dnes na dejepise ucitelka kontrolovala poznamky a kamarat mi pustil na mobile taku pesničku sa tam spieva jedna kunda dve kundy tri kundy a tak dalej ucitelka sa ku mne otoci ze daj sem telefon a ja ze ne to mam iba pripomienku musim si zobrat epidural mam slabe srdce a ona ze tak fajn ale schovaj ho. (btw:epidural je sedativum co sa dava na porodne bolesti ) ades ty lol dik za k- ty si asi nechapavy vies ked sa povie na porodne bolesti tak myslim na odstranenie bolesti a nie na jej vyvolanie aha
Dnes som rozpraval segre cosi o matike a spomenul som aj nejaku hyperbolicku goniometricku funkciu a segra zdesene:
"Hyperbola? Nie je to nejaka choroba?"
..chodim na doucko na vysoku a zacala tam chodit inak strasne mila baba-ceska..a robili sme test z biologie...a spytala sa,ze ci sa na tvari nachadza ANALNY zvierac....
Minule ked sme si boli doplnit tekutiny P3BO sa ponahlal a kamarat zahaluzil ," Boha , cakaj P3jeBO !" Ja som nemohol , ale zevraj to je uz stare ze ho tak vola dlho
Raz na fyzike....brali sme akurat sublimaciu(zmena pevneho skupenstva hned na plynne) A profka sa pyta ze ake priklady pozname.....Bolo ticho....Tak po chvili vravi ze to urcite poznate....Doma to date do skrinky a ked sa potom pozriete neskor uz to tam nie je.....Tak som nevahal a poznamenal ze peniaze Hned bola fyzika taka volnejsia
sofer co bral nejake stoly a stolicky sa pytal brata: Tie kktiny beriem do Ch*joviec?(myslel nejaku dedinu)
a brat nato: Tak k tomuto mozem povedat uz len:A je**m!(myslel a jedem)
Raz sme boli na jednom firemnom vylete, v buse ... a ked sme odchadzali uz , tak sofer prisiel dozadu a pyta sa :"Neotvorili ste toto stresne okno ? "
A jeden stade:" Jedine co sme tu otvorili bola becherovka "
Alebo. Po vychodnarsky sa truhla (na vecny odpocinok) povie "truna". A ten isty kamarat (co ucinkoval aj vyssie) napisal do komentarov ku clanku, v ktorom bol aj odkaz na free mp3ojku, na blog mojej kamosky toto:
"Mas tu nelegalne veci. Idzes do truny"
Nemohol som sa prestat smiat Este stale mi je z toho na smiech