|
|
|
| Autor |
Správa |
pinacolada Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 13.07.2006 Príspevky: 2406 Bydlisko: východoslovensko Karma: 
|
Zaslal: 11 Nov 2006, 19:39 Predmet: |
|
|
| miki690 napísal: |
No mne to sor pripada ako kombinacia komunizmu z fasizmom ... samozrejme bez vrazdenia ...
Ja sy myslim, ze by mali mat vsetky rasy ludske prava rovnake. Nemozeme predsa zobrat ludom ludske prave len podla toh aku maju farbu pleti. Ale vo vela pripadoch je ze romovia a cernosi su ti co spolocnosti skodia, co kradnu, nepracuju a len zneuzivaju pomoc od statu. No su mediz nomi aj vynimky, takze nemozme povedat ze vsetci ... a tiez nemam nic proti slusnym, cistym cernochom a romom. |
akeho fasizmu?moje delenie nebolo podla farby pleti alebo podla narodnosti.to bolo podla prinosu spolocnosti-ti co su slusny a pracuju,alebo sa realne pokusaju zohnat pracu by mali vela prav a ti co by iba flakali,kradli,trvalo nezamestnani,nevzdelani a asocialni by prava nemali.slusny cigan by mal rovnake prava ako slusny biely,zlty,cerveny zeleny.a nezamestnany ozran cigan by nemal rpava rovnako ako nezamystnany ozran biely,....a komunizmus?kde to tam vidis?normalne by bol kapitalizmus jak dnes.za pracu by sa dostaval plat atd atd len rozdiel by bol v pravach jednotlivych ludi
|
|
| Návrat hore |
|
 |
miki690 Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 07.10.2005 Príspevky: 1004 Bydlisko: PPV Karma: 
|
Zaslal: 12 Nov 2006, 1:58 Predmet: |
|
|
| pinacolada napísal: |
| akeho fasizmu?moje delenie nebolo podla farby pleti alebo podla narodnosti.to bolo podla prinosu spolocnosti-ti co su slusny a pracuju,alebo sa realne pokusaju zohnat pracu by mali vela prav a ti co by iba flakali,kradli,trvalo nezamestnani,nevzdelani a asocialni by prava nemali.slusny cigan by mal rovnake prava ako slusny biely,zlty,cerveny zeleny.a nezamestnany ozran cigan by nemal rpava rovnako ako nezamystnany ozran biely,....a komunizmus?kde to tam vidis?normalne by bol kapitalizmus jak dnes.za pracu by sa dostaval plat atd atd len rozdiel by bol v pravach jednotlivych ludi |
Fasizmus vidim v tom ze ich chces neako oznacovat ... ako oznacovali zidov . Kazdy musel nosit zidovsku hviezdu. A komunizmus vidim v tom, ze kazdy musi pracovat a musi byt prinosom pre spolocnost ... btw zakladna myslienka komunizmu " kazdy bude pracovat, nebude dostavat mzdu, ale vsetko co potrebuje bude mat zadarmo" povedane vlastnymi slovami . Nemyslel som to ako urazku ani som nechcel naznacit ze si nacek alebo komunista , len ze to trochu pripomina tieto ideologie
|
|
| Návrat hore |
|
 |
pinacolada Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 13.07.2006 Príspevky: 2406 Bydlisko: východoslovensko Karma: 
|
Zaslal: 12 Nov 2006, 12:17 Predmet: |
|
|
| miki690 napísal: |
Fasizmus vidim v tom ze ich chces neako oznacovat ... ako oznacovali zidov . Kazdy musel nosit zidovsku hviezdu. A komunizmus vidim v tom, ze kazdy musi pracovat a musi byt prinosom pre spolocnost ... btw zakladna myslienka komunizmu " kazdy bude pracovat, nebude dostavat mzdu, ale vsetko co potrebuje bude mat zadarmo" povedane vlastnymi slovami . Nemyslel som to ako urazku ani som nechcel naznacit ze si nacek alebo komunista , len ze to trochu pripomina tieto ideologie  |
no pracovat by si nemusel,len potom by si bol oznaceny a vyvrhnuty zo spolocnosti.potom by si aj cigani dva krat rozmysleli ci pracovat
|
|
| Návrat hore |
|
 |
SaNDRiTTa_2H Medium Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 09.11.2006 Príspevky: 104
|
| Návrat hore |
|
 |
jackb Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 09.09.2005 Príspevky: 2598 Bydlisko: okres BR - bohuzial Karma: 
|
Zaslal: 12 Nov 2006, 14:50 Predmet: |
|
|
IMO ludia by sa mali delit na skupiny, ved nieje mozne aby bol napr. lekar na tej istej urobni ako nezamestnany asocial so zakladnou skolou, no nie?!
co sme za komara???
|
|
| Návrat hore |
|
 |
Vesper Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 17.04.2006 Príspevky: 1498 Bydlisko: Brooklyn, NY Karma: 
|
Zaslal: 12 Nov 2006, 15:25 Predmet: |
|
|
| jackb napísal: |
IMO ludia by sa mali delit na skupiny, ved nieje mozne aby bol napr. lekar na tej istej urobni ako nezamestnany asocial so zakladnou skolou, no nie?!
co sme za komara??? |
toto je napriklad aj problem dnesnej demokracie, ze vystudovany clovek, ktory ma prehlad a vie triezvo zhodnotit situaciu ma rovnaky hlas ako nejaky bezdomovec ktoremu staci na ovplyvnenie flasa piva ....
|
|
| Návrat hore |
|
 |
jackb Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 09.09.2005 Príspevky: 2598 Bydlisko: okres BR - bohuzial Karma: 
|
Zaslal: 12 Nov 2006, 15:42 Predmet: |
|
|
| Vesper napísal: |
toto je napriklad aj problem dnesnej demokravie, ze vystudovany clovek, ktory ma prehlad a vie triezvo zhodnotit situaciu ma rovnaky hlas ako nejaky bezdomovec ktoremu staci na ovplyvnenie flasa piva .... |
najlepsi system bol v antickom Rime: bohaty si volili bohatych (senat) a luzeri svojich zastupcov (tribunov)... a bolo vyriesene
|
|
| Návrat hore |
|
 |
taurus666 Medium Expert

Stav:  Založený: 14.11.2006 Príspevky: 136
|
| Návrat hore |
|
 |
Te-wei Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 04.10.2006 Príspevky: 936 Bydlisko: Hlohovec Karma: 
|
Zaslal: 16 Nov 2006, 14:49 Predmet: |
|
|
| Vesper napísal: |
toto je napriklad aj problem dnesnej demokravie, ze vystudovany clovek, ktory ma prehlad a vie triezvo zhodnotit situaciu ma rovnaky hlas ako nejaky bezdomovec ktoremu staci na ovplyvnenie flasa piva .... |
niekoho ovplivní flaša piva, iného guláš, ineho sľuby v lepší zajtrajšok, každého niečo iné. A preto by sme sa mali deliť?!
|
|
| Návrat hore |
|
 |
pHysIQ King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 08.09.2005 Príspevky: 1618 Bydlisko: Tv Karma: 
|
Zaslal: 16 Nov 2006, 16:00 Predmet: |
|
|
Nemam rad ked sa ludia delia ne nejake skupiny na zaklade nejakych odlisnosti a uz duplom nie ked sa delia na zaklade farby plety.
A neviem ci ste to pozerali, ale vcera siel dokument o jednom chlapikovi ktory nema obe nohy od kolena vyssie. Ma 30 rokov a aj napriek tomuto hendikepu beha a dokonca maratony. (jasne ze na protezach) A on vravel ze nema nijake problemy s prekonavanim fyzickych barier ale ze odburat bariery u ludi co ziju v jeho okoli je vacsi problem.
SaNDRiTTa_2H ta reklama na ludia proti rasizmu je vazne namakana.
|
|
| Návrat hore |
|
 |
Step256 Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 25.06.2005 Príspevky: 444 Bydlisko: Zlaté Moravce Karma: 
|
Zaslal: 20 Nov 2006, 23:44 Predmet: |
|
|
| nie ze ci by sa mali ..oni sa aj delia a je na kazdom z nas ako ich budeme brat ci rovnocene alebo...
|
|
| Návrat hore |
|
 |
zelovoc Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 15.10.2005 Príspevky: 2637 Bydlisko: Chcem ju! Karma: 
|
Zaslal: 21 Nov 2006, 0:06 Predmet: |
|
|
ale sak uz davno su rozdeleni, kua to na zemepise ste nemali ludske rasy ci co? co je zle povedat o niekom ze je cierny? sak to je to iste ako by ste povedali ze druhy je biely. nehladajte rasizmus tam kde nieje.
ale fajka bola ked teraz v piatok u nas v krcme prisiel cernoch co tam obcas chodi a pil slivovicu a obcas tam hodil daco po madarsky. ta to som uz zneho nemohol. pocut madarcinu od africana.
|
|
| Návrat hore |
|
 |
schw33k Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.05.2006 Príspevky: 2631
Zaslal: 21 Nov 2006, 0:30 Predmet: |
|
|
| zelovoc napísal: |
| pil slivovicu a obcas tam hodil daco po madarsky. ta to som uz zneho nemohol. pocut madarcinu od africana. |
asi by som sa posral od smiechu
|
|
| Návrat hore |
|
 |
Martin44 Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 30.01.2006 Príspevky: 1249 Bydlisko: Petržálka Karma: 
|
Zaslal: 21 Nov 2006, 0:38 Predmet: |
|
|
Mne toto pripada ako by ste naschval mohli vytvarat nove prispevky bez toho aby do vas pi*ov*** nekto ale ako som uz povedal tu niet o com diskutovat...
Viva la post hunters 2006 Gayka style!!1
|
|
| Návrat hore |
|
 |
Vesper Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 17.04.2006 Príspevky: 1498 Bydlisko: Brooklyn, NY Karma: 
|
Zaslal: 21 Nov 2006, 20:33 Predmet: |
|
|
| Te-wei napísal: |
| niekoho ovplivní flaša piva, iného guláš, ineho sľuby v lepší zajtrajšok, každého niečo iné. A preto by sme sa mali deliť?! |
ano presne preto by sme sa mali delit ale nie na bielych a ciernych ani na krestanov a budhistov ale jednoducho na inteligentnych a sprostych....a takto aj ked nevedome sa vacsina z nas deli lebo proste nebudem s clovekom ktoreho nazory nezdielam a nezorumiem si s nim (aj ked nemusi samozrejme byt sprosty) ale jednoducho sa delime na skupiny ktore nemusia nutne znamenat rasizmus ci iny sposob diskriminacie...
|
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|