|
| stretli ste sa s nadprirodzenym javom |
| ano |
|
36% |
[ 53 ] |
| nie |
|
63% |
[ 91 ] |
|
| Celkom hlasov : 144 |
|
| Autor |
Správa |
brainwirm Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 16.02.2005 Príspevky: 1288
Zaslal: 30 Júl 2005, 9:46 Predmet: Nadprirodzene javy |
|
|
ak ano piste kde a s jakym
uz ked ste zacali pridavat take temy ta aj ja dam par
// ja osobne s gulovym bleskom ak sa to da povazovat za nadprirodzeny jav .
som ho videl len tak z dialky ale mozno to nebol zrovna on. mi nebolo vtedy dobre
ale v jednej dedine na juznom slovensku sa to vola ze "KRNA"
taky zapadakov tak tam zabil gulovy blesk skoro cele stado oviec a baca s valachom sa len prizerali  |
|
| Návrat hore |
|
 |
TheEliTe Anonymný
Stav:
|
Zaslal: 30 Júl 2005, 9:53 Predmet: |
|
|
| skenner napísal: |
ja osobne s gulovym bleskom ak sa to da povazovat za nadprirodzeny jav .
som ho videl len tak z dialky ale mozno to nebol zrovna on. mi nebolo vtedy dobre
ale v jednej dedine na juznom slovensku sa to vola ze "KRNA"
taky zapadakov tak tam zabil gulovy blesk skoro cele stado oviec a baca s valachom sa len prizerali  |
Ta co us smola,, ked vytvaras nove temy ta aspod daco normalne
 |
|
| Návrat hore |
|
 |
ViRuS Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 10.01.2005 Príspevky: 1269 Bydlisko: Downtown, BB Zoo Karma: 
|
Zaslal: 30 Júl 2005, 9:55 Predmet: |
|
|
lol to je zas idiotska tema
a neviem ako mozes povazovat gulovy blesk za nadprirodzeny (BTW tiez som ho videl), na tomto jave zatial len nie je vysvetlene ako vznika, ale nie je to nijak nadprirodzene |
|
| Návrat hore |
|
 |
brainwirm Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 16.02.2005 Príspevky: 1288
Zaslal: 30 Júl 2005, 9:55 Predmet: |
|
|
ta mna take veci zaujimaju ta co by som nevytvaral ked sa ti nepaci naco odpovedas. ked ty nechces neznamena ze vseci nechcu
aj ked sice vsetko to mohlo byt v jednej teme
// len tak mymochodom vsetky javy ktore sa nedaju vysvetlit pomocou matematickych a fyzikalnych zakonov su nadprirodzene.
a ked ich dakto vedecky zdovodni prestanu byt nadprirodzene
ale pokial viem tak gulovy blesk nikto vedecky neobjasnil |
|
| Návrat hore |
|
 |
TheEliTe Anonymný
Stav:
|
Zaslal: 30 Júl 2005, 10:07 Predmet: |
|
|
| skenner napísal: |
len tak mymochodom vsetky javy ktore sa nedaju vysvetlit pomocou matematickych a fyzikalnych zakonov su nadprirodzene.
a ked ich dakto vedecky zdovodni prestanu byt nadprirodzene
ale pokial viem tak gulovy blesk nikto vedecky neobjasnil |
omG, ta ty ho teras objasni  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Linkman Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 30.07.2004 Príspevky: 2516 Bydlisko: Slovensko Karma: 
|
Zaslal: 30 Júl 2005, 10:27 Predmet: |
|
|
| mno ano zažil som telepaticky kontakt |
|
| Návrat hore |
|
 |
Sajmon Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 05.06.2005 Príspevky: 2783 Bydlisko: Slovak Republic Karma: 
|
Zaslal: 30 Júl 2005, 10:40 Predmet: |
|
|
| Linkman napísal: |
| mno ano zažil som telepaticky kontakt |
popis nam ho
a kteme .... ja SOM zatial nic take nezazil ale dost ma zaujma ci niekto iny ano lebo to je velmi zaUJMOVE a este nieco skenner mimochodom  |
|
| Návrat hore |
|
 |
MS FRANKY King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 05.01.2005 Príspevky: 1847 Bydlisko: Stromwind-druha budova vľ Karma: 
|
Zaslal: 30 Júl 2005, 11:03 Predmet: |
|
|
Načo zakladať ďaľšiu tému o nadprirodzených bytostiach a javoch? No ale aby som nebol OT. Tak ja na nič nadprirodzené neverím len sa toho bojím ked také niečo uvidím a potom mám ísť spať tak je to dosť komplikované. Vyriešim to tak že spať nejdem . |
|
| Návrat hore |
|
 |
t0m4s3 Admin

Pohlavie:  Stav:  Založený: 14.06.2004 Príspevky: 14097 Bydlisko: Martin SR, Brno CZE Karma: 
|
Zaslal: 30 Júl 2005, 11:04 Predmet: |
|
|
| ja som bol u "ludovej liecitelky" a povazujem to za nadprirodzeny jav pretoze skutocne zistila to co som vedel iba (problemy so zaludkom) a to iba skumanim mojej "aury" - kto nezazil,neuveri a nepochopi |
|
| Návrat hore |
|
 |
MS FRANKY King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 05.01.2005 Príspevky: 1847 Bydlisko: Stromwind-druha budova vľ Karma: 
|
Zaslal: 30 Júl 2005, 11:12 Predmet: |
|
|
| t0m4s3 napísal: |
| ja som bol u "ludovej liecitelky" a povazujem to za nadprirodzeny jav pretoze skutocne zistila to co som vedel iba (problemy so zaludkom) a to iba skumanim mojej "aury" - kto nezazil,neuveri a nepochopi |
Na tej aure dačo bude. Kto ju má narušenú tak ho trápi nejaká choroba. Či už duševná alebo fyzická. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Nymphested Zablokovaný

Pohlavie:  Stav:  Založený: 14.07.2005 Príspevky: 1056 Bydlisko: Sanatorium Karma: 
|
Zaslal: 30 Júl 2005, 12:14 Predmet: |
|
|
ja osobne som na nasej chalupe pri trnave v jednej dedinke Lošonec behal v noci po zahrade, a pozrel som sa hore na na oblohu a videl dve bodky.
po chvili sa obidve zacali strasne rychlo premiestnovat, a lietadla to nemohli byt, lebo hrozne rychlo menili smer.. a nakoniec sa nejak odseba vzdialili a zmizli.
ak to sem nepatri, tak sa nehnevajte. |
|
| Návrat hore |
|
 |
adr3nal1n Light Star

Stav:  Založený: 15.08.2004 Príspevky: 273 Bydlisko: v3sm1r Karma: 
|
Zaslal: 30 Júl 2005, 13:12 Predmet: |
|
|
1. zobudil som raz o nejakej tretej v noci, podvedome zapol mobil a 4 neprijate hovory a sms s textom "zobud sa , potrebujem Ta" Samozrejme ze som volal a pokracovanie uz je osobne...
2. bol som niekde s priatelmi a ked som sa od nich odpojil, isiel som si ,akovzdy ked uz som sam, nasadit sluchatka (hudba uz pustane) a nepodarilo sa mi to prvykrat, druhykrat, treti, stvrty a v tom som si povedal len tak sam pre seba "nieco asi nechce aby som pocuval hudbu" a sekundu na to trubi na mna vlak... |
|
| Návrat hore |
|
 |
ROKI49 Light Professional

Stav:  Založený: 03.01.2005 Príspevky: 945 Bydlisko: LM Karma: 
|
Zaslal: 30 Júl 2005, 13:14 Predmet: |
|
|
| To sa nepozeras ked ides cez kolaje? |
|
| Návrat hore |
|
 |
adr3nal1n Light Star

Stav:  Založený: 15.08.2004 Príspevky: 273 Bydlisko: v3sm1r Karma: 
|
Zaslal: 30 Júl 2005, 13:16 Predmet: |
|
|
| ROKI49 napísal: |
| To sa nepozeras ked ides cez kolaje? |
neviem nad cim som rozmyslal a ono su to kolaje kde prejde jeden vlak za ´svetelny rok`... |
|
| Návrat hore |
|
 |
MS FRANKY King

|
Zaslal: 30 Júl 2005, 13:18 Predmet: |
|
|
| Adr3nal1N napísal: |
1. zobudil som raz o nejakej tretej v noci, podvedome zapol mobil a 4 neprijate hovory a sms s textom "zobud sa , potrebujem Ta" Samozrejme ze som volal a pokracovanie uz je osobne...
2. bol som niekde s priatelmi a ked som sa od nich odpojil, isiel som si ,akovzdy ked uz som sam, nasadit sluchatka (hudba uz pustane) a nepodarilo sa mi to prvykrat, druhykrat, treti, stvrty a v tom som si povedal len tak sam pre seba "nieco asi nechce aby som pocuval hudbu" a sekundu na to trubi na mna vlak... |
Otázky.
1. Predpokladám že to čo potrebovalo tvoju pomoc bolo ženského pohlavia
2. Prežil si to?  |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
 |
|