Obsah fóra www.hojko.com
Cvaknito.sk
Hľadať  •  FAQ  •  IP  •  Zoznam užívateľov  •  Karma  •  Závisláci  •  Registrácia
 Prihlásiť sa pre kontrolu súkromných správ  •  Prihlásenie

NAJlepsi FOTOmobil
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Mobilné telefóny, PDA, Smartphone Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3, 4  Ďalšia 
 Moje príspevky :: Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
->slavo<-
Guru wannabe
Guru wannabe

Pohlavie: Pohlavie:Muž
Stav: Odhlásený
Založený: 19.03.2005

PríspevokZaslal: 29 Mar 2008, 21:49    Predmet: Odpovedať s citátom  

jerik napísal:
z vlastnej skusenosti: Spokojny som bol s Nokiou N73. Co sa tyka SE, mal som k800i a tam sa mi fotky vobec nepacili. Teraz mam LG KU990 s 5mpx a fotky su tiez onicom. Znamy ma Samsung G800 a malokedy sa mu podari spravit peknu fotku.Nezalezi na pocte MPX!!! Ale napr. co sa tyka videa, tak si LG KU990 neviem vynachvalit Smile Ale urcite niesom z tych , co si kupuju mobil koli fotaku .... Embarassed
tak potom naco ti je ta tehla KU990 skaredsi telefon som nevidel a funkcie nic moc , okrem multimedii, a fotaku , inac
kazdemu by som odporucil LG KS20 ponuka asi vsetky funkcie okrem klavesnice, a gps, no ale zasa je aj fakt odolny mne moj KS20 preslo auto Exclamation
na telfone som sid al vymenit po mojom 2mesacnom patrani po LCD display a telefon ide dalej a najvacsia sranda ze to schytal iba display a na celom telefone su mozno 2 malinke skrkance ,je to proste kvalita (mal som ho v takej kapsicke ked mi to preslo auto)
ja by som povedal ze je to PRADA PRE MUZOV . taky pracovny telefon
ma to WM6 a kopu funkcii. 2 MPX s AF, ktory robi celkom schopne fotky,aj videa cavte .
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
Filipito
Guru wannabe
Guru wannabe

Založený: 24.06.2007

PríspevokZaslal: 29 Mar 2008, 22:16    Predmet: Odpovedať s citátom  

hovno dpc
kazdy len pozerate 5 mpix och ci boha to bude krasa ale bacov kkt.

Naozaj som kukal na ten iPhone a s K850i sa to ani vobec nedalo porovnat ja osobne cez prazdniny si iPhone kupim aj keby stal 50litrov.

iPhone is the best!
tot moj nazor
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
Ing. FijoK
Star
Star

Založený: 14.07.2007

PríspevokZaslal: 29 Mar 2008, 22:27    Predmet: Odpovedať s citátom  

To akoze chces povedat, ze ajFon, ma lepsi fotak ako K850i? Laughing Laughing Laughing Nedaj sa vysmiat Laughing Laughing Laughing
Návrat hore
low-rider
Medium Professional
Medium Professional

Založený: 02.10.2005

PríspevokZaslal: 30 Mar 2008, 0:24    Predmet: Odpovedať s citátom  

Ing. FijoK napísal:
To akoze chces povedat, ze ajFon, ma lepsi fotak ako K850i? Laughing Laughing Laughing Nedaj sa vysmiat Laughing Laughing Laughing
no "samozrejme predsa" iphone ma predsa velku optiku , tiez xenon , a o autofoxus uz ani nehovoriac (mpx teda nechajme bokom) ...
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Ing. FijoK
Star
Star

PríspevokZaslal: 30 Mar 2008, 0:46    Predmet: Odpovedať s citátom  

ale najvacsim plusom jednoznacne je, ze je to APPLE iPHONE, ktory je oHovne Very Happy
Návrat hore
->slavo<-
Guru wannabe
Guru wannabe

PríspevokZaslal: 30 Mar 2008, 1:19    Predmet: Odpovedať s citátom  

Filipito napísal:
hovno dpc
kazdy len pozerate 5 mpix och ci boha to bude krasa ale bacov kkt.

Naozaj som kukal na ten iPhone a s K850i sa to ani vobec nedalo porovnat ja osobne cez prazdniny si iPhone kupim aj keby stal 50litrov.

iPhone is the best!
tot moj nazor
pozri je rozdiel pozerat na fotku na 16mil LCD , a na 262 144 farieb a este ktomu I phone ma uhlopriecku 3,5 palca, a K850i ma 34 x 45 mm, uhlopriečka 56 mm
a to nehovoriac o rozlišeniach ..
toto Su tie tvoje perfekne fotky?
Laughing

Rolling Eyes

app-iphone-f-02_big.jpg
 Popis:
2
 Veľkosť prílohy:  91.2 kB
 Prezretá:  53 krát

app-iphone-f-02_big.jpg

app-iphone-f-03_big.jpg
 Popis:
1
 Veľkosť prílohy:  71.83 kB
 Prezretá:  50 krát

app-iphone-f-03_big.jpg

Návrat hore
seth82
Medium Professional
Medium Professional

Založený: 21.12.2004

PríspevokZaslal: 30 Mar 2008, 8:36    Predmet: Odpovedať s citátom  

ajfoun v zivote fotky nevedel robit a ani vediet nebude. Je to aj tak 2.0mpx, takze tak (kedze jeden vlastnim, tak viem o com pisem). Pre debilov, ktori ho vdaka fotaku odsudzuju do pekiel, odporucal by som ho vyskusat...Neviem ci existuje este iny telefon, ktory je tak zamerany na multimedia. 95A k teme, zatial najlepsie asi robi fotky LG viewty, n95 tiez nie je zle, ale to zasa nezazehli ostatne nedostatky toho telefonu...
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky
Schre!
Medium Star
Medium Star

Založený: 26.01.2006

PríspevokZaslal: 04 Apr 2008, 20:16    Predmet: Odpovedať s citátom  

Ing. FijoK napísal:
tak ty si asi vela mobilov v ruke nedrzal, ked tvrdis toto Very Happy Very Happy Very Happy ved uz len oznacenie iPhonu ako Fotomobilu je sprostost najvyssieho stupna Very Happy Very Happy

jednoznacne najlepsie 5 Mpix fotaky v mobiloch ma dvojica Samsung G800 a Sony Ericsson K850i.

take mensie porovnanie:
- Samsung G800 ma aj 3x OPTICKY ZOOM
- Samsung G800 ako mobil je strasne velka krava

- Sony Ericsson K850i (teda jeho prve kusy) mal s fotakom problemy a niekedy odfotil len ciernu fotku. ale to bola zalezitost firmware, malo by to byt uz vyriesene (popripade u SE je obrovskou vyhodou to, ze si firmware vies prehrat aj sam doma)
Prepac, ale mne tu ako neikto kto nedrzal fotomobil pripadas ty. Ako mozes povedat o G800 ze je to najlepsi fotomobil? Fotky maju zlty nadych, absolutne hnusnu kompresiu a ostrost je akurat tak v strede fotky.

O K850i pomlcim. V prospech hovori akurat znacka Sony v nazve, ale zlate casy K750i su prec. Ma zly obrazovy procesor, je tam zla kompresia, digitalny sum a uz pri zakladnej citlivosti. Najlepsi fotomobil je Nokia N82 a bolo to aj dokladne otestovane (Mobility 2/08 ). Fotky su vyborne, vyborne zvoleny algoritmus aj kompresia. Proti hovori len absencia optickeho zoomu.

A to s K850i plati aj v pripade novych firmwareov. Mobilom sa venujem a tak si myslim ze uz trosku viem co hovorim. Cize niekto je tu asi zatazeny na zabehnute modely Smile Peace.
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
Ing. FijoK
Star
Star

PríspevokZaslal: 04 Apr 2008, 21:30    Predmet: Odpovedať s citátom  

Zatazeny urcite nie som Wink

Povedal som len svoj nazor. Na G800vke sa mne osobne nepaci slaby blesk (oprotiSEckam je to velikanska bieda). To len ked sa bavime o fotaku... AK by som mal hodnotit mobil ako celok, tka bych to nechcel ani zadarmo.

A k K850i... no, ok, nevedel som, ako to je s novsim FW, mal som v rukach len predpredajnu vzorku este davnejsie, dufal som, ze to spravili
Návrat hore
Schre!
Medium Star
Medium Star

PríspevokZaslal: 05 Apr 2008, 11:19    Predmet: Odpovedať s citátom  

Ing. FijoK napísal:
Zatazeny urcite nie som Wink

Povedal som len svoj nazor. Na G800vke sa mne osobne nepaci slaby blesk (oprotiSEckam je to velikanska bieda). To len ked sa bavime o fotaku... AK by som mal hodnotit mobil ako celok, tka bych to nechcel ani zadarmo.

A k K850i... no, ok, nevedel som, ako to je s novsim FW, mal som v rukach len predpredajnu vzorku este davnejsie, dufal som, ze to spravili
ja ti tvoj nazor neberiem, kazdy by mal mat svoj Smile a to s tou zatazenostou bolo myslene len ako for. no ale k teme - ako spominam vyssie, Sony Ericsson sa pri K850i spoliehal asi len na silu mena, inak by urcite dokazal aj nieco lepsie.
Návrat hore
calligen2
Expert
Expert

Založený: 09.01.2008

PríspevokZaslal: 06 Apr 2008, 1:19    Predmet: Odpovedať s citátom  

podla mna jednoznacne SE P990i

Krasne fotky to dokaze spravit. Ma to autofocus, makro a velmi kvalitny objektiv. Fotak v tomto mobile sa fakt da porovnavat s ormalnym digitalnym fotoaparatom...
Návrat hore
->slavo<-
Guru wannabe
Guru wannabe

PríspevokZaslal: 06 Apr 2008, 10:38    Predmet: Odpovedať s citátom  

no fotakom konkurovat nebude ale je to klasika co je v K750i ale pribudla sem moznost natacat videa vo vacsom rozlisenii .oproti K750i

a tu su spominane fotky na 2 mpx fakt pekne . ale od fotaku to ma daleko . Cool

Ale jedna vec je fakt Ohromujuca foti to krajsie ako ten Super I-phone
Laughing

foto03.jpg
 Popis:
1
 Veľkosť prílohy:  643.72 kB
 Prezretá:  35 krát

foto03.jpg

foto06.jpg
 Popis:
2
 Veľkosť prílohy:  292.2 kB
 Prezretá:  31 krát

foto06.jpg

disp99.jpg
 Popis:
3
 Veľkosť prílohy:  50.97 kB
 Prezretá:  34 krát

disp99.jpg

Návrat hore
Schre!
Medium Star
Medium Star

PríspevokZaslal: 06 Apr 2008, 10:48    Predmet: Odpovedať s citátom  

calligen2 napísal:
podla mna jednoznacne SE P990i

Krasne fotky to dokaze spravit. Ma to autofocus, makro a velmi kvalitny objektiv. Fotak v tomto mobile sa fakt da porovnavat s ormalnym digitalnym fotoaparatom...
omg to nemyslis vazne.
Návrat hore
calligen2
Expert
Expert

Založený: 09.01.2008

PríspevokZaslal: 06 Apr 2008, 12:32    Predmet: Odpovedať s citátom  

Schre! napísal:
omg to nemyslis vazne.
videl si niekedy ten mobil vobec? A skusal si s nim fotit?

V tejto teme mozeme hovorit vlastne nazory na najlepsi fotomobil... Tak som ho aj povedal Wink
Návrat hore
tego2000
Star
Star

Založený: 08.08.2007

PríspevokZaslal: 06 Apr 2008, 12:37    Predmet: Odpovedať s citátom  

nokia n95 Smile
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Mobilné telefóny, PDA, Smartphone Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3, 4  Ďalšia
Strana 2 z 4

Prejdi na: