nadavky

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
erytrocyt
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

V spoločnosti sa správam slušne, v prítomností dám som nadávku nikdy nezahrešil. Ale keď ma niečo naštve, dokážem vynadať tak že koniec. A keď sa mi nedarí, fajne od pľúc, čo by od pľúc, od päty si zahreším a hneď mi je ľahšie na duši :)
Som proste normálny človek... Nebudem sa tu hrať na svätuškára alebo na slušné ucho s nohavicami nad pupkom, vyrážkou na nose a cestičkou na stred hlavy...
Keby ste niekto chceli vynadať, no problem :wink:
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

miso03 napísal:nepoznam inteligentneho cloveka ktory by zacinal vetu frazou "do pi*i alebo no do pi*i kur*a a pod"
asi ipoznas malo ludi.
nehovorim ze kazdu vetu, ale takych zase ja nepoznam.
miki690
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa miki690 »

miso03 napísal:nepoznam inteligentneho cloveka ktory by zacinal vetu frazou "do pi*i alebo no do pi*i kur*a a pod"
Este raz ... inteligencia je velmi relativny pojem ... poznam cloveka co ma 2 vysoke skoly a bezne sa takto vyjadruje ... Tu ide o prostredie a o slusnost ... o inteligenciu mozno , keby sa takto niekto vyjadroval v nevhodnych situaciach
H@luzak
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa H@luzak »

Medzi kamaratmi to vyzera hrozne kazda druha veta - Nadavka...
Ale v sopoločnosti neee.To by vyzeralo :lol:
Andi_Cibula
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andi_Cibula »

Zásadne nenadávam, podla mňa je to :aasmile19:
Ak by sa niekto spýtal hocktorého kamaráda, či nadávam, tak sa dozvie, že som nikdy nepovedal jediné sprosté slovo.
Nenadávam, mám na to svedkov. :lol:

Niekedy ale občas pri mojom bratovi sa podarí nejaká soft, ale inak sa kontrolujem. :oops:
krupica_dnb
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krupica_dnb »

nadávam skoro vždy, väčšinou mám v každej vete zopár nadávok, snažím sa to obmedzovať len pri stretnutiach s novými ženskými, ale ani to mi nevydrží dlho :D
A kto si myslí že kvôli tomu som neinteligentný tak tomu vynadám ešte viac :D veď je to úplne normálna časť jazyka.
den333
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa den333 »

ja tiez dost casto nadavam ale len medzi kamosmi...na verejnosti a pri dievcatach NENADAVAM!! :D
Smarton
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Smarton »

len s kamaratmi ktorych poznam, ked som s nejakou babou, tak vobec to iste ked som v spolocnosti a ked som s niekym koho dobre nepoznam, pride mi to blbe nadavat pri niekom koho poznam len chvilu. a ked som z rodicmi, tak tiez ziadna nadavka
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

jo nadavam..najviac v skole a na fore
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

Nadavam furt...v tejto krajine sa inac neda. Ale co uz, popravde, nie som sam a sami Anglani pouzivaju slovo Fok asi tak 3 krat vo vete a pred kazdym podstatnym menom je Fokin'. Tak som sa nakazil. V spolocnosti to zavisi od ludi, ak ich poznam a viem ze im to nevadi, tak si zanadavam, ak nie, tak sa krotim a cakam ako sa budu vyjadrovat oni. Mimochodom, nieco ako Doboha a tak za nadavky nepovazujem.
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

V spolocnosti kamosov asi tak ze: "Chalani nenadavajte tak vela...podme si tie nadavky ratat" a o 3sekundy "A co ti j*be ty kkt?!" :P

Ale niekde na verejnosti v obchodoch a na plne usta, tak to ne..Az tak hlboko hadam nikdy neklesnem.
pHysIQ
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pHysIQ »

Hrube nadavky pouzivam fakt len zriedka. A aj to ked sa mi nieco nedari alebo vazne nieco "pokakam". Ale vyrazy ako "čudoprd", "holoflojtoš" pouzivam bezne. To ani nie su ani nadavky, skor lichotky. :lol:
Digital6
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Digital6 »

S kamošmi normalka nadávať už len pozdrav je niekedy hustý :) , a keď som nasratý tak sypen z rukáva ako na bežiacom páse :oops:.Ale jasné,že v spoločnosti nenadávam!!!
..::PEaCe::..
Stenky
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Stenky »

noooo nadavam

predvcerom sme s kamosmi prestali o polnoci nadavat (chyba bola ze po par fernetoch v klube)

ja som skoncil po 5 min
kamosi po 8 a 11 min :D
Vesper
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vesper »

vacsinou sa snazim kontrolovat, kedysi som totiz nadaval celkom dost a uz to zo mna islo nejak samo, ale teraz uz sam od seba pouzivam jemnejsi vyzary... ale tak ked je taka nejaka spolocnost ze sme sami chalani a pride najeka taema ktora si to ziada tak samozrejme aj na nadavky pride aj ked normalne zanadavam iba vynimocne... a rozhodne nikdy pred dievcatami 8)
i-Cube
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa i-Cube »

nadavam medzi kamosmi bezne. jednoducho som si zvykol a uz ich miestami vyuzivam ako synonyma (napr: "no ved vies, ta pytchovina" - srobovak). aj ked sa nehrabem na jedneho kamosa, co vetu zacina aj konci nadavkou.
pred rodicmi zasadne nenadavam a ani nie pred(potencionalnou) frajerkou napr na rande :)

ale asi to znie sedlacky, tak sa umiernim :P
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

.. hmm nadavam pomerne dost :-( aj ked nechcem, ale uz som asi tak zvyknuty .. proste ma pokazili nejake individua , ale doma nenadavam, ked tak potichu a ked fakt ze neudrzim tak sa snazim akurat take jemnejsie, alebo to zahram do outu :-) ... takisto sa snazim nenadavat pred dievcatami, lebo podla mna je nadavanie dosti trapne :-( ...

... no jo len tak btw.: ... neni nic krajsie ako ked pocujes zvucne a od srdca zanadavat dievca od ktoreho pocujes nadavku raz za tri roky :-) ...
dudinko
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dudinko »

nordkapp_pb napísal:... no jo len tak btw.: ... neni nic krajsie ako ked pocujes zvucne a od srdca zanadavat dievca od ktoreho pocujes nadavku raz za tri roky :-) ...
Presne! Pre par dnami spoluziacka povedala "kur*a, dusan" a pritom vobec nenadava, zacal som sa smiat ale zaroven sa mi to pacilo.
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

NO ja som zaujimavy "nadavac" v skole triede je to uz tak caste slovo ako zamena(co ma mrzi) no ako vydem zo skoly .. nadam najblizsie az na druhy den v skole ...skratka doma aj ked do niecoho zakopnem ... nadavka mi do ust nejde aj ked som sam doma ... v skole?? padne peracnik a uz to jede :? (snazim sa odnaucit aj v skole)
Step256
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Step256 »

ked som s dievcatami tak sem tam ale ked som s chalanmi ze sme niekde v pube a celkom v rozhovore nadavaju nejak sa pridam aj ja ....je to tym kde si ...
Napísať odpoveď