Vcera sme boli u kamarata na byte a kamoska chcela zafajcit samozrejme fajcilo sa na balkone, ja si lezim na posteli a ona pod zafajcit ... A ja ze KDE ? dufam ze kazdy pochopil no mozno sa vam to teraz nezda smiesne ale keby ste tam bolii no dalsia pol hodina sa smialo len z toho
... v obchode s malým bratrancom(2r.),,, malý nespratník sa nevmestil do kože a všetko ťahal dole z regálov...
,,,aby som ho usmernil, tak som ho upozornil : ,,čo robíš, taký si ako cigáň!" nato cigánka za chrbtom, ktorú som si nevšimol s blbým ksichtom, že:,,také nerobia ani cigáni! " ,,,,no rehot
Na fyzike dnes vbehol do triedy akysi chalan a nepozdravil. Fyzikar ze "Zabudol si sa pozdravit, aby som ta neposlal naspat za dvere". Ked chalan vybavil, co bolo treba a odchadzal, zase nepozdravil a fyzikar krici: "Co mas povedat?" A chalan na to: "Dovidenia ziaci".
dedo zadrel minule, som z neho nemohol
bol v špitali a sťažoval sa, že v noci sa tam nedalo spať, vraj tam jedna baba oproti v izbe tak hnusne chrapala ako keby ste ťahali velku kartonovu krabicu po štrku som z toho prirovnania nemohol
a minule pri vilomeninach s ciganmi, ked mali najsť v osade dvoch ciganov, čo už boli v base.. dedo zahlasil.. no tak to snad nebude taky velky problem, stači ak vybehne von na stred osady a zvreskne "kto nebol v base, lahnite si na zem!"
Dedko sa minule pri spravach rozculoval ohladom romskej problematiky
Citujem : Boha ty cigani su strasny , z kazdeho paru dvoch odje..bat...
musim častejšie chodiť za dedom, ten dava krute hlašky som zistil "Cigani? Ved tí su horši ako kobylky! Tí ti uj*bu komplet všetko! Všetko! Hoc by si na obojku vlačil aj zdochnuteho psa.. Tie svine si z toho robia gulaš predstav si, boha im, ešte nech začnu predavať na trhoch za titapadesat(na žltych naražal ) a končim!"
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre