Obsah fóra www.hojko.com
Game-Points
Hľadať  •  FAQ  •  IP  •  CS  •  Zoznam užívateľov  •  Karma  •  Závisláci  •  Registrácia
 Prihlásiť sa pre kontrolu súkromných správ  •  Prihlásenie

Myslite si, ze by sme mali ludi delit na skupiny?
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Život, štýl, cestovanie... Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3, 4 
 Moje príspevky :: Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe

Pohlavie: Pohlavie:Muž
Stav: Odhlásený
Založený: 13.07.2006

PríspevokZaslal: 21 Nov 2006, 21:22    Predmet: Odpovedať s citátom  

SaNDRiTTa_2H napísal:
bla bla...dristy...este vacsie bla bla

ten post bol uplna HONDA.nikto nebrani nackov.ja ich neznasam este viac ako ty.a tiez citim predsudky voci romom ale snazim sa byt nerasista.neviem presne na koho si tu narazala ze delu ludi podla farby pleti,ale my sme sa tu vseobecne zhodli(aspon mi to tak prislo)ze podla nabozenstva,rasy,farby oci...delit ludi je kktina.v podstate suhlasim s ludmi ktory vlastne suhlasia s mojou teoriou ze inteligentny a pracujuci a ked uz nie inteligentny tak aspon slusny a pracujuci by mali mat iny hlas v spolocnosti ako asociali,kriminalnici a ine proti spolocenske zivly aj keby tam mali patrit aj cigani.mne je na grc z tohto statu skor preto ze radsej alibisticky podporuje tichto ludi len aby sa nepovedalo ze je nehumanny a na mlade slusne pracujuce rodiny,kt.nemaju dost penazi na auto a nie to este na vlastny byt.potom vahaju s plodenim potomstva a preto nas narod vymiera.cele dnesne zmyslanie zapadnej civilizacie je chore a vedie k jej zaniku.ja sa modlim aby som tu uz nebol ked tu bude romov,arabov a podobnych raz tolko ako slovakov.problemy by sa mali riesit razne a preventivne,lebo potom moze byt neskoro
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
kafiatko
Light Star
Light Star

Pohlavie: Pohlavie:Žena
Založený: 28.10.2006

PríspevokZaslal: 22 Nov 2006, 9:59    Predmet: Odpovedať s citátom  

deliť ludí podla farby pleti je hlúpe....
ja sa skôr riadim tým že ludí delím na múdrych a hlúpich....
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
Te-wei
Light Professional
Light Professional

Založený: 04.10.2006

PríspevokZaslal: 22 Nov 2006, 10:53    Predmet: Odpovedať s citátom  

Vesper napísal:
ano presne preto by sme sa mali delit ale nie na bielych a ciernych ani na krestanov a budhistov ale jednoducho na inteligentnych a sprostych....a takto aj ked nevedome sa vacsina z nas deli lebo proste nebudem s clovekom ktoreho nazory nezdielam a nezorumiem si s nim (aj ked nemusi samozrejme byt sprosty) ale jednoducho sa delime na skupiny ktore nemusia nutne znamenat rasizmus ci iny sposob diskriminacie...
A kto by rozhodoval o tom kto je sprostý a kto sprostý nie je? A na základe akých kriteríí by sa určovalo kto do ktorej skupiny patrí? A ty do ktorej skupiny by si sa zaradil? hlupej či inteligentnej?

Ja nemám nič proti tomu ak sa ľudia delia podľa farby pleti, či podľa náboženstva. ono sa tak vlastne už aj delíme a delíme sa aj podľa iných mnohých hladisk, rodina, gank, spoločenská trieda, pohlavie, empatia, intelektt,bydlisko, ... a mnoho ďalších hladísk.
problém však nastáva a to je vec s ktorou nesúhlasím, ak nasledkom akéhokoľvek takéhoto delenia sa jedna skupina vyvišuje nad druhou, obmedzuje ju, zhadzuje atď. Alebo teda ak sa takémuto deleniu pripisuje väčší dôvod než aký toto delenie má.
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky
safan
Star
Star

Založený: 25.04.2006

PríspevokZaslal: 28 Nov 2006, 22:00    Predmet: Odpovedať s citátom  

mali by sa podla charakteru a cinou.
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
Cicatrix
Medium Star
Medium Star

Založený: 26.02.2006

PríspevokZaslal: 29 Nov 2006, 14:28    Predmet: Odpovedať s citátom  

Vidíte, všetci hovoríte ako by sa mali ľudia deliť, ale to rozdelenie je iba v našich hlavách......
Návrat hore
Prioritas
Light Star
Light Star

Založený: 31.08.2006

PríspevokZaslal: 02 Dec 2006, 0:10    Predmet: Odpovedať s citátom  

určite nie ved, to je blbosť !!!
Návrat hore
JohnFrusciante
Star
Star

Založený: 12.04.2006

PríspevokZaslal: 02 Dec 2006, 1:32    Predmet: Odpovedať s citátom  

mal by byt clovek ako clovek. nikto akoby nadradeny a podradeny. kazdy kazdemu rovny. ludi kazia peniaze, moc, slava. to je dost zle.
Návrat hore
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Život, štýl, cestovanie... Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3, 4
Strana 4 z 4

Prejdi na: