no jednoznacne NFS: Carbon a to som si ju chcel kupit, no hned ma prejde mraz po chrbte na tie zbytocne vyhodene prachy, radsej som si kupil Medieval II zber. edicia (to je peckoveeeeee)
a trosku ma tiez sklamalo Cobra 11 Nitro i ked som ju celu presiel (a tiez kupil) ale zahral som sa dobre ale mohlo by to byt aj lepsie a tesil som sa aj na NHL 07 s dabingom, no to bolo na onicom, bieda
schw33k napísal:Pre mňa celé športové odvetvie , teda - FIFA , NHL , PES 6
schweek s tym PESom si si robil srandu dufam sak to je najvydarenejsia sportova hra roku si myslim...inac tie najpokazenejsie su GodFather, NHL 07 a dost poserinali aj 25 To Life
ja som toho tento rok vela nenahral, ale z tych co som hral ma sklamala nhl 07. ani nie tak hra samotna ale ten cesky komentar. cakal som od neho viac.
NFS Carbon som presiel cely uz dva krat. podla ma sa hratelnost mierne zlepsila oproti NFS MW. v poslednych rokoch robi firma EA prieskum medzi samotnymi hracmi, co by si priali v nasledujucom diele. proste vyhoviet kazdemu sa asi neda. a to prist kazdy rok s niecim novym je asi najvacsia fuska.
Hm, najnovsie som hral len NFS: Carbon u kamosa. Vcelku v pohode hra, nie az tak narocna na pc (dokonca sa mi zdalo menej ako NFS: Mw), slusne spravena, az na spominany Drift, ten bol troska, hm, iny.
Šu-Do napísal:myslis ??, sak napisal ze sa na nom VYBURY... neznamena to ze vyzury ??? ze sa mu nepaci ??
Heh no myslel som to tak, že sa tam vyhrám s autíčkami oveľa viac ako v hociktorej sérii NFSU+.. čiže sa mi páči GTA SA.. u mňa druhá najlepšia hra po OpenTTD..
brm napísal:Heh no myslel som to tak, že sa tam vyhrám s autíčkami oveľa viac ako v hociktorej sérii NFSU+.. čiže sa mi páči GTA SA.. u mňa druhá najlepšia hra po OpenTTD..
jaj tak... no aj mne sa paci GTA: SA a taktiez aj ostatne casti GTA...
k TEME... ece ma napadlo GTI RACING... uplne na kkt hra...
schw33k napísal:hmm nie, proste ma to sklamalo , čakal som niečo iné
v podstate aj tak trosku chapem, ale iba preto, ze PES je jedina hra, ktoru hram.. cize, neboli tam ziadne prevratne novinky-nebolo to horsie ako 5, ale urcite to nebolo o moc lepsie ako 5
No urcite som cakal viac od NHL 07, sklamala ma aj FIFA 07,sak ziadna FIFA neni realna ozajstemu futbalu,mohli by to vymysliet lepsie no ne?
a naopak,som rad z super total brutalnej arkadovke Flat Out 2 xD