|
|
|
| Autor |
Správa |
Rastaman Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 12.04.2006 Príspevky: 442 Bydlisko: Garden of Eden Karma: 
|
Zaslal: 28 Máj 2008, 23:09 Predmet: N 6120 aktualizacia |
|
|
Caute ludia. Takze, stiahol som z nokia.sk aktualizaciu na moj mobil. Pravdepodobne to budem vediet urobit aj sam, ale chcem sa spytat, kto ma skusenosti, co to bude obnasat pre mna, mam ho od orangu a fakt nemam rad ich customizacie... pravdepodobne stratim zaruku a naspat ich fw uz nedam, lebo ho tak lahko nezozeniem, hej? poradte mi prosim vsetko ohladom tohto, lebo so symbianom nemam skusenosti a nechcem nieco dokazit. tak diki za kazdu radu |
|
| Návrat hore |
|
 |
muffy69 Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 27.03.2007 Príspevky: 387 Bydlisko: Zlaté Moravce Karma: 
|
Zaslal: 28 Máj 2008, 23:22 Predmet: |
|
|
vsetky otazky mas zodpovedane priamo na nokia.sk http://www.nokia.sk/A4442234 ale tak napr.
| Citácia: |
6. Je možné pomocou aplikácie Nokia Software Updater aktualizovať i prístroje Nokia označené značkou operátora?
Áno, upozorňujeme však, že u všetkých operátorov nemusí byť najnovší software pre prístroje schválený. |
| Citácia: |
15. Pominie záruka platnosti, ak si software svojho telefónu aktualizujem pomocou aplikácie Nokia Software Updater?
Ne, nepominie. |
|
|
| Návrat hore |
|
 |
Rastaman Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 12.04.2006 Príspevky: 442 Bydlisko: Garden of Eden Karma: 
|
Zaslal: 29 Máj 2008, 8:22 Predmet: |
|
|
Jasne, dakujem, len vies, toto vsetko je len vo sfere teorie. Bol by som rad, keby sa niekto vyjadril kto ma prakticku skusenost, ci to ide, ak nie co treba spravit a ci niekto si uz takto aktualizoval resp. dal originalny nokia soft a ci mu uznali operatori reklamaciu. Vies, dolezite je nie co je napisane ale ako to je v skutocnosti, ale diki tiez. A este, ze keby si dam ten nokia soft, je pisane, ze nestratim zaruku, ale kedze som kupoval mobil u operatora, nie je pisane ci nestracam zaruku u neho alebo u predajcu nokia (keby kupujem tam) aj toto by ste mi mohli vysvetlit. Dakujem  |
|
| Návrat hore |
|
 |
pershing Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 23.12.2006 Príspevky: 2121 Bydlisko: Vraňare Karma: 
|
Zaslal: 29 Máj 2008, 15:17 Predmet: |
|
|
| stratis ju pravdepodobne, pretoze soft sa da nahrat nebrand iba tak[s40, s60 neviem], ze zmenis nejaky kod na telefone, podla ktoreho sa rozpoznava.. [osobna skusenost] |
|
| Návrat hore |
|
 |
ATLAS323 Amateur

Pohlavie:  Stav:  Založený: 21.02.2008 Príspevky: 30
Zaslal: 31 Máj 2008, 9:02 Predmet: nokia zaruka |
|
|
| Ak si chceš byt 100% istý tak ho zanes k svojmu poskytovateľovi nech ti to spravy on. Ak ty ide iba o aktualizáciu. Mne to robili v Orange a nič ma to nestalo. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Lord ANAKIN Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.07.2007 Príspevky: 815 Bydlisko: ::: Poprad ::: Karma: 
|
Zaslal: 31 Máj 2008, 10:34 Predmet: |
|
|
- tak podla mna by to mali zadarmo spravit aj v nokia centre ... mozno za to budu daco chciet ale o zaruku neprides ... ja mam velmi dobre skusenosti s nokiami najme kvoli servisu ... v podstate je jedno od koho mas telefon ked to je nokia len ide o doklad o kupe ze ho mas este v zaruke a nedad sa odbit , foter technika zhresil ako male decko ked ho pytal 400sk za opravu a telefon bol v zaruke este ... sa typek ospravedlnil , hodil mi tam rovno posledy firmware a telefonik slape do teraz podla mna niekde  |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|