lol .. tak to mas fakt husteee bracho ja by som asi z vycitiek nemohol spat dost dlho hehe .. no ale hej mal som taku jednu za mojim klavirom tam so si skryval take pribehy erot.. a spol vecicky a preslo vela vela rokov a teraz ked som si preprabal izbu tak som na ne natrafil ... tak sranda si to boloznova precitat a oprasit ich .. no myslene od prachu , ale inak zeby som o nieco takto prisiel . cenne nie mozno o sladksoti ze casom sa zabudlo chcel som skryt aby som sa s nikym delit nemusel a tam to ztvrdlo zhnylo alebo nieco take no tak
Les tak toto uz nema hranic .ako ti niekto este moze skocit na tie rozpravky?ja by som ta chcel raz vidiet.aspon foto.ja si ta totizto neviem ani predstavit.tajny agent z USA co prezil vsetko na svete.mozno McGyverou brat to co si este nevymyslis?ale aspon je sranda
OMG, ja si citam prvy post, pozeram ze pisal LES, a ja ze sa vratil, a to ono este z 3.nov. minuleho roku
lol, ale aj tak toto by som nespravil nikdy, to zvladne iba LES a mozno este ojedinele daky jedinec ( mojsej..... )