Amsterdam je úžasný ako aj celé holandsko vrele odporúčamKey5ers0ze napísal: Este mam sen ist do Amsterdamu a vlastne do kazdeho europskeho velkomesta, kedze velke mesta milujem
Najkrajsie miesta/mesta europy
-
Sagittarius
Guru
-
Vesper
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Na London som zabudol.. A pritom je to asi najúžasnejšie mesto aké som kedy videlIZZi-BA napísal:London to je fakt pekne mesto a nevravim to len preto ze som ho videl v telke alebo na internete bol som ta a fakt je to pekne mesto oplati sa tam ist len jednu jedinu chybu ma a to je ze ma volant na zlej strane
Edinburg. Hrad, National Galery of Scotland, stare mesto a okolie - highland
Krakov. Wawel a Rinek Glovny. skoda ze som este nebol v Galerii Jagelonskych. maybe v lete
Vieden - Stefansplatz a Prirodovedne muzeum, ale na tu nam zmiesane spomienky
Dublin - za denneho svetla som videl prilis malo, ale urcite su tam miesta, ktore sa oplati vidiet a po kulturnejsej stranke. lebo ja som bol v Guinness, Old Jamesson, Kilmainham Gaol a mam jednu fotku s nocnym Spike a GPO
holt, blbe nacasovanie bolo
Krakov. Wawel a Rinek Glovny. skoda ze som este nebol v Galerii Jagelonskych. maybe v lete
Vieden - Stefansplatz a Prirodovedne muzeum, ale na tu nam zmiesane spomienky
Dublin - za denneho svetla som videl prilis malo, ale urcite su tam miesta, ktore sa oplati vidiet a po kulturnejsej stranke. lebo ja som bol v Guinness, Old Jamesson, Kilmainham Gaol a mam jednu fotku s nocnym Spike a GPO
-
zuzkazuzka
VIP
Určite by som ti odporúčila:
1. Londýn a v rámci neho takmer všetko - večerné centrum, piknik v St. James Parku, prechádzku v Hampton Court, zábavný park Thorpe park
2. Barcelona - určite Park Guell, výstup na Sagrada Familiu, večerná prechádzka po la Ramble či len také posedenie na pláži
3. Paríž - len tak si posedieť za slnečného dňa na trávnikoch pod Eiffelovkou, pojedať bagetku a totálne vypnúť
4. Rím - ako spomínal Godfather - oplatí sa zažiť večernú romantiku pri Fontana di Trevi alebo ísť sa pozrieť do Sixtínskej kaplnky v nedeľu (kedy je vstup zadarmo a všade je tisíc ľudí a nedá sa tam ani dýchať
)
5. Praha - prechádzka po pražských mostoch, plavba lodičkou alebo návšteva múzea krivých zrkadiel na Petříne
Asi toľko mojich top 5
1. Londýn a v rámci neho takmer všetko - večerné centrum, piknik v St. James Parku, prechádzku v Hampton Court, zábavný park Thorpe park
2. Barcelona - určite Park Guell, výstup na Sagrada Familiu, večerná prechádzka po la Ramble či len také posedenie na pláži
3. Paríž - len tak si posedieť za slnečného dňa na trávnikoch pod Eiffelovkou, pojedať bagetku a totálne vypnúť
4. Rím - ako spomínal Godfather - oplatí sa zažiť večernú romantiku pri Fontana di Trevi alebo ísť sa pozrieť do Sixtínskej kaplnky v nedeľu (kedy je vstup zadarmo a všade je tisíc ľudí a nedá sa tam ani dýchať
5. Praha - prechádzka po pražských mostoch, plavba lodičkou alebo návšteva múzea krivých zrkadiel na Petříne
Asi toľko mojich top 5
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
mne sa dost paci spanielsko, takze tam by som si nejaku tu Sevillu vedel vybrat
... a este nejake Palermo, Rim, Milano, .. z takych o su za rohom, samozrejmä Vieden a Praha su povinne .. v nemecku sa mi celkom rataju Drazdany, Berlin .. polsko je tiez pod nosom a taky Krakow je krasne mesto, navyse z Krakowa je to co by kamenom dohodil do Osviencimu, kam by sa mal pozret kazdy (hlavne holohlavy) ... Budapest je tiez pod nosom a aj tam je co vidiet + na spiatocnej ceste Ostrihom (velmi pekna katedrala) ...
-
Robbie42
Light Professional
re
Skvelé typy, láka ma Londýn a Amsterdam hlavne, alebo aj Paríž. Moja otázka je ako sa na taketo miesta vybrat? Je problem ubytovat sa ked ide clovek na vlastnu past? Rád by som sa v septembri niekde pozrel