|
|
|
| Autor |
Správa |
Explo!D Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 08.05.2006 Príspevky: 1104 Bydlisko: vsade kde je utulne Karma: 
|
Zaslal: 08 Nov 2006, 23:00 Predmet: Myslite si, ze by sme mali ludi delit na skupiny? |
|
|
| no mna by zaujmalo, jaky mate nazor na to, ze cierny ludia by sa mali zaradzovat do inych skupin ludskej populacie , ja si myslim to, ze vsetci sme rovnaky, ci su to cierny, ci su to biely a vsetci mame rovnkake prava. teraz sa vyjadrite vy. tiez by ma zaujmal vas postoj k rasizmu... [ svyne rasisticke, upalit ich ] |
|
| Návrat hore |
|
 |
Vesper Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 17.04.2006 Príspevky: 1499 Bydlisko: Brooklyn, NY Karma: 
|
Zaslal: 08 Nov 2006, 23:22 Predmet: |
|
|
| prava by sme mali mat rovnake ako to uz v dnesnej dobe aj vo vacsine krajin je... no a rozdiely? aj ti najvacsi antirasisti sa na otocia ked vidia cez ulicu prejst cernocha. preco? lebo tu na to proste ludia nie su zvyknuti hold nie sme natolko kozmopolitnym statom ako USA alebo Francuzsko... a na Slovensko postoj k inym rasam negativne ovplyvnuju Romovia tot moj nazor... |
|
| Návrat hore |
|
 |
schw33k Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.05.2006 Príspevky: 2634
Zaslal: 09 Nov 2006, 0:00 Predmet: Re: myslite si, ze by sme mali ludi delit na skupiny? |
|
|
| Explo!D napísal: |
| cierny ludia by sa mali zaradzovat do inych skupin ludskej populacie[ svyne rasisticke, upalit ich ] |
teraz aké skupiny ľudských populácii máš presne na mysli ?
No a k téme :
Nepovažujem sa za nejakého extra rasistu : Nemám nič proti slušným cigáňom , nemám nič proti žltým , ani proti prudšie opáleným ..
Čo mi vadí a čo nemám rád na Slovensku, sú špecifické typy cigáňov : lenivý , špinavý , hnusný , smradľavý odpad bez akéhokolvek úmyslu pracovať a ktorý prispievajú tejto spoločnosti maximálne tak s deťmi,s krvou po krčmách,so špakmi pri automatoch, s puchom v stávkových kanceláriach a so zvratkami po chodníkoch...
A kto už aj toto toleruje a obhahuje, je jasné že s tým nemá skúsenosti. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Tomasito Moderátor

Pohlavie:  Stav:  Založený: 30.01.2005 Príspevky: 5107 Bydlisko: Pressburg Karma: 
|
Zaslal: 09 Nov 2006, 0:11 Predmet: |
|
|
| Vesper napísal: |
| prava by sme mali mat rovnake ako to uz v dnesnej dobe aj vo vacsine krajin je... no a rozdiely? aj ti najvacsi antirasisti sa na otocia ked vidia cez ulicu prejst cernocha. preco? lebo tu na to proste ludia nie su zvyknuti hold nie sme natolko kozmopolitnym statom ako USA alebo Francuzsko... a na Slovensko postoj k inym rasam negativne ovplyvnuju Romovia tot moj nazor... |
Francuzsko? A co taky Le Penov Narodny front? Keby Slota vypustil take vyroky, ako Le Pen, nechcem si predstavit, ako by nas "nasi" Madari obsrali v zahranici- boli by sme fasistickejsi ako bol samotny Mussoliny. Pritom Narodny front patri vo Francuzsku medzi stabilne strany- napr. v poslednych volbach ziskal FN 17% (tento vysledok bol pritom povazovany za zdrvujucu porazku). Nehovoriac o francuzskych zakonoch, ktore k mensinam zdaleka nie su tak stedre, ako tie nase.
A pokial ide o predmet temy, kazdy obcan by mal mat rovnake prava, t.j. odmietam diskriminaciu, avsak vratane tej pozitivnej.
// Explo!D, nerad sa staram do gramatiky, ale to co vo svojich prispevkoch predvadzas ty je uz vela... citaj sa po sebe obcas. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Martin44 Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 30.01.2006 Príspevky: 1255 Bydlisko: Petržálka Karma: 
|
Zaslal: 09 Nov 2006, 0:15 Predmet: Re: myslite si, ze by sme mali ludi delit na skupiny? |
|
|
| no mna by zaujmalo, jaky mate nazor na to, ze cierny ludia by sa mali zaradzovat do inych skupin ludskej populacie , ja si myslim to, ze vsetci sme rovnaky, ci su to cierny, ci su to biely a vsetci mame rovnkake prava. teraz sa vyjadrite vy. tiez by ma zaujmal vas postoj k rasizmu... [ svyne rasisticke, upalit ich ] |
Oh...nebodaj si teraz videl dokument o tom ze cierny maju rovnake prava ako biely?
Taaak to som teda nevedel...viete co podme o tom diskutovat...  |
|
| Návrat hore |
|
 |

Pohlavie:  Stav:  Založený: 08.05.2006 Príspevky: 1104 Bydlisko: vsade kde je utulne Karma: 
|
Zaslal: 09 Nov 2006, 0:21 Predmet: |
|
|
| Tomasito napísal: |
| // Explo!D, nerad sa staram do gramatiky, ale to co vo svojich prispevkoch predvadzas ty je uz vela... citaj sa po sebe obcas. |
no ano, mam strasnu gramatiku
martin44-ehm, ja by som bol rad, keby si sa vyjadroval k teme a nepisal sem chobotiny, |
|
| Návrat hore |
|
 |
pinacolada Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 13.07.2006 Príspevky: 2415 Bydlisko: východoslovensko Karma: 
|
Zaslal: 09 Nov 2006, 0:31 Predmet: |
|
|
| mozno sa to bude zdat radikalne ale ja by som to spravil tak ze clovek ktory dava spolocnosti ako celku viac t.j. vystudovany,kultivovany,pracujuci clovek by mal mat urcite avcsie prava ako clovek ktory spolocnosti nedava nic iba jej berie a retarduje ju t.j. narkomani,vazni,asociali,nezamestnani a tiez ti nasi degeši (hehe). |
|
| Návrat hore |
|
 |

|
Zaslal: 09 Nov 2006, 0:36 Predmet: |
|
|
| pinacolada napísal: |
| mozno sa to bude zdat radikalne ale ja by som to spravil tak ze clovek ktory dava spolocnosti ako celku viac t.j. vystudovany,kultivovany,pracujuci clovek by mal mat urcite avcsie prava ako clovek ktory spolocnosti nedava nic iba jej berie a retarduje ju t.j. narkomani,vazni,asociali,nezamestnani a tiez ti nasi degeši (hehe). |
podla toho o jake prava by tohto cloveka, pripravili |
|
| Návrat hore |
|
 |
pinacolada Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 13.07.2006 Príspevky: 2415 Bydlisko: východoslovensko Karma: 
|
Zaslal: 09 Nov 2006, 0:47 Predmet: |
|
|
| podla toho o jake prava by tohto cloveka, pripravili |
o tie co nepotrebuju.pravo volit,slobodu slova a hlavne slobodu zhromazdovania a trvalo nezamestnanym by som nedal ani korunu zo statnych penazi.a hlavne by som ich nejak vsetkych oznacil aby mali na ulici hanbu a aby na nich ludia pohrdavo pozerali.to by bol najvacsi trest a hlavne najvacsi odstrasujuci cinitel.by si kazdy dva krat rozmyslel ci sa bude namiesto prace flakat,alebo si niekoho zabije,okradne |
|
| Návrat hore |
|
 |
schw33k Guru

Zaslal: 09 Nov 2006, 0:52 Predmet: |
|
|
| trvalo nezamestnanym by som nedal ani korunu zo statnych penazi.a hlavne by som ich nejak vsetkych oznacil aby mali na ulici hanbu a aby na nich ludia pohrdavo pozerali. |
ešte by si ich musel zošpecifikovať na úmyselne nezamestnaných , nedobrovoľne nezamestnaných
| jaky mate nazor na to, ze cierny ludia by sa mali zaradzovat do inych skupin ludskej populacie |
| schw33k napísal: |
| teraz aké skupiny ľudských populácii máš presne na mysli |
Explo!D nože však už napíš |
|
| Návrat hore |
|
 |
Tomasito Moderátor

Pohlavie:  Stav:  Založený: 30.01.2005 Príspevky: 5107 Bydlisko: Pressburg Karma: 
|
Zaslal: 09 Nov 2006, 0:54 Predmet: |
|
|
| o tie co nepotrebuju.pravo volit,slobodu slova a hlavne slobodu zhromazdovania a trvalo nezamestnanym by som nedal ani korunu zo statnych penazi.a hlavne by som ich nejak vsetkych oznacil aby mali na ulici hanbu a aby na nich ludia pohrdavo pozerali.to by bol najvacsi trest a hlavne najvacsi odstrasujuci cinitel.by si kazdy dva krat rozmyslel ci sa bude namiesto prace flakat,alebo si niekoho zabije,okradne |
Ty nacek
Teraz vazne, najprv by si tym ludom pracu musel dat... Pri vsetkej ucte, cela tato tvoja myslienka je v 21. stor. tazka utopia. |
|
| Návrat hore |
|
 |
jamess Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.11.2005 Príspevky: 704 Bydlisko: warrington, GB Karma: 
|
Zaslal: 09 Nov 2006, 1:00 Predmet: |
|
|
tri kategorie ludi: dobri, zli, ja...  |
|
| Návrat hore |
|
 |
pinacolada Guru wannabe

|
Zaslal: 09 Nov 2006, 1:01 Predmet: |
|
|
| Tomasito napísal: |
Ty nacek
Teraz vazne, najprv by si tym ludom pracu musel dat... Pri vsetkej ucte, cela tato tvoja myslienka je v 21. stor. tazka utopia. |
viem ze je to utopia.to nepopieram,ale keby sa do toho pustil namakany sociolog,vytvoril by teoriu.v case spolocenskeho napetia by ju vytiahol nejaky revolucionar,vsetkym by sa to odrazu pozdavalo a nechybalo by vela a mali by sme novy system statu.sice utopia ale keby boli vymedzene presne pravidla tak by to mohlo za danych okolnosti pekne fungovat.tak to bolo aj s komunizmom az na to ze ten sociolog nebol namakany a tie okolnosti neboli vobec priaznive |
|
| Návrat hore |
|
 |
schw33k Guru

Zaslal: 09 Nov 2006, 1:04 Predmet: |
|
|
| tak to bolo aj s komunizmom az na to ze ten sociolog nebol namakany a tie okolnosti neboli vobec priaznive |
no a až na to , že vtedy bolo kuuuusok viac pracovných príležitostí - J.R.D rulezz , hlavne preto si si mohol vtedy vybrat medzi prácou a chládkom |
|
| Návrat hore |
|
 |
zelovoc Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 15.10.2005 Príspevky: 2644 Bydlisko: Long dick of the law Karma: 
|
Zaslal: 09 Nov 2006, 8:04 Predmet: |
|
|
ono je to rozdelene tak, ze 99% ludi su sami kkti a zvysok sa tak trochu pozname  |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|