vylestenych botach sediacich na lavickach sa zabavaju na tom ze pluju po ludoch.. kam sa schovala moralka? pre doplnenie.. na nivach niesu len romovia cernosi a cinania.. obycajni slusni pracujuci ludia.. mne osobne je z tohto statu zle.. zamyslime sa.. kto je horsi? rom ktori ma 10 deti ale snazi sa prezit preto ze chce, chce robit ale je to rom takze moze akurat robit deti alebo nacista ktori strasi a napada castokrat resp. vecsinou nevinnych ludi a beru to ako zabavu.. tu je pointa delenia ludi.. ziadne farby, ziadna kultura, ziadny styl zivota hudby ani obliekania.. :aasmile19:
Prílohy
Ludia proti rasizmu...
Ludia proti rasizmu...
f_11743527_a6de5479b4cf14160271587af32e6ad0.jpg (77.37 KiB) 988 zobrazení
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

IMO ludia by sa mali delit na skupiny, ved nieje mozne aby bol napr. lekar na tej istej urobni ako nezamestnany asocial so zakladnou skolou, no nie?! :roll:
co sme za komara???
Napísať odpoveď