nadavky

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
i-Cube
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa i-Cube »

nadavam medzi kamosmi bezne. jednoducho som si zvykol a uz ich miestami vyuzivam ako synonyma (napr: "no ved vies, ta pytchovina" - srobovak). aj ked sa nehrabem na jedneho kamosa, co vetu zacina aj konci nadavkou.
pred rodicmi zasadne nenadavam a ani nie pred(potencionalnou) frajerkou napr na rande :)

ale asi to znie sedlacky, tak sa umiernim :P
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

.. hmm nadavam pomerne dost :-( aj ked nechcem, ale uz som asi tak zvyknuty .. proste ma pokazili nejake individua , ale doma nenadavam, ked tak potichu a ked fakt ze neudrzim tak sa snazim akurat take jemnejsie, alebo to zahram do outu :-) ... takisto sa snazim nenadavat pred dievcatami, lebo podla mna je nadavanie dosti trapne :-( ...

... no jo len tak btw.: ... neni nic krajsie ako ked pocujes zvucne a od srdca zanadavat dievca od ktoreho pocujes nadavku raz za tri roky :-) ...
dudinko
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dudinko »

nordkapp_pb napísal:... no jo len tak btw.: ... neni nic krajsie ako ked pocujes zvucne a od srdca zanadavat dievca od ktoreho pocujes nadavku raz za tri roky :-) ...
Presne! Pre par dnami spoluziacka povedala "kur*a, dusan" a pritom vobec nenadava, zacal som sa smiat ale zaroven sa mi to pacilo.
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

NO ja som zaujimavy "nadavac" v skole triede je to uz tak caste slovo ako zamena(co ma mrzi) no ako vydem zo skoly .. nadam najblizsie az na druhy den v skole ...skratka doma aj ked do niecoho zakopnem ... nadavka mi do ust nejde aj ked som sam doma ... v skole?? padne peracnik a uz to jede :? (snazim sa odnaucit aj v skole)
Step256
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Step256 »

ked som s dievcatami tak sem tam ale ked som s chalanmi ze sme niekde v pube a celkom v rozhovore nadavaju nejak sa pridam aj ja ....je to tym kde si ...
yoplin
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa yoplin »

no ja som taky slusny nadavac, ked som v spolocnosti neznamych ludi, alebo niekde v podniku tak nenadavam vobec. myslim, ze je dost divne, ked sa s niekym zoznamite a prve co bude je ty ko** a do pi** atd. da sa to aj normalne povedat. a ked uz mam nadavat, tak si vymyslam uplne hovadiny, na ktorych sa da zasmiat a nie su take urazlive. napr. trondochor, krepy junko(krepydžanko), trckos, mamrd, jarin atd...
nejakymarko
Addict
Addict

Príspevok od používateľa nejakymarko »

ja nadavam podla situacie a nalady! niekedy ked sa blbo zobudim vynadam bratovy (zvycajne :D ) aj za uplnu hlupost, inokedy ma nic taq lahko nerozhade!

A co sa tyka nadavanie pred dievatami...........takmer vobec... sem-tam ujde ale to si nikto nevsimne :D

Inac sa snaim nadavky celkovo odstranit z mojho zivota aj ked je to asi nemozne :?
Voloda737
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Voloda737 »

zuzkazuzka napísal:Všetkým nadávajúcim - skúste si obhájiť používanie nadávok.... :)
Len ma zaujíma váš postoj, dôvody a pohnútky...
U mna je to hlavne ZVYK, je to teda skor zlozvyk, ale tak nejak mi to ostalo... :roll:

Nadavam casto, ale nikdy nie na verejnosti a pred rodinou :wink:
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

Tak ja sa to snazim hodne obmedzovat, teda nie ze by som velmi nadaval, faktom je, ze ja moc nenadavam. Pred babami vobec, aj ked dakedy samozrejme daco ujde. Pred kamosmi tak obcas...ale ked uz sa potrebujem vyventilovat tak to stoji zato, napr. ked hrame futbal...no ked z 5 metrov clovek prepali pletivo, aby si nezanadaval :) .
okonenipica
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa okonenipica »

Ved je to len slovo, a niektore slova perfektne opisuju pocity a veci, nie kazde slovo sa da nahradit.

Inac niak moc casto nenadavam..
Lord_3D
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Lord_3D »

Nenadávam vobec. Nič nieje horšie ako niekoho počuvať a v každej vete kok*t, p*ča a pod.
fikus-kukis
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa fikus-kukis »

Lord_3D napísal:kok*t, p*ča
U holiča :D .

Kľajem pomerne často, avšak iba v známej kamarátskej spoločnosti. Vystačím si s jedným vulgárnym pomenovaním, ktoré frekventovane používam :) . Nedávam mimoriadny prízuk na danú nadávku (nezvyšujem pri nej hlas). Hoci som človek flegmatickej povahy, ventilujem tým prípadnú paru pod pokrievkou 8) .
safan
Star
Star

Príspevok od používateľa safan »

nadavam ako pes a no a co?pomaha mi to vyjadrit tie krajnejsie pocity a intenzitu toho co prave hovorim.denne padne tych 100-200
peterkozel
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa peterkozel »

safan napísal:nadavam ako pes a no a co?pomaha mi to vyjadrit tie krajnejsie pocity a intenzitu toho co prave hovorim.denne padne tych 100-200
tiez si rad ponadavam ale od niektorych mi to pripada ze nadavaju koli frajerine alebo co, predvadzaju sa a uz sa to neda pocuvat ked kazde druhe slovo je...
safan
Star
Star

Príspevok od používateľa safan »

peterkozel napísal:tiez si rad ponadavam ale od niektorych mi to pripada ze nadavaju koli frajerine alebo co, predvadzaju sa a uz sa to neda pocuvat ked kazde druhe slovo je...
hej to pocut ked dava na silu po kazdom slove ku*va p*ci len aby bolo
H@luzak
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa H@luzak »

Ja tiez.Hoc mam iba 14 :oops: .Ale je to uz ako nejaky zlozvyk.Minule skoro pred Mamou. :oops: .Ale ked som niekde v spolocnosti tak sa krotim. :|
scortyak47
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa scortyak47 »

ja nadavam iba v spolocnosti kt. dobre poznam,, teda doma nenadavam vôbec teda ale niekedy sa nepremozem..ale takych situacii je malo.,,.a pred zenicami tiez vôbec a ked sa to neda inak tak hladam take co nie su nevhodne :wink:
juurr0
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa juurr0 »

v skole nadavam velmi casto na verejnosti ako napr bus a pod to obmedzujem a doma iba ked su nasi neni blizko.... ale chcel by som to obmedzit..
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dieg0 »

Ja patrím k tým čo bohužial nadávajú častejšie ale už to regulujem.Zaćal som to regulovať od vtedy ako som počul bývalú spolužiačku po dlhom stretnutí hovoriť : Do pi*i ta pi*a ma uz je*e.Uz tu mala davno byt do pi*i ... a takto.Vtedy som si uvedomil ze ti vety nemusim dokoncit ale namiesto Uz tu mala davno byt do pi*i radsej poviem Uz tu mala davno byt kde trci.Alebo podobne.Veľmi som nadávanie obmedzil vypustím maximálne tak 5 nadávok za deň
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa P3Bo »

Dieg0 napísal:....Veľmi som nadávanie obmedzil vypustím maximálne tak 5 nadávok za deň
:lol: 5 to je velke obmedzenie ?? Podla toho kolko nadavas ale z tvojho prispevku som vycital ze dost :roll: Nadavam aj ja ale nie chronicky iba ked ma fakt nieco vytoci ...
Napísať odpoveď