Na akych koncertoch ste boli?
-
seth82
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Naposledy som bol na Slobodnej Europe, DPH, Probléme a nejakom sedláckom New projecte, takže nie práve najlepšia kombinácia..ale tak tie dve posledné kapely sme nejako vydržali a Slobodka a DPH to už pekne roztočili
po dlhom čase konečne nejaký dobrý koncert v mt...pred tým som bol ešte na UK Subs a Vibrators a to bolo niečo nenormálne aj keď na vibrators bol trochu zlý zvuk, ale zaspievať si Baby Baby s nimi stálo za to
medzitým som bol ešte na Zone, ale tak moc nestojí za reč...štandartný výkon, zabaví, ale neohúri 
Vcera som bol v Randal clube na psychobilly kapele Koffin Kats...pre fanusikov tohto stylu by to mala byt znama kapela...A musim povedat, ze to bol vynikajuci zazitok. Psychobilly kapely sa na slovensku takmer vobec neukazuju..preto som bol strasne rad, ze sem konecne daco doslo...a to rovno KK. Show spravili vybornu...zahrali najvacsie vypalovaky z ich tvorby...no proste jedna basen
Pred nimi hrala slovenska rockabilly kapela The Devil Street 13, o ktorej som pred koncertom nikdy v zivote nepocul...ale zahrali tiez velmi pekne...
Proste vcerajsi vecer bol taky, aky som si ho predstavoval
Uz len keby sem dosla kapela formatu Nekromantix, Horrorpops alebo Tiger Army..a bol by som v siedmom nebi
Pred nimi hrala slovenska rockabilly kapela The Devil Street 13, o ktorej som pred koncertom nikdy v zivote nepocul...ale zahrali tiez velmi pekne...
Proste vcerajsi vecer bol taky, aky som si ho predstavoval
Uz len keby sem dosla kapela formatu Nekromantix, Horrorpops alebo Tiger Army..a bol by som v siedmom nebi
-
vivaSlovakia
Guru wannabe
no jo death sere aj mna dost. holt chuck bol majster.. ja som bol posledne na .. uz ani neviem co to bolo dajaky punkfruxo napísal:naposledy na Katapult... a jedna vec ma neskutocne serie ze nikdy neuvidim na zivo Death
vidim, ze tu prevladaju same rockove koncerty, tak pridam svoj posledny zazitok z ineho hudobne ho stylu z vystupenia Silvii Josifoskej and band.
Mam rada alternativne koncerty a naskytla sa mi prilezitost tak som ju vyuzila. Koncert sa konal sa v Hlave 22 (BA) a bol to skvely umelecky zazitok.
Silvia je hlavne bluesova spevacka, vo svojom repertoari ma aj jazzove standarty a mozno ju poznate ako vokalistku z albumu Jara Filipa - Cez okno. Vydala sa vlastnou cestou a spieva uzasne a velmi dobrou farbou hlasu
a hlavne s bluesovym feelingom a citom pre pesnicku. Nie je az taka znama, lebo sa moc casto neobjavuje v mediach a hlavne spieva mensinovy zaner, ale ten je uplne sedi. S dobrou kapelkou to bol prijemny umelecky zazitok. 
Mam rada alternativne koncerty a naskytla sa mi prilezitost tak som ju vyuzila. Koncert sa konal sa v Hlave 22 (BA) a bol to skvely umelecky zazitok.
-
P41NK1LL3R
Light Professional
-
P41NK1LL3R
Light Professional
Koncom februára odštartovali vol. 2...SRneC napísal:to este stale je RnB Hodokvas tour?:-O .....vol2 ale nie?
Rozpis TU ...