nadavky
-
Explo!D
Darca
- Kontaktovať používateľa:
nadavky
no, cize sa chcem spytat ci v normalnom zivote casto nadavate. ja by som chcel moje nadavanie obmedzit, pretoze v kazdej mojej 10 vete padne nejake vulgarne slovicko, co vy? jaky mate postoj k nadavkam?
-
zuzkazuzka
VIP
Zaujímavá téma. Ja nadávanie veľmi nemusím. Dosť to hovorí o človeku a zrejme každý chce byť pozitívne vnímaný ostatnými. Jasné, že sa stane, že sa dostaneš do situácie, kedy si nadávkou uľavíš, ale zase, že by som videla nejaký veľký zmysel v používaní nadávok v bežnej komunikácií, tak to nie.
Mne osobne ujde občas nejaké to slovko najmä za volantom, napr. keď sa predomňa napchá nejaký idiot plnou parou a bez smeroviek. Vtedy naozaj žiadne slabé slovo nestačí. Ale zvykla som si v prípade nutnosti používať nevinné slová typu idiot a kretén.
Mne osobne ujde občas nejaké to slovko najmä za volantom, napr. keď sa predomňa napchá nejaký idiot plnou parou a bez smeroviek. Vtedy naozaj žiadne slabé slovo nestačí. Ale zvykla som si v prípade nutnosti používať nevinné slová typu idiot a kretén.
-
zuzkazuzka
VIP
-
Reli.C
Medium Star
bohužiaľ patrím k tej časti, čo nadávajú pomerne často
. najviac medzi kamarátmi (čo veta, to 2-3 vulgárne slová) a tak, alebo za volantom ako písala zuzka. medzi kamarátkami sa to snažím obmedzovať ako tu niekto písal, je mi to nepríjemné. a keď som fakt naštvaný, tak mi to niekedy vyskočí aj pred mamkou
. ale to sa stáva málokedy. 
zvykzuzkazuzka napísal:Všetkým nadávajúcim - skúste si obhájiť používanie nadávok....
Len ma zaujíma váš postoj, dôvody a pohnútky...