N6280 alebo SE W810i???

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
highlander
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa highlander »

se w810i bez kompromisov ale ja skorej nokia-maniak...ale se walkmany na urovni a nokia tehla akoze fotak dobry ale inak nic ten dispej v porovnani so se sa u nokie da ozeliet .... :) :)
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

ty si dobre mimo. SE ma lepsi fotak ako Nokia, Display sa da ozeliet, iba pokial ho neuvidis na vlastne oci - skutocny luxus! Co sa tyka rozmerov tak SE je iba v jednom rozmere o 1mm uzsi. Dalsie + pre nokiu je kvalita videa.
highlander
Light Expert
Light Expert

nesom mimo....len ten tvar fonu myslim...cista tehla....displej luxus je....ale....stale tam to ale...nokia je skor pre vyuzitie nie ako sony erikson ...snoy erikson by som povedal ze urceny na zabavu...player...funkcie a tak dalej a nokia uz len tvarom nie je mob pre zabavu...co napoveda o samotnom zamerani vyrobcu :!:
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

highlander napísal:nesom mimo....len ten tvar fonu myslim...cista tehla....displej luxus je....ale....stale tam to ale...nokia je skor pre vyuzitie nie ako sony erikson ...snoy erikson by som povedal ze urceny na zabavu...player...funkcie a tak dalej a nokia uz len tvarom nie je mob pre zabavu...co napoveda o samotnom zamerani vyrobcu :!:
Co mas proti displayu? Pre mna je to idealne riesenie ako si pozret film vo vlaku a nemusim pritom vyhodit desat tisic za notebook. Ja osobne som sa tiez rozhodoval medzi tymito dvomi, a vravel som si ze funkcnostou je na tom lepsie SE (mp3, foto) ale srdce mi stale bije pre Nokia design a znacku Nokia. Suma sumarum, oba telefony su velmi vyrovnane co sa kvality tyka, rozhodnut sa musi uzivatel, co od telefonu ocakava.
highlander
Light Expert
Light Expert

z toho vyplyva.....filmy fotky atd=nokia......zabava mp3=SONYERIKSON....strucne a myslim vystizne :wink:
mishenko
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mishenko »

Ja uz mam dlhu dobu aj SE, aj Nokiu a dalsi bude uz len SE. Ja neviem, ale Nokia je taka nijaka, aj vsetky tie nove modely su take moc uniformne. Kazdemu sa paci daco ine, takze pohoda.
Kamarat ma predajnu/servis mobilov a vravi, ze keby neexistovala Nokia, tak nema roboty ;)

P.S.: Nebite ma, moja Nokia sluzi bez problemov :)
rastignac
Expert
Expert

Príspevok od používateľa rastignac »

ja ma otazku este aj k teme ze ci volit w810i alebo N6233.....mobilmaniaide ale rozhodovanie
Napísať odpoveď