Heh moj trva uz skoro jeden rok do kopi sme sa dali presne pred rokom o polnoci cize dnes o polnoci sme spolu jeden rok heh sranda vec este na to aj pomysliet
no môj prvý vzťah trvá viec ako 10 mesiacov a je to uplne OK nemam žiadny problém mňa osobne krátke romániky nezaujímajú. Vzťah ne "chvýlu" ten si človek poriadne ani neužije.
eritrocit napísal:Môj najdlhší trval 3 roky a pár dní. No aj to som mal pocit, že sme spolu 15 rokov. Ale aj napriek tomu aj deň pred rozchodom som ju ľúbil tak ako na začiatku. Možno mi niekto nebude veriť, je to tak. A môže mi hovotiť kto chce-čo chce, len ja viem ako to naozaj bolo.
vidis mi sa chceli rozist po 2,5 rokoch ale viac menej sa mozme podakovat aj vam ze ste nam poradili. Preco podobne si sa nezachoval tak isto ako Valkir:POZIADAT O RADU (ak tvrdis ze si velmi lubil)alebo to bolo jej rozhodnutie???
Valkíra napísal:vidis mi sa chceli rozist po 2,5 rokoch ale viac menej sa mozme podakovat aj vam ze ste nam poradili. Preco podobne si sa nezachoval tak isto ako Valkir:POZIADAT O RADU (ak tvrdis ze si velmi lubil)alebo to bolo jej rozhodnutie???
Bolo to jej rozhodnutie a vtedy som o Hojku ešte nevedel. Takže tak.
A áno mal sum ju radšej ako seba. A ak by som povedal že teraz tomu tak nie je, možno by som klamal. Ale o tom nechcem diskutovať Je to za mnou