miki690 napísal:mne uz viacej ludi povedalo ze sa podobam na "toho jedneho z tokio hotel" a dajake male dievcata z osemrocneho gymka po men pokrikuje:"geoooorg":smt096 kua ...
Ajajajajaj nepriijemnee...K teme:mne jedna matkina kamaratka hovorii Habera-ale podla mna a podla nikoho ineho sa nanho nepodobam...
No ja sa podobam na svojho otca logicky. Nuz, ak tomasitovi nebude prekazat, prezradim, ze za mlada sa podobal na Joza raza (samozrejme pred nehodou) a mrte ludi z okolia mu to povedalo. Nuz keby sa Jozkovi nestala ta nehoda, tak sa podobaju dodnes
pocas "slavy" serialu Yago mi hovorili, ze sa na neho podobam. najviac ludi mi hovori, ze sa podobam na Bezdedu a v poslednej dobe som pocul, ze aj Brad Pitt kazdopadne ja budem vzdy hovorit, ze ti typci sa podobaju na mna a nie ja na nich...
no baby hovoria ze david beckham,hlavne kvoli účesu,som tu videl na fore ked sa ktosi pytal ake vlasy si má šupnúť a tam ktosi hodil foto tak som vytlacil a zaniesol kadernicke,a baf som beckham a vraj aj oci sa podobaju a licne kosti...blablabla
nuz na mna v robote(v krcme) hovoria ze sa podobam na sefa, aj ked nie vyzorovo ale spravanim... ma urazaju.ts ts. inak som pocul ze vraj mam dvojca v stropkove(ale neverim) a inak asi tak vsetko.som rad ze sa na nikoho nepodobam.lebo ja som ja.