vilden111 napísal:Tam kde je svetlo je aj tien...nadej zomiera posledna...preco si myslim ze je zivot taky nudny a kruty ...Stale mam pocit ze som sam, stale si myslim ze sa mi zit neoplati! Som naladovy a asi mam najhoorsiu povahu zo vsetkych ludi... Za bars co sa nahnevam a som namysleny...Co mam robit aby som bol stastnejsi??? Nikto ma nema rad, kazdy chce ineho, iba ja som sam.... Preco ja som musel dostat taketo vrodene chyby???
Lord_3D napísal:myslis ze pasívny niesom, a môj postoj sa vobec nezmenil, ale mám ten pocit ze jej postoj ku mne sa zmenil, hoci neviem preco...
ale to su baby na to nikdy neprides ... alebo sa skus s nou porozpravat ...a ako sa zmenil jej postoj k tebe ??a kedy vlastne ?.........mna tak napadlo ze v podstate tu neni jedna tema kde by baba smutila za chalanom ja to nechapem ... v kazdej teme sa riesi ako chalan nieco pokaslal ako nevie preco ona robi to co robi a vzdy sme mi ty co maju niejaky problem ... tak zacinam pomaly uz aj rozmyslat ze co ked nie vzdy je problem v nas a co ked niekedy ta baba za to nestoji co ked moze byt chyba aj v nej preco sme nakoniec vzdy mi chalani ty co sa trapime a riesime na 30 stranach nase problemy ked babe kvoli ktorej to riesime je to i tak fuk ... mozno by sme mali mat viac hrdosti a ked vidime ze dievca nema zajem alebo nami pohrda ci mysli si o sebe ze je nieco viac tak by sme mali na nu kaslat a nenicit sa zbytocne psichycky i ked chapem ze ono to obcas nejde a niekedy by sme za tu ktoru chceme dali aj zivot ale stalo by to za to ?, ked vieme ze ona by ani rukou nemyhla za za nas ... mozno netreba vzdy hladat chybu v sebe snazit sa zmenit kvoli niekomu ja budem aky som a mam v p..i co si kto o mne pomysli nebudem sa kvoli ziadnej babe menit ved raz sa istotne najde i taka ktora ma bude mat rada takeho aky som
Hej tu sice je pravda mali by sme byt sami sebou len ruku na srdce kto sa koli partnerke/partnerovi nezmenil aby ho ziskal hm ? JA si osobne priznam ze aspon jedna osoba v mojom zivote je ktora mna zmenila a koli ktorej som sa ja zmenil.....
Enduro3333 napísal:Hej tu sice je pravda mali by sme byt sami sebou len ruku na srdce kto sa koli partnerke/partnerovi nezmenil aby ho ziskal hm ? JA si osobne priznam ze aspon jedna osoba v mojom zivote je ktora mna zmenila a koli ktorej som sa ja zmenil.....
jj ... tu mas v nieco pravdu ... ale na druhu stranu ja si zas nemyslim ze som idiot abo tak proste normalny v pohode chalan (dufam ze sa neprecenujem ) noo a preto si myslim ze ak to nevie niejaka baba ocenit o ktoru mam zaujem tak mi to za to asi nestoji ...a zmenit sa kvoli niekomu koho mam rad no trochu v niecom by sa dalo ved nik neni dokonaly ale myslel som to tak ze tu podstatu aky som by mala dana osoba ocenit a ak nie tak mi nestoji za to aby som sa kvoli nej trapil ... ja som sa dlho trapil kvoli jednej babe a myslim ze niesom jediny ved tu je vela podobnych ako ja aaaa babe to bolo uplne fuk a preto sa teraz uz pozeram na to skor takto
vilden111 napísal:Tam kde je svetlo je aj tien...nadej zomiera posledna...preco si myslim ze je zivot taky nudny a kruty ...Stale mam pocit ze som sam, stale si myslim ze sa mi zit neoplati! Som naladovy a asi mam najhoorsiu povahu zo vsetkych ludi... Za bars co sa nahnevam a som namysleny...Co mam robit aby som bol stastnejsi??? Nikto ma nema rad, kazdy chce ineho, iba ja som sam.... Preco ja som musel dostat taketo vrodene chyby???
TY SI URCITE JEDEN Z TYCH VELKYCH MACHROV Z ULICE VSAK ???????? //erytrocyt: 36 hodín väzenia.