|
|
|
| Autor |
Správa |
evee Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 02.10.2007 Príspevky: 413 Bydlisko: Co najdalej od skoly Karma: 
|
Zaslal: 23 Mar 2008, 21:37 Predmet: |
|
|
| Šu-Do napísal: |
Motion Blur
chlapce si velky kar... uz som to chcel dlhsie povedat.. ale kaslal som na to..
zamysli sa nad tym ci uz nie je cas sa pozriet von aj trosku inak ako len z okna...
ten tvoj fear mi uz leze na nervy.. znechutil si mi celu tu hru.. ta hra sa dneska NEMOZE rovnat s grafikou hram ako Crysis alebo Assassins Creed.. dokonca ani ubohemu NFS PS...
s tym profilom si bol pekne trapny... vidim ze mas cervene policka karmy.. necudujem sa...
k tomu profilu.. vsetky tie veci tam ma zo srandy.. lenze tvoj mozocek to nerpacoval ako mal... blbe no...
a co sa tyka smetiarov... je to praca ku ktorej sa len tak lahko nedostanes.. je to dost slusne platena robota.. |
chlapce mas u mne jeden velky !Musim s tym suhlasit tu hru si my dost znechutil.Sice ten pocit poznam ze jedna hra ktora sa my paci a hramj u stale a s dobou naladou ale dokazem si priznat ze su hry ktore sa tej mojej nedaju rovnat.Ja som si minule z haluze nechal porovnat dve obrazky FEAR-CRYSIS a tak tiez FEAR-ASSASSINS CREED a myslim ze aj moj dedko co za mnu dosol a kukol sa na to z dioptriou stomilionova tak poznal rozdiel aj ked si tie okuliare dal dole!Proste netrep ked vies ze mame pravdu  |
|
| Návrat hore |
|
 |
profik Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 13.01.2006 Príspevky: 427
Zaslal: 23 Mar 2008, 22:16 Predmet: |
|
|
jednoznacne crysis-nema zatial ziadnu konkurenciu, mozno Assassins Creed, ale nehral som to tak neviem posudit(videl som len videa, cakam na normalnu verziu) a ty co tu pisu F.E.A.R, Far Cry a podobne sracky, zahrajte si najprv crysis na najvissich detailoch a potom tu nieco piste je to neporovnatelny rozdiel
edit// trochu off topic: Motion Blur, ty sa nad sebou trochu dost zamysli-neviem ci mas problem z hlavou, ked si nepochopil, ze ten profil je len vtip-a aj keby nebol, kazdy ma ine zaluby, ked ho to bavi . Su-Do uplne stebou suhlasim chcel som nieco podobne napisat, ale nad takymi ludmi sa nepozastavujem |
|
| Návrat hore |
|
 |
alfonz Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 01.10.2006 Príspevky: 811 Bydlisko: Kassa Karma: 
|
Zaslal: 23 Mar 2008, 22:26 Predmet: |
|
|
| Šu-Do napísal: |
Motion Blur
chlapce si velky kar... uz som to chcel dlhsie povedat.. ale kaslal som na to..
zamysli sa nad tym ci uz nie je cas sa pozriet von aj trosku inak ako len z okna...
ten tvoj fear mi uz leze na nervy.. znechutil si mi celu tu hru.. ta hra sa dneska NEMOZE rovnat s grafikou hram ako Crysis alebo Assassins Creed.. dokonca ani ubohemu NFS PS...
s tym profilom si bol pekne trapny... vidim ze mas cervene policka karmy.. necudujem sa...
k tomu profilu.. vsetky tie veci tam ma zo srandy.. lenze tvoj mozocek to nerpacoval ako mal... blbe no...
a co sa tyka smetiarov... je to praca ku ktorej sa len tak lahko nedostanes.. je to dost slusne platena robota.. |
k+
Motion Blur, buď si slepý alebo hlúpy. Slepý nie si, takže ostáva len to druhé.
So Šu-Do m absolútne súhlasím, síce si mi hru neznechutil, ale ten ToyMachinov profil ma presvedčil...jedine o tom aký si hlúpy.
Prečo? Inteligentný človek ak niečo tvrdí tak pozná dôvody pri tom si nedal ani JEDEN presvedčivý argument PREČO má F.E.A.R. takú úchvatnú grafiku len stále trepeš dookola to isté, FEAR bomba toto, FEAR šupa tamto, samé klady, žiadne negatívy, hurá nerobte ďalšie hry máme FEAR.
Alebo máš 7 rokov a si videl prvú hru s ratingom 18+ tak serieš do gatí že tá pištoľ robí červené tetovačky na hlave a že ten zlý ujo papá ľudí lebo prišlo dievčatko ktoré ho začarovalo? |
|
| Návrat hore |
|
 |
GothaR Hardcore addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 21.02.2005 Príspevky: 5589 Bydlisko: failblog.org :-D Karma: 
|
Zaslal: 23 Mar 2008, 22:51 Predmet: |
|
|
| alfonz napísal: |
k+
Motion Blur, buď si slepý alebo hlúpy. Slepý nie si, takže ostáva len to druhé.
So Šu-Do m absolútne súhlasím, síce si mi hru neznechutil, ale ten ToyMachinov profil ma presvedčil...jedine o tom aký si hlúpy.
Prečo? Inteligentný človek ak niečo tvrdí tak pozná dôvody pri tom si nedal ani JEDEN presvedčivý argument PREČO má F.E.A.R. takú úchvatnú grafiku len stále trepeš dookola to isté, FEAR bomba toto, FEAR šupa tamto, samé klady, žiadne negatívy, hurá nerobte ďalšie hry máme FEAR.
Alebo máš 7 rokov a si videl prvú hru s ratingom 18+ tak serieš do gatí že tá pištoľ robí červené tetovačky na hlave a že ten zlý ujo papá ľudí lebo prišlo dievčatko ktoré ho začarovalo? |
Podla mna je to sposobene tym, ze mu kupili novu graficku, pustil na tom FEAR a bolo z toho wow. Ja som tiez v dobe hrania FEARu len cumel, ale doba pokrocila a po vyskusani Crysis musim povedat, ze ma lepsiu grafiku. Ale FEAR ma bavil viac(teda az na datadisky). |
|
| Návrat hore |
|
 |
Aiden Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 06.04.2007 Príspevky: 1134 Bydlisko: Mors Certa, Vita Incerta Karma: 
|
Zaslal: 24 Mar 2008, 0:24 Predmet: |
|
|
ach uz sa mi tie temy akosi zlievaju...v tejto ma chytlilo Rollin' rollin' (On the Floor Laughing - thx Su-Do & alfonz ) z temy o Audiosurfe
a este aj ta vec ze ci miro2153874684e564(ci co to mal za kombinaciu cisel)=R.I.P. z temy o podvodnikoch
no a teraz ma tak napadlo ci nahodou sa Motion Blur=Alma(pripadne Paxton?)?
no ale srat na to...chlapec asi zabudol ze v realnom svete ziadny bullet time nieje a kym on dohral FEAR ze vysiel napr aj Crysis
----------------
k teme...z toho co som hral jednoznacne Crysis...hra ma moc nebavila ale grafika je jednoznacne WOW (aj ked taky FEAR... ..nie, nie joke ) |
|
| Návrat hore |
|
 |
Hulkm Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 02.11.2007 Príspevky: 754 Bydlisko: .:ZC&BB:. Karma: 
|
Zaslal: 24 Mar 2008, 22:23 Predmet: |
|
|
k tomu FEARu.....cez vykend som bol u bratranca a zapol mi hru na plnych detailoch a pekne povedane bolo hnusne v dobe Crysisu alebo pripravovaneho Far Cry 2 napr....je to uz tri roky stara hra a na dnesne uz proste nema...
-------------------------------------------------------------------------------
ak ma niekto zaujem si pozriet fakt namakanu grafiku tak tu je porovnanie dvoch ,na tuto dobu, asi najlepsich hier po grafickej stranke
[Srovnání grafiky Gran Turismo 5 a Race Driver GRID] |
|
| Návrat hore |
|
 |
Dem0n Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 02.08.2005 Príspevky: 1316
Zaslal: 25 Mar 2008, 3:09 Predmet: |
|
|
| Nezabudajte, ze vytvorit herny svet pomocou zavodneho enginu a vytvorit herny svet ako bol v Crysis, teda obrovsky je velky rozdiel. Uvidime ako to dopadne s Operation Flashpoint 2 {tiez na Engine Race Driver: GRiD a Colin McRae: DiRT}. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Motion Blur Medium Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 04.01.2008 Príspevky: 93 Bydlisko: -NITRA- Karma: 
|
Zaslal: 25 Mar 2008, 12:08 Predmet: |
|
|
| 2Pacaveli napísal: |
| ty pocuvaj sem, bud si to sem dal a myslel si to vazne, a to si potom riadne kulo, alebo si robis "srandu"... |
nie,som kulo!! jasne ze si robim srandu!!A to čo ma v profile je tiež len sranda!!Ale vieš ked mi nejaky kár povie ze mam poruchu zraku tak ma to dost nasere lebo nosim dioptrie.  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Digital Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 17.11.2005 Príspevky: 2187 Bydlisko: City of God Karma: 
|
Zaslal: 25 Mar 2008, 12:31 Predmet: |
|
|
| Motion Blur napísal: |
nie,som kulo!! jasne ze si robim srandu!!A to čo ma v profile je tiež len sranda!!Ale vieš ked mi nejaky kár povie ze mam poruchu zraku tak ma to dost nasere lebo nosim dioptrie.  |
No a nenosia sa nahodou dioptrie koli poruche zraku ?  |
|
| Návrat hore |
|
 |
GothaR Hardcore addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 21.02.2005 Príspevky: 5589 Bydlisko: failblog.org :-D Karma: 
|
Zaslal: 25 Mar 2008, 12:34 Predmet: |
|
|
| Digital napísal: |
No ved prave, to je ako keby si sa chromemu vysmieval, ze za tebou nevladze utekat... |
|
| Návrat hore |
|
 |
tomek00 Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 23.12.2006 Príspevky: 783 Bydlisko: Sásová, štvrť v BB :) Karma: 
|
Zaslal: 25 Mar 2008, 13:40 Predmet: |
|
|
chlapci chlapci.. ved si uvedomte o com sa tu bavite.. niekto napise ze FEAR ma najkrajsiu grafiku a uz sa tu robi okolo toho velke BOOM akoby neviem co.. jeho nazor tak co uz..a ak ma Crysis ci co lepsiu tak nech.. prestante sa nad tym vzrusovat a mohli by ste si nechat tie rady k ocnemu lebo je to prinajmensom divne.. a ked niekto nosi okuliare tak to môze vadit..
na svete su aj dôlezitejsie veci ako najkrajsia grafika hry
podla mňa to s tym profilom bolo tiez cudne.. ale ak to myslel zo srandy (haha) tak cudny vtip lebo to si moze precitat kazdy..
.. a k teme.. hra s najlepsou grafikou co som JA hral bola asi W*W ...  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Motion Blur Medium Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 04.01.2008 Príspevky: 93 Bydlisko: -NITRA- Karma: 
|
Zaslal: 25 Mar 2008, 16:28 Predmet: |
|
|
| Digital napísal: |
No lenze ja za to že mam poruchu zraku nemožem ty bastard!! Tak som sa narodil!!Predstav si keby si sa narodil len z jednou nohou,a vysmieval by som sa ty že HAha invalidný kár!!  |
|
| Návrat hore |
|
 |
ezechiel88 Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 16.01.2006 Príspevky: 499 Bydlisko: Santove sane Karma: 
|
Zaslal: 25 Mar 2008, 16:44 Predmet: |
|
|
ludia ste sa tu uz asik nacisto scvokli kazdemu z nas sa paci nieco ine nie ? takze pre jedneho je pekne to pre druheho ono, ked existuje neco co moze vyvratit nazor toho druheo prosim predlozit a povedat ten svoj a bodka ne tu doporucovat vysetrenia a nadavat si do kriplov kde ste sa to dostali ?? ten "vtip" s profilom tu asik pochopil iba jeho vymyselnik ale co doberat si ho za to, naco ?,.. dalej ak sa sem dostane naky admin zmazte te OTecka vratane tohoto mojeho nech sa tato tema anspon trochu ponasa na to koli comu bola zalozena ,..  |
|
| Návrat hore |
|
 |
masino Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 05.12.2004 Príspevky: 660 Bydlisko: Neverhood Karma: 
|
Zaslal: 25 Mar 2008, 18:03 Predmet: |
|
|
to ked ste taky rozbehnuty tak tu je moj nazor
crysis je kravina s peknou grafikou  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Necro Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 04.03.2008 Príspevky: 419 Bydlisko: SL Karma: 
|
Zaslal: 27 Mar 2008, 22:08 Predmet: |
|
|
OMG pekne vy tu jednate......ja napisem ze mne sa paci grafika na hre F.E.A.R a vy ma tu idete buzerovat a ktomu mi tu nejaki noob este dal za to K-
//dalsi deges mi dal K- za tuto temu OMG |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|