je ich viac. kazda doba ma svojich. ale medzi mojich najoblubenejsich hercov dnes patria anglani jason statham a vinnie jones. ked oni hraju v nejakom filme, musim vidiet. moja najoblubenejsia herecka je meg ryan, aj ked jej zlate casy uz pominuli.
Morgan Freeman - Vykupenie z väznice Shawshank, Bruce Almighty, a teraz najnovsie v The Bucket List
Danzel Washington - American Gangster, Prezumpcia viny...
Tom Hanks - Forrest Gump, Zachrante vojaka Ryana, Terminal
Morgan Freeman - Vykupenie z väznice Shawshank,
Danzel Washington - American Gangster,
s týmto plne súhlasím...
a doplním: Al Pacino ako Michael Corleone...mal som zimomriavky keď dal ten jeho povestný pohľad, ako keby to mal v krvi a ani to nehral :r oll:
a ešte samozrejme Hugh Laurie
Fíha, gratulujem. Som nevedel, že aj režíruje. Ja som kedysi ako chlapec v tom divadle (ešte v starej budove) strávil strašne veľa času. Mám tam rodinu a otec tam kedysi aj pracoval tak som tie predstavenia poznal naspamäť. To boli časy.
Každopádne Harry je tam fakt asi jedna z najvýraznejších postáv
UjoNecro napísal:Fíha, gratulujem. Som nevedel, že aj režíruje. Ja som kedysi ako chlapec v tom divadle (ešte v starej budove) strávil strašne veľa času. Mám tam rodinu a otec tam kedysi aj pracoval tak som tie predstavenia poznal naspamäť. To boli časy.
Každopádne Harry je tam fakt asi jedna z najvýraznejších postáv
no v starej budove su teraz Sobotisti...kebyze hra Harry v BA tak by hral po boku Kramara a inych a nezapodieval sa ochotnickym divadlom ...preto si ho velmi vazim
mohli by ste mi s niečim poradiť?aká herečka by sa hodila na rolu morskej panny?ja som rozmýšlal nad penelope cruz ale rád by som si prečítal vaše tipy
Hacket napísal:mohli by ste mi s niečim poradiť?aká herečka by sa hodila na rolu morskej panny?ja som rozmýšlal nad penelope cruz ale rád by som si prečítal vaše tipy
ti uz hrabe???zabijes to sem do temy kde neico take vobec nepatri a este sa taku hovadinu pytas.....ked uz tak si aspon vlastnu temu pre takuto infantilnost zaloz
jehnny depp, to je bez debaty. hlavne vo filmoch tima burtona sa mi najviac pacil. potom edward norton, anthony hopkins (dr. lecter ), alan rickman, rubert grint a jeff anderson v clerks I a II. z hereciek najviac jodie foster, ta dokaze zahrat snad aj dreveny traktor. hlavne vo filme moje druhe ja bola skvela... optom uma thurman a emma watson je tiez nepochybne talentovana
No tak mne sa pacia: Amanda Byrnes Angelina Jolie Steven Segal Arnold Schwarzenegger Silvester Stallone Bruce willis Tom Hanks Michael Clarke Duncan David Morse Jackie Chan
atd. nebudem tu dalej vypisovat, lebo je ich vela.