Obsah fóra www.hojko.com
Game-Points
Hľadať  •  FAQ  •  IP  •  CS  •  Zoznam užívateľov  •  Karma  •  Závisláci  •  Registrácia
 Prihlásiť sa pre kontrolu súkromných správ  •  Prihlásenie

Myslite si, ze by sme mali ludi delit na skupiny?
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Život, štýl, cestovanie... Choď na stránku 1, 2, 3, 4  Ďalšia 
 Moje príspevky :: Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
Explo!D
Medium Professional
Medium Professional

Pohlavie: Pohlavie:Muž
Stav: Odhlásený
Založený: 08.05.2006

PríspevokZaslal: 08 Nov 2006, 23:00    Predmet: Myslite si, ze by sme mali ludi delit na skupiny? Odpovedať s citátom  

no mna by zaujmalo, jaky mate nazor na to, ze cierny ludia by sa mali zaradzovat do inych skupin ludskej populacie , ja si myslim to, ze vsetci sme rovnaky, ci su to cierny, ci su to biely a vsetci mame rovnkake prava. teraz sa vyjadrite vy. tiez by ma zaujmal vas postoj k rasizmu... [ svyne rasisticke, upalit ich ]
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
Vesper
Professional
Professional

Založený: 17.04.2006

PríspevokZaslal: 08 Nov 2006, 23:22    Predmet: Odpovedať s citátom  

prava by sme mali mat rovnake ako to uz v dnesnej dobe aj vo vacsine krajin je... no a rozdiely? aj ti najvacsi antirasisti sa na otocia ked vidia cez ulicu prejst cernocha. preco? lebo tu na to proste ludia nie su zvyknuti hold nie sme natolko kozmopolitnym statom ako USA alebo Francuzsko... a na Slovensko postoj k inym rasam negativne ovplyvnuju Romovia tot moj nazor...
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
schw33k
Guru
Guru

Založený: 24.05.2006

PríspevokZaslal: 09 Nov 2006, 0:00    Predmet: Re: myslite si, ze by sme mali ludi delit na skupiny? Odpovedať s citátom  

Explo!D napísal:
cierny ludia by sa mali zaradzovat do inych skupin ludskej populacie[ svyne rasisticke, upalit ich ]
teraz aké skupiny ľudských populácii máš presne na mysli ?

No a k téme :
Nepovažujem sa za nejakého extra rasistu : Nemám nič proti slušným cigáňom , nemám nič proti žltým , ani proti prudšie opáleným ..
Čo mi vadí a čo nemám rád na Slovensku, sú špecifické typy cigáňov : lenivý , špinavý , hnusný , smradľavý odpad bez akéhokolvek úmyslu pracovať a ktorý prispievajú tejto spoločnosti maximálne tak s deťmi,s krvou po krčmách,so špakmi pri automatoch, s puchom v stávkových kanceláriach a so zvratkami po chodníkoch...
A kto už aj toto toleruje a obhahuje, je jasné že s tým nemá skúsenosti.
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
Tomasito
Moderátor
Moderátor

Založený: 30.01.2005

PríspevokZaslal: 09 Nov 2006, 0:11    Predmet: Odpovedať s citátom  

Vesper napísal:
prava by sme mali mat rovnake ako to uz v dnesnej dobe aj vo vacsine krajin je... no a rozdiely? aj ti najvacsi antirasisti sa na otocia ked vidia cez ulicu prejst cernocha. preco? lebo tu na to proste ludia nie su zvyknuti hold nie sme natolko kozmopolitnym statom ako USA alebo Francuzsko... a na Slovensko postoj k inym rasam negativne ovplyvnuju Romovia tot moj nazor...
Francuzsko? A co taky Le Penov Narodny front? Keby Slota vypustil take vyroky, ako Le Pen, nechcem si predstavit, ako by nas "nasi" Madari obsrali v zahranici- boli by sme fasistickejsi ako bol samotny Mussoliny. Pritom Narodny front patri vo Francuzsku medzi stabilne strany- napr. v poslednych volbach ziskal FN 17% (tento vysledok bol pritom povazovany za zdrvujucu porazku). Nehovoriac o francuzskych zakonoch, ktore k mensinam zdaleka nie su tak stedre, ako tie nase.

A pokial ide o predmet temy, kazdy obcan by mal mat rovnake prava, t.j. odmietam diskriminaciu, avsak vratane tej pozitivnej.

// Explo!D, nerad sa staram do gramatiky, ale to co vo svojich prispevkoch predvadzas ty je uz vela... citaj sa po sebe obcas.
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Martin44
Medium Professional
Medium Professional

Založený: 30.01.2006

PríspevokZaslal: 09 Nov 2006, 0:15    Predmet: Re: myslite si, ze by sme mali ludi delit na skupiny? Odpovedať s citátom  

Explo!D napísal:
no mna by zaujmalo, jaky mate nazor na to, ze cierny ludia by sa mali zaradzovat do inych skupin ludskej populacie , ja si myslim to, ze vsetci sme rovnaky, ci su to cierny, ci su to biely a vsetci mame rovnkake prava. teraz sa vyjadrite vy. tiez by ma zaujmal vas postoj k rasizmu... [ svyne rasisticke, upalit ich ]

Oh...nebodaj si teraz videl dokument o tom ze cierny maju rovnake prava ako biely?

Taaak to som teda nevedel...viete co podme o tom diskutovat... Rolling Eyes
Návrat hore
Explo!D
Medium Professional
Medium Professional

PríspevokZaslal: 09 Nov 2006, 0:21    Predmet: Odpovedať s citátom  

Tomasito napísal:
// Explo!D, nerad sa staram do gramatiky, ale to co vo svojich prispevkoch predvadzas ty je uz vela... citaj sa po sebe obcas.
no ano, mam strasnu gramatiku Confused
martin44-ehm, ja by som bol rad, keby si sa vyjadroval k teme a nepisal sem chobotiny,
Návrat hore
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe

Založený: 13.07.2006

PríspevokZaslal: 09 Nov 2006, 0:31    Predmet: Odpovedať s citátom  

mozno sa to bude zdat radikalne ale ja by som to spravil tak ze clovek ktory dava spolocnosti ako celku viac t.j. vystudovany,kultivovany,pracujuci clovek by mal mat urcite avcsie prava ako clovek ktory spolocnosti nedava nic iba jej berie a retarduje ju t.j. narkomani,vazni,asociali,nezamestnani a tiez ti nasi degeši (hehe).
Návrat hore
Explo!D
Medium Professional
Medium Professional

PríspevokZaslal: 09 Nov 2006, 0:36    Predmet: Odpovedať s citátom  

pinacolada napísal:
mozno sa to bude zdat radikalne ale ja by som to spravil tak ze clovek ktory dava spolocnosti ako celku viac t.j. vystudovany,kultivovany,pracujuci clovek by mal mat urcite avcsie prava ako clovek ktory spolocnosti nedava nic iba jej berie a retarduje ju t.j. narkomani,vazni,asociali,nezamestnani a tiez ti nasi degeši (hehe).
podla toho o jake prava by tohto cloveka, pripravili
Návrat hore
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe

PríspevokZaslal: 09 Nov 2006, 0:47    Predmet: Odpovedať s citátom  

Explo!D napísal:
podla toho o jake prava by tohto cloveka, pripravili

o tie co nepotrebuju.pravo volit,slobodu slova a hlavne slobodu zhromazdovania a trvalo nezamestnanym by som nedal ani korunu zo statnych penazi.a hlavne by som ich nejak vsetkych oznacil aby mali na ulici hanbu a aby na nich ludia pohrdavo pozerali.to by bol najvacsi trest a hlavne najvacsi odstrasujuci cinitel.by si kazdy dva krat rozmyslel ci sa bude namiesto prace flakat,alebo si niekoho zabije,okradne
Návrat hore
schw33k
Guru
Guru

PríspevokZaslal: 09 Nov 2006, 0:52    Predmet: Odpovedať s citátom  

pinacolada napísal:
trvalo nezamestnanym by som nedal ani korunu zo statnych penazi.a hlavne by som ich nejak vsetkych oznacil aby mali na ulici hanbu a aby na nich ludia pohrdavo pozerali.
ešte by si ich musel zošpecifikovať na úmyselne nezamestnaných , nedobrovoľne nezamestnaných
Explo!D napísal:
jaky mate nazor na to, ze cierny ludia by sa mali zaradzovat do inych skupin ludskej populacie

schw33k napísal:
teraz aké skupiny ľudských populácii máš presne na mysli
Explo!D nože však už napíš
Návrat hore
Tomasito
Moderátor
Moderátor

Založený: 30.01.2005

PríspevokZaslal: 09 Nov 2006, 0:54    Predmet: Odpovedať s citátom  

pinacolada napísal:
o tie co nepotrebuju.pravo volit,slobodu slova a hlavne slobodu zhromazdovania a trvalo nezamestnanym by som nedal ani korunu zo statnych penazi.a hlavne by som ich nejak vsetkych oznacil aby mali na ulici hanbu a aby na nich ludia pohrdavo pozerali.to by bol najvacsi trest a hlavne najvacsi odstrasujuci cinitel.by si kazdy dva krat rozmyslel ci sa bude namiesto prace flakat,alebo si niekoho zabije,okradne
Ty nacek Laughing

Teraz vazne, najprv by si tym ludom pracu musel dat... Pri vsetkej ucte, cela tato tvoja myslienka je v 21. stor. tazka utopia.
Návrat hore
jamess
Light Professional
Light Professional

Založený: 24.11.2005

PríspevokZaslal: 09 Nov 2006, 1:00    Predmet: Odpovedať s citátom  

tri kategorie ludi: dobri, zli, ja... Very Happy
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu MSN Messenger
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe

PríspevokZaslal: 09 Nov 2006, 1:01    Predmet: Odpovedať s citátom  

Tomasito napísal:
Ty nacek Laughing

Teraz vazne, najprv by si tym ludom pracu musel dat... Pri vsetkej ucte, cela tato tvoja myslienka je v 21. stor. tazka utopia.

viem ze je to utopia.to nepopieram,ale keby sa do toho pustil namakany sociolog,vytvoril by teoriu.v case spolocenskeho napetia by ju vytiahol nejaky revolucionar,vsetkym by sa to odrazu pozdavalo a nechybalo by vela a mali by sme novy system statu.sice utopia ale keby boli vymedzene presne pravidla tak by to mohlo za danych okolnosti pekne fungovat.tak to bolo aj s komunizmom az na to ze ten sociolog nebol namakany a tie okolnosti neboli vobec priaznive
Návrat hore
schw33k
Guru
Guru

PríspevokZaslal: 09 Nov 2006, 1:04    Predmet: Odpovedať s citátom  

pinacolada napísal:
tak to bolo aj s komunizmom az na to ze ten sociolog nebol namakany a tie okolnosti neboli vobec priaznive
no a až na to , že vtedy bolo kuuuusok viac pracovných príležitostí - J.R.D rulezz , hlavne preto si si mohol vtedy vybrat medzi prácou a chládkom
Návrat hore
zelovoc
Guru
Guru

Založený: 15.10.2005

PríspevokZaslal: 09 Nov 2006, 8:04    Predmet: Odpovedať s citátom  

ono je to rozdelene tak, ze 99% ludi su sami kkti a zvysok sa tak trochu pozname Wink
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Život, štýl, cestovanie... Choď na stránku 1, 2, 3, 4  Ďalšia
Strana 1 z 4

Prejdi na: