Obsah fóra www.hojko.com
Game-Points
Hľadať  •  FAQ  •  IP  •  CS  •  Zoznam užívateľov  •  Karma  •  Závisláci  •  Registrácia
 Prihlásiť sa pre kontrolu súkromných správ  •  Prihlásenie

Myslite si, ze by sme mali ludi delit na skupiny?
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Život, štýl, cestovanie... Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3, 4  Ďalšia 
 Moje príspevky :: Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe

Pohlavie: Pohlavie:Muž
Stav: Odhlásený
Založený: 13.07.2006

PríspevokZaslal: 11 Nov 2006, 19:39    Predmet: Odpovedať s citátom  

miki690 napísal:
No mne to sor pripada ako kombinacia komunizmu z fasizmom ... samozrejme bez vrazdenia ...
Ja sy myslim, ze by mali mat vsetky rasy ludske prava rovnake. Nemozeme predsa zobrat ludom ludske prave len podla toh aku maju farbu pleti. Ale vo vela pripadoch je ze romovia a cernosi su ti co spolocnosti skodia, co kradnu, nepracuju a len zneuzivaju pomoc od statu. No su mediz nomi aj vynimky, takze nemozme povedat ze vsetci ... a tiez nemam nic proti slusnym, cistym cernochom a romom.

akeho fasizmu?moje delenie nebolo podla farby pleti alebo podla narodnosti.to bolo podla prinosu spolocnosti-ti co su slusny a pracuju,alebo sa realne pokusaju zohnat pracu by mali vela prav a ti co by iba flakali,kradli,trvalo nezamestnani,nevzdelani a asocialni by prava nemali.slusny cigan by mal rovnake prava ako slusny biely,zlty,cerveny zeleny.a nezamestnany ozran cigan by nemal rpava rovnako ako nezamystnany ozran biely,....a komunizmus?kde to tam vidis?normalne by bol kapitalizmus jak dnes.za pracu by sa dostaval plat atd atd len rozdiel by bol v pravach jednotlivych ludi
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
miki690
Medium Professional
Medium Professional

Založený: 07.10.2005

PríspevokZaslal: 12 Nov 2006, 1:58    Predmet: Odpovedať s citátom  

pinacolada napísal:
akeho fasizmu?moje delenie nebolo podla farby pleti alebo podla narodnosti.to bolo podla prinosu spolocnosti-ti co su slusny a pracuju,alebo sa realne pokusaju zohnat pracu by mali vela prav a ti co by iba flakali,kradli,trvalo nezamestnani,nevzdelani a asocialni by prava nemali.slusny cigan by mal rovnake prava ako slusny biely,zlty,cerveny zeleny.a nezamestnany ozran cigan by nemal rpava rovnako ako nezamystnany ozran biely,....a komunizmus?kde to tam vidis?normalne by bol kapitalizmus jak dnes.za pracu by sa dostaval plat atd atd len rozdiel by bol v pravach jednotlivych ludi
Fasizmus vidim v tom ze ich chces neako oznacovat ... ako oznacovali zidov . Kazdy musel nosit zidovsku hviezdu. A komunizmus vidim v tom, ze kazdy musi pracovat a musi byt prinosom pre spolocnost ... btw zakladna myslienka komunizmu " kazdy bude pracovat, nebude dostavat mzdu, ale vsetko co potrebuje bude mat zadarmo" povedane vlastnymi slovami . Nemyslel som to ako urazku ani som nechcel naznacit ze si nacek alebo komunista , len ze to trochu pripomina tieto ideologie Wink
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky AOL Instant Messenger Yahoo Messenger
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe

Založený: 13.07.2006

PríspevokZaslal: 12 Nov 2006, 12:17    Predmet: Odpovedať s citátom  

miki690 napísal:
Fasizmus vidim v tom ze ich chces neako oznacovat ... ako oznacovali zidov . Kazdy musel nosit zidovsku hviezdu. A komunizmus vidim v tom, ze kazdy musi pracovat a musi byt prinosom pre spolocnost ... btw zakladna myslienka komunizmu " kazdy bude pracovat, nebude dostavat mzdu, ale vsetko co potrebuje bude mat zadarmo" povedane vlastnymi slovami . Nemyslel som to ako urazku ani som nechcel naznacit ze si nacek alebo komunista , len ze to trochu pripomina tieto ideologie Wink
no pracovat by si nemusel,len potom by si bol oznaceny a vyvrhnuty zo spolocnosti.potom by si aj cigani dva krat rozmysleli ci pracovat
Návrat hore
SaNDRiTTa_2H
Medium Expert
Medium Expert

Pohlavie: Pohlavie:Žena
Založený: 09.11.2006

PríspevokZaslal: 12 Nov 2006, 14:45    Predmet: Odpovedať s citátom  

Delit cloveka podla farby pleti je ako delit psa podla rasy.. je to pre obycajnych zakomplexovanych chudakov.. je to ubohe aj ked priznavam ze sa najdu ludia ktory si nezasluzia ani to co maju.. a to nehovorim iba o romoch alebo tzv. farebnych.. (vid obrazok:) ludia si uz oddavna zvykli na to ze romovia kradnu.. preco kradnu? lebo nemaju peniaze na to nech si to kupia.. preco nemaju na to peniaze? lebo ich nemaju kde zarobit.. preco ich nemaju kde zarobit? a tu sa to deli.. prva skupina - lebo sa im nechce robit a druha skupina- ktora dojde na urad prace a nikde ho nechce len preto ze je rom.. z tej druhej stranky vsak.. pozrime sa na kopu "bielych" Bohatych a uspesnych.. iba male percento z nich si zarobilo peniaze poctivo.. a takym ludom sa medialne hovori uspesny a nie zlodeji.. tu je to delenie ludi nie podla toho kto je akej farby.. vezmime si takych nacistov.. uznavaju poriadok.. hlavne ze bordel tu robia oni! cisty priklad s tym ako som sedela v autobuse a mala som vylozenu nohu na tycke predomnou.. plesaty nastupil chytil mi nohu je*ol mi ju dole z tycky a hulakal ze on tu chce poriadok.. a preco? preco som mu prave ja prekazala? pretoze som mala par dredov siltovku a siroke gate.. tym urobil poriadok? miesto bratislava mlynske nivy.. situacia- nevinny ludia iduci z prace, zo skoly.. skupinka mladych maskacovych plesatych hlav vo vylestenych botach sediacich na lavickach sa zabavaju na tom ze pluju po ludoch.. kam sa schovala moralka? pre doplnenie.. na nivach niesu len romovia cernosi a cinania.. obycajni slusni pracujuci ludia.. mne osobne je z tohto statu zle.. zamyslime sa.. kto je horsi? rom ktori ma 10 deti ale snazi sa prezit preto ze chce, chce robit ale je to rom takze moze akurat robit deti alebo nacista ktori strasi a napada castokrat resp. vecsinou nevinnych ludi a beru to ako zabavu.. tu je pointa delenia ludi.. ziadne farby, ziadna kultura, ziadny styl zivota hudby ani obliekania.. AA

f_11743527_a6de5479b4cf14160271587af32e6ad0.jpg
 Popis:
Ludia proti rasizmu...

Stiahnúť
 Názov súboru:  f_11743527_a6de5479b4cf14160271587af32e6ad0.jpg
 Veľkosť prílohy:  77.37 kB
 Stiahnutí:  41 krát

Návrat hore
jackb
Guru
Guru

Založený: 09.09.2005

PríspevokZaslal: 12 Nov 2006, 14:50    Predmet: Odpovedať s citátom  

IMO ludia by sa mali delit na skupiny, ved nieje mozne aby bol napr. lekar na tej istej urobni ako nezamestnany asocial so zakladnou skolou, no nie?! Rolling Eyes
co sme za komara???
Návrat hore
Vesper
Professional
Professional

Založený: 17.04.2006

PríspevokZaslal: 12 Nov 2006, 15:25    Predmet: Odpovedať s citátom  

jackb napísal:
IMO ludia by sa mali delit na skupiny, ved nieje mozne aby bol napr. lekar na tej istej urobni ako nezamestnany asocial so zakladnou skolou, no nie?! Rolling Eyes
co sme za komara???

toto je napriklad aj problem dnesnej demokracie, ze vystudovany clovek, ktory ma prehlad a vie triezvo zhodnotit situaciu ma rovnaky hlas ako nejaky bezdomovec ktoremu staci na ovplyvnenie flasa piva Rolling Eyes ....
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
jackb
Guru
Guru

Založený: 09.09.2005

PríspevokZaslal: 12 Nov 2006, 15:42    Predmet: Odpovedať s citátom  

Vesper napísal:
toto je napriklad aj problem dnesnej demokravie, ze vystudovany clovek, ktory ma prehlad a vie triezvo zhodnotit situaciu ma rovnaky hlas ako nejaky bezdomovec ktoremu staci na ovplyvnenie flasa piva Rolling Eyes ....

najlepsi system bol v antickom Rime: bohaty si volili bohatych (senat) a luzeri svojich zastupcov (tribunov)... a bolo vyriesene
Návrat hore
taurus666
Medium Expert
Medium Expert

Založený: 14.11.2006

PríspevokZaslal: 16 Nov 2006, 13:14    Predmet: Odpovedať s citátom  

rozdiely medzi rasami su,dokonca asi aj medzi narodmi a etnikami(vid Romovia a my) ci uz teda po tej biologickej stranke,kulturnej atd.zaujimavy clanok som nasiel tu http://cz.altermedia.info/historie/rasa-a-mytus_2286.html
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Yahoo Messenger
Te-wei
Light Professional
Light Professional

Založený: 04.10.2006

PríspevokZaslal: 16 Nov 2006, 14:49    Predmet: Odpovedať s citátom  

Vesper napísal:
toto je napriklad aj problem dnesnej demokravie, ze vystudovany clovek, ktory ma prehlad a vie triezvo zhodnotit situaciu ma rovnaky hlas ako nejaky bezdomovec ktoremu staci na ovplyvnenie flasa piva Rolling Eyes ....
niekoho ovplivní flaša piva, iného guláš, ineho sľuby v lepší zajtrajšok, každého niečo iné. A preto by sme sa mali deliť?!
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky
pHysIQ
King
King

Založený: 08.09.2005

PríspevokZaslal: 16 Nov 2006, 16:00    Predmet: Odpovedať s citátom  

Nemam rad ked sa ludia delia ne nejake skupiny na zaklade nejakych odlisnosti a uz duplom nie ked sa delia na zaklade farby plety.
A neviem ci ste to pozerali, ale vcera siel dokument o jednom chlapikovi ktory nema obe nohy od kolena vyssie. Ma 30 rokov a aj napriek tomuto hendikepu beha a dokonca maratony. (jasne ze na protezach) A on vravel ze nema nijake problemy s prekonavanim fyzickych barier ale ze odburat bariery u ludi co ziju v jeho okoli je vacsi problem.
SaNDRiTTa_2H ta reklama na ludia proti rasizmu je vazne namakana.
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
Step256
Medium Star
Medium Star

Založený: 25.06.2005

PríspevokZaslal: 20 Nov 2006, 23:44    Predmet: Odpovedať s citátom  

nie ze ci by sa mali ..oni sa aj delia a je na kazdom z nas ako ich budeme brat ci rovnocene alebo...
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
zelovoc
Guru
Guru

Založený: 15.10.2005

PríspevokZaslal: 21 Nov 2006, 0:06    Predmet: Odpovedať s citátom  

ale sak uz davno su rozdeleni, kua to na zemepise ste nemali ludske rasy ci co? co je zle povedat o niekom ze je cierny? sak to je to iste ako by ste povedali ze druhy je biely. nehladajte rasizmus tam kde nieje.
ale fajka bola ked teraz v piatok u nas v krcme prisiel cernoch co tam obcas chodi a pil slivovicu a obcas tam hodil daco po madarsky. ta to som uz zneho nemohol. pocut madarcinu od africana.
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky
schw33k
Guru
Guru

Založený: 24.05.2006

PríspevokZaslal: 21 Nov 2006, 0:30    Predmet: Odpovedať s citátom  

zelovoc napísal:
pil slivovicu a obcas tam hodil daco po madarsky. ta to som uz zneho nemohol. pocut madarcinu od africana.
asi by som sa posral od smiechu Laughing
Návrat hore
Martin44
Medium Professional
Medium Professional

Založený: 30.01.2006

PríspevokZaslal: 21 Nov 2006, 0:38    Predmet: Odpovedať s citátom  

Mne toto pripada ako by ste naschval mohli vytvarat nove prispevky bez toho aby do vas pi*ov*** nekto ale ako som uz povedal tu niet o com diskutovat...
Viva la post hunters 2006 Gayka style!!1
Návrat hore
Vesper
Professional
Professional

Založený: 17.04.2006

PríspevokZaslal: 21 Nov 2006, 20:33    Predmet: Odpovedať s citátom  

Te-wei napísal:
niekoho ovplivní flaša piva, iného guláš, ineho sľuby v lepší zajtrajšok, každého niečo iné. A preto by sme sa mali deliť?!

ano presne preto by sme sa mali delit ale nie na bielych a ciernych ani na krestanov a budhistov ale jednoducho na inteligentnych a sprostych....a takto aj ked nevedome sa vacsina z nas deli lebo proste nebudem s clovekom ktoreho nazory nezdielam a nezorumiem si s nim (aj ked nemusi samozrejme byt sprosty) ale jednoducho sa delime na skupiny ktore nemusia nutne znamenat rasizmus ci iny sposob diskriminacie...
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Život, štýl, cestovanie... Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3, 4  Ďalšia
Strana 3 z 4

Prejdi na: