N6280 alebo SE W810i???
-
highlander
Light Expert
-
highlander
Light Expert
nesom mimo....len ten tvar fonu myslim...cista tehla....displej luxus je....ale....stale tam to ale...nokia je skor pre vyuzitie nie ako sony erikson ...snoy erikson by som povedal ze urceny na zabavu...player...funkcie a tak dalej a nokia uz len tvarom nie je mob pre zabavu...co napoveda o samotnom zamerani vyrobcu 
-
t0m4s3
Admin
- Kontaktovať používateľa:
Co mas proti displayu? Pre mna je to idealne riesenie ako si pozret film vo vlaku a nemusim pritom vyhodit desat tisic za notebook. Ja osobne som sa tiez rozhodoval medzi tymito dvomi, a vravel som si ze funkcnostou je na tom lepsie SE (mp3, foto) ale srdce mi stale bije pre Nokia design a znacku Nokia. Suma sumarum, oba telefony su velmi vyrovnane co sa kvality tyka, rozhodnut sa musi uzivatel, co od telefonu ocakava.highlander napísal:nesom mimo....len ten tvar fonu myslim...cista tehla....displej luxus je....ale....stale tam to ale...nokia je skor pre vyuzitie nie ako sony erikson ...snoy erikson by som povedal ze urceny na zabavu...player...funkcie a tak dalej a nokia uz len tvarom nie je mob pre zabavu...co napoveda o samotnom zamerani vyrobcu
-
highlander
Light Expert
Ja uz mam dlhu dobu aj SE, aj Nokiu a dalsi bude uz len SE. Ja neviem, ale Nokia je taka nijaka, aj vsetky tie nove modely su take moc uniformne. Kazdemu sa paci daco ine, takze pohoda.
Kamarat ma predajnu/servis mobilov a vravi, ze keby neexistovala Nokia, tak nema roboty
P.S.: Nebite ma, moja Nokia sluzi bez problemov
Kamarat ma predajnu/servis mobilov a vravi, ze keby neexistovala Nokia, tak nema roboty
P.S.: Nebite ma, moja Nokia sluzi bez problemov