|
|
|
| Autor |
Správa |
LLucia Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 10.08.2004 Príspevky: 517 Bydlisko: BB/BA Karma: 
|
Zaslal: 01 Nov 2007, 0:44 Predmet: |
|
|
| Digital napísal: |
| No neviem či najhoršia kedže boli v svojej dobe vážny hitmejkeri |
Ja som raz pozerala rozhovor s jedným nemeckým moderátorom (Ingolf Lück), kde spomínal na svoje začiatky v telke. Robil jednu veľmi populárnu hudobnú show. Čo odvysielali, to malo hneď brutálny úspech. No a tak si v štábe povedali - to nie je možné, pustime raz zo srandy niečo naozaj príšerné, že čo sa stane.
... a neplánovane odštartovali kariéru Modern Talking  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Alofok Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 12.07.2007 Príspevky: 695 Bydlisko: Vo flaške Karma: 
|
Zaslal: 17 Nov 2007, 13:22 Predmet: |
|
|
| SRneC napísal: |
ludia a co tak KOMAJOTA ? prepacte ale radsej si dam tokio hotel lebo gitaristovi zavidim gitaru
tolka nenapaditost klišatosť a nevkus pokope ...pride mi to vrcholne amaterske a este pridu hrat na nas jarmok |
Neviem ako vy, ale mne sa zdá že tak nejak okopčili skupinu Keane, tie isté akordy a tak. Len si vypočujte napr. Ukradnutý verzus Can't stop now, alebo Ráno v novinách a Somewhere only we know |
|
| Návrat hore |
|
 |
Fabo Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 16.11.2007 Príspevky: 1367 Bydlisko: Košice - okolie / Praha Karma: 
|
Zaslal: 17 Nov 2007, 14:30 Predmet: |
|
|
To je sice mozne, ale do urcitych situacii sa hodia... nepustite si k poklidnemu veceru pri kavicke asi Rammmstein zejo
Osobne mi vadia kapely typu TH, aj ked u nich musim dodat ze po komercnej stranke to mali skvele zmaknute... otazkou ostava, ci to do hudby patri. To, ze sa zda, ze sa odobrali kamsi za O-Zone je len kladny fakt...
Co im vsak nikdy neodpustim je fakt, ze podla mojho nazoru mali najvacsi podiel na spopularizovani pseudoema medzi detmi (aka BILLLIEEE LubQaM tA )
Vacsinu hip-hoperov tiez nemam osobne rad, ale nech si robia co si robia a nechaju ma na pokoji. |
|
| Návrat hore |
|
 |
LLucia Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 10.08.2004 Príspevky: 517 Bydlisko: BB/BA Karma: 
|
Zaslal: 17 Nov 2007, 19:39 Predmet: |
|
|
| Mne sa tiež Komajota nepáči, ale najhoršou kapelou by som ich rozhodne nenazvala. Čo sa týka vykrádačiek, v tom sú "výborní" slovenskí Stereo versus Travis. Je to smutné, ale v podstate niektoré kapely si zvykli že Slováci im to zožerú. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Lomenia Spammer

Pohlavie:  Stav:  Založený: 05.09.2007 Príspevky: 207 Bydlisko: Cejkov,okres Trebišov Karma: 
|
Zaslal: 17 Nov 2007, 19:39 Predmet: |
|
|
TOKYO HOTEL!!!  |
|
| Návrat hore |
|
 |
alfonz Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 01.10.2006 Príspevky: 825 Bydlisko: Kassa Karma: 
|
Zaslal: 17 Nov 2007, 20:40 Predmet: |
|
|
To tu nikto nepozná Maduar?  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Alofok Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 12.07.2007 Príspevky: 695 Bydlisko: Vo flaške Karma: 
|
Zaslal: 17 Nov 2007, 20:47 Predmet: |
|
|
Ježiš tí sú takí zlí že ich nepoznám  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Opak King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.01.2006 Príspevky: 1830 Bydlisko: Calex City Karma: 
|
Zaslal: 17 Nov 2007, 20:50 Predmet: |
|
|
| alfonz napísal: |
To tu nikto nepozná Maduar?  |
niečo mi to hovorí ale nepoznám
..a inač Komajota-ráno v novinách sa mi páči  |
|
| Návrat hore |
|
 |
ebEEn Amateur

Pohlavie:  Stav:  Založený: 16.11.2007 Príspevky: 31 Bydlisko: Ba-5rzalka-luky8 
|
Zaslal: 17 Nov 2007, 23:12 Predmet: Hm |
|
|
Tak v posledom case tu ani neni ze najhorsia ved potom pochybujem ze by ich hrali v radii a v televizi keby boli taky zli ale s hudbou to ide dole vodou podla mna v 90 rokov bola lepsia hudba.  |
|
| Návrat hore |
|
 |
JohnFrusciante Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 12.04.2006 Príspevky: 517 Bydlisko: teraz? Karma: 
|
Zaslal: 20 Nov 2007, 22:21 Predmet: |
|
|
Tokio Hotel
ved to sa neda pocuvat a ani sa na nich pozerat neda. a este k tomu su to nemci. bleeee |
|
| Návrat hore |
|
 |
VAMPIRKA_XY Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 26.03.2007 Príspevky: 147 Bydlisko: Dum spiro spero Karma: 
|
Zaslal: 20 Nov 2007, 23:43 Predmet: |
|
|
| JohnFrusciante napísal: |
Tokio Hotel
ved to sa neda pocuvat a ani sa na nich pozerat neda. a este k tomu su to nemci. bleeee |
S prvou castou suhlasim, TH je hudobny odpad a to najhorsie, co BRD mohla vyprodukovat, to ale neznamena, ze Nemci nemaju kvalitnu muziku....mne sa nahodou velmi paci. Taki Juli, Silbermond, Sohne Mannheims, to co vytvoril Azad s Cassandrou Steen bolo tiez genialne. |
|
| Návrat hore |
|
 |
axXis King

Stav:  Založený: 29.05.2007 Príspevky: 1650 Bydlisko: morálny prah Karma: 
|
Zaslal: 20 Nov 2007, 23:46 Predmet: |
|
|
| Dospel som k tomu, ze najhorsie su jednoznacne Riťmus a Kontrafuck. To je cista katastrofa a nikto sa na nich nedotahuje, ani TH ani nic podobne. |
|
| Návrat hore |
|
 |
kubus12 Novice

Stav:  Založený: 25.10.2007 Príspevky: 6
Zaslal: 21 Nov 2007, 8:44 Predmet: |
|
|
| Moc nemusim pocuvat tie reci typu ja som tu pan,atd.Kazdy vie o akych interpretoch sa jedna. |
|
| Návrat hore |
|
 |
micpu Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 12.08.2006 Príspevky: 408 Bydlisko: WC Karma: 
|
Zaslal: 21 Nov 2007, 12:08 Predmet: |
|
|
tazko povedat...vzdy sa najde niekto horsi ako interpret ktroeho napisem...co takto jadranka?
alfonz Napísal:
| Citácia: |
| To tu nikto nepozná Maduar? |
jasne ze poznam..este z cias Mc Erika a Barbary  |
|
| Návrat hore |
|
 |
MP4-24 Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 10.11.2006 Príspevky: 894 Bydlisko: v Anglicku vo Wokingu Karma: 
|
Zaslal: 21 Nov 2007, 14:30 Predmet: |
|
|
TOKYO HOTEL a to bezkonkurencne  |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|