počula som v robote dobrý záder: " máš pokročilé štádium HOSIPA(y), nebolí to, ale nachodíš sa", v preklade Hosipa znamená - (s prepáčením) hovno si pamätám
Pohlavie: Stav: Založený: 02.05.2008 Príspevky: 524 Bydlisko: Košice - Nad Jazerom Karma:
Zaslal: 04 Aug 2008, 13:41 Predmet:
V tabore tohtorocnom, hrali sme na dvoch PSPs FIFU proti sebe. Nadavkami sa nesetrilo tak pride veduca ze "láskavo bez ko*otov a podobných vulgárností..."
Pohlavie: Stav: Založený: 24.04.2004 Príspevky: 15315 Bydlisko: Európa Karma:
Zaslal: 06 Aug 2008, 12:30 Predmet:
Kamaratova mama je ocna lekarka a tak sa ho druhy pri pive pytal, ze ci mu vybavi objednanie, aby nemusel dlho cakat. Popri tom sme sa bavili o zraku a ten kamarat hovori:
-To vies, ja mam teraz 1,5 dioptrie, ale mam pocit, ze sa mi to zhorsilo. Ved vela sedavam pri PC, na vyske sa treba vela ucit do noci a tak mam pokazeny zrak.
A on na to reagoval (ten co ma mamu ocnu lekarku):
-Vidis, ja som sa nikdy neucil a tak nemam pokazeny zrak.
Jeden kamarat sa rozpraval s druhym kamaratom:
Ohrievame si napoje cez usb , klavesnicu vysavame usb vysavacom , chleba krajame usb krajacom ked vypadne elektrika tak zomreme od hladu
Pohlavie: Stav: Založený: 14.07.2006 Príspevky: 1912 Bydlisko: Galanta vs. LF MU Brno Karma:
Zaslal: 10 Aug 2008, 20:59 Predmet:
dnes bola na kupalisku jedna baba, nie tucna, ale strasne siroka. kamos zadrel: ta je taka siroka, ze ked sa narodila, musela mat sama kocik pre dvojcata
Pohlavie: Stav: Založený: 30.09.2007 Príspevky: 384 Bydlisko: Bratislava Karma:
Zaslal: 11 Aug 2008, 9:15 Predmet:
Na zakladke som mal taku fantasticku poznamku za dejepis
Ucitelka sa pytala ze preco gabrielo Prisci /ci jak sa pise/ zabil naslednika tronu.
Ja na kamosa lebo bol bu*erant.No to ale pocula ucka a hned na prvu stranu v ziackej knizke ze
PReco zabil Gabrielo Prisci naslednika tronu
Lebo bol bu*erant odpoved vasho syna
na jednom fore sa typek pytal ze co si ma obliect na old school hip hop party a ze co by si obliekli iny. a jeden typek mu napisal:
obliekol by som si na seba 40KG céštvorky a na tej párty by som sa odpálil. HOWGH.
Profak na matike : Vy to neviete ved uz aj vrabce na streche kikirikaju
Vyroky nasich byvalych profakoch :
Sedíte tu tak bez nálady, starnete a čakáte, kým vás muchy zožerú...
Kto poprehadzoval tie písmenká na nástenke na chodbe? My nie! Mne je to jedno, ja zavolám políciu a bude sa to vyšetrovať!
To akože si dopočítal príklad... no a zvyšok čo, ten cyklista doplave?
No, takže teraz sa rozdelíme na tých glupých a glupších.
Takže Gabzdil bude plynár? On príde, zamontuje 3 šrúbky a zarobí 240 korún na čučo.
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre