samozrejme sa spoluziak zatvaril kyslo a pozrel na ucitela a ucitel mu hovori... citujem: co namna pozeras ako bezdomovec na inkaso
Naj hlasky
-
Robinho1290
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
-
vivaSlovakia
Guru wannabe
dnes sme boli na takej prednaske o astronomii na SOU Dopravnej (v KE) a typek co prednasal tam mal nejaku gitaru, odlozil si ju za podium... a nejaky ziak mu tam vosiel a zvalil gitaru, rozbehol sa tam a zabudol ze ma na hlave mikrofon (taka bezdratova sranda napojena na repraky v tej sale) a krical "To co tu do Boha robite, Kur*a s takou skolou, je*nuti pridrbani ziaci"
... ucitelky sa chytali za hlavu 
-
moosha
Darca
Nasiel som svoju byvalu ucitelku anglictiny na MySpace, poslal som jej friend request. Ona napisala, ze "ako je mozne, ze mas 18? To v KE plynie cas rychlejsie ako v Spanielsku?" (ja nemam osemnast, je to tam len kvoli tomu aby kazdy mohol cumet profil). Ja jej na to: "a ako je mozne, ze vy mate 32? To v Spanielsku plynie cas pomalsie ako v KE?"...
-
audiotrack
VIP
-
nucli
Medium Expert
dnes pri praci :
chlapik (elektrikar) v hale montoval nejake zasuvky a na chvilu potreboval vypnut malu cast osvetlenia nad pracoviskom, kde zeny montovali nejake kablove zväzky alebo co... ked to spravil, okamzite sa od nich ozvalo "Sveeetloooo, potrebujeme pracovat"
-eletkrikar na to ze "ale ved ja tiez".. fakt za par sekund ho zapol naspat, no zenske aj tak hlasno hundrali
-kolega, ked si to vsimol, poznamenal, ze fakt ma dakedy taku chut len zobrat za hrst zrna a hodit tym sliepkam na zem, nech si ďobú..
-ja : "a najlepsie okolo radiatora, nech si rovno aj hlavy rozbiju"

chlapik (elektrikar) v hale montoval nejake zasuvky a na chvilu potreboval vypnut malu cast osvetlenia nad pracoviskom, kde zeny montovali nejake kablove zväzky alebo co... ked to spravil, okamzite sa od nich ozvalo "Sveeetloooo, potrebujeme pracovat"
-eletkrikar na to ze "ale ved ja tiez".. fakt za par sekund ho zapol naspat, no zenske aj tak hlasno hundrali
-kolega, ked si to vsimol, poznamenal, ze fakt ma dakedy taku chut len zobrat za hrst zrna a hodit tym sliepkam na zem, nech si ďobú..
-ja : "a najlepsie okolo radiatora, nech si rovno aj hlavy rozbiju"
-
vivaSlovakia
Guru wannabe