|
|
|
| Autor |
Správa |
->slavo<- Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 19.03.2005 Príspevky: 2132 Bydlisko: Okrsok 13 ,) BA Karma: 
|
Zaslal: 29 Mar 2008, 21:49 Predmet: |
|
|
| jerik napísal: |
z vlastnej skusenosti: Spokojny som bol s Nokiou N73. Co sa tyka SE, mal som k800i a tam sa mi fotky vobec nepacili. Teraz mam LG KU990 s 5mpx a fotky su tiez onicom. Znamy ma Samsung G800 a malokedy sa mu podari spravit peknu fotku.Nezalezi na pocte MPX!!! Ale napr. co sa tyka videa, tak si LG KU990 neviem vynachvalit Ale urcite niesom z tych , co si kupuju mobil koli fotaku ....  |
tak potom naco ti je ta tehla KU990 skaredsi telefon som nevidel a funkcie nic moc , okrem multimedii, a fotaku , inac
kazdemu by som odporucil LG KS20 ponuka asi vsetky funkcie okrem klavesnice, a gps, no ale zasa je aj fakt odolny mne moj KS20 preslo auto
na telfone som sid al vymenit po mojom 2mesacnom patrani po LCD display a telefon ide dalej a najvacsia sranda ze to schytal iba display a na celom telefone su mozno 2 malinke skrkance ,je to proste kvalita (mal som ho v takej kapsicke ked mi to preslo auto)
ja by som povedal ze je to PRADA PRE MUZOV . taky pracovny telefon
ma to WM6 a kopu funkcii. 2 MPX s AF, ktory robi celkom schopne fotky,aj videa cavte .
|
|
| Návrat hore |
|
 |
Filipito Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.06.2007 Príspevky: 2003 Bydlisko: Humenné Karma: 
|
Zaslal: 29 Mar 2008, 22:16 Predmet: |
|
|
hovno dpc
kazdy len pozerate 5 mpix och ci boha to bude krasa ale bacov kkt.
Naozaj som kukal na ten iPhone a s K850i sa to ani vobec nedalo porovnat ja osobne cez prazdniny si iPhone kupim aj keby stal 50litrov.
iPhone is the best!
tot moj nazor
|
|
| Návrat hore |
|
 |
Ing. FijoK Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 14.07.2007 Príspevky: 550 Bydlisko: Zvolen Karma: 
|
Zaslal: 29 Mar 2008, 22:27 Predmet: |
|
|
To akoze chces povedat, ze ajFon, ma lepsi fotak ako K850i? Nedaj sa vysmiat
|
|
| Návrat hore |
|
 |
low-rider Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 02.10.2005 Príspevky: 1155 Bydlisko: Trnawaaa Karma: 
|
Zaslal: 30 Mar 2008, 0:24 Predmet: |
|
|
| Ing. FijoK napísal: |
To akoze chces povedat, ze ajFon, ma lepsi fotak ako K850i? Nedaj sa vysmiat  |
no "samozrejme predsa" iphone ma predsa velku optiku , tiez xenon , a o autofoxus uz ani nehovoriac (mpx teda nechajme bokom) ...
|
|
| Návrat hore |
|
 |
Ing. FijoK Star

|
Zaslal: 30 Mar 2008, 0:46 Predmet: |
|
|
ale najvacsim plusom jednoznacne je, ze je to APPLE iPHONE, ktory je oHovne
|
|
| Návrat hore |
|
 |
->slavo<- Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 19.03.2005 Príspevky: 2132 Bydlisko: Okrsok 13 ,) BA Karma: 
|
|
| Návrat hore |
|
 |
seth82 Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 21.12.2004 Príspevky: 1180 Bydlisko: Computer...define dancing Karma: 
|
Zaslal: 30 Mar 2008, 8:36 Predmet: |
|
|
| ajfoun v zivote fotky nevedel robit a ani vediet nebude. Je to aj tak 2.0mpx, takze tak (kedze jeden vlastnim, tak viem o com pisem). Pre debilov, ktori ho vdaka fotaku odsudzuju do pekiel, odporucal by som ho vyskusat...Neviem ci existuje este iny telefon, ktory je tak zamerany na multimedia. 95A k teme, zatial najlepsie asi robi fotky LG viewty, n95 tiez nie je zle, ale to zasa nezazehli ostatne nedostatky toho telefonu...
|
|
| Návrat hore |
|
 |
Schre! Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 26.01.2006 Príspevky: 349 Bydlisko: Nitra Karma: 
|
Zaslal: 04 Apr 2008, 20:16 Predmet: |
|
|
tak ty si asi vela mobilov v ruke nedrzal, ked tvrdis toto ved uz len oznacenie iPhonu ako Fotomobilu je sprostost najvyssieho stupna
jednoznacne najlepsie 5 Mpix fotaky v mobiloch ma dvojica Samsung G800 a Sony Ericsson K850i.
take mensie porovnanie:
- Samsung G800 ma aj 3x OPTICKY ZOOM
- Samsung G800 ako mobil je strasne velka krava
- Sony Ericsson K850i (teda jeho prve kusy) mal s fotakom problemy a niekedy odfotil len ciernu fotku. ale to bola zalezitost firmware, malo by to byt uz vyriesene (popripade u SE je obrovskou vyhodou to, ze si firmware vies prehrat aj sam doma) |
Prepac, ale mne tu ako neikto kto nedrzal fotomobil pripadas ty. Ako mozes povedat o G800 ze je to najlepsi fotomobil? Fotky maju zlty nadych, absolutne hnusnu kompresiu a ostrost je akurat tak v strede fotky.
O K850i pomlcim. V prospech hovori akurat znacka Sony v nazve, ale zlate casy K750i su prec. Ma zly obrazovy procesor, je tam zla kompresia, digitalny sum a uz pri zakladnej citlivosti. Najlepsi fotomobil je Nokia N82 a bolo to aj dokladne otestovane (Mobility 2/08 ). Fotky su vyborne, vyborne zvoleny algoritmus aj kompresia. Proti hovori len absencia optickeho zoomu.
A to s K850i plati aj v pripade novych firmwareov. Mobilom sa venujem a tak si myslim ze uz trosku viem co hovorim. Cize niekto je tu asi zatazeny na zabehnute modely Peace.
|
|
| Návrat hore |
|
 |
Ing. FijoK Star

|
Zaslal: 04 Apr 2008, 21:30 Predmet: |
|
|
Zatazeny urcite nie som
Povedal som len svoj nazor. Na G800vke sa mne osobne nepaci slaby blesk (oprotiSEckam je to velikanska bieda). To len ked sa bavime o fotaku... AK by som mal hodnotit mobil ako celok, tka bych to nechcel ani zadarmo.
A k K850i... no, ok, nevedel som, ako to je s novsim FW, mal som v rukach len predpredajnu vzorku este davnejsie, dufal som, ze to spravili
|
|
| Návrat hore |
|
 |
Schre! Medium Star

|
Zaslal: 05 Apr 2008, 11:19 Predmet: |
|
|
Zatazeny urcite nie som
Povedal som len svoj nazor. Na G800vke sa mne osobne nepaci slaby blesk (oprotiSEckam je to velikanska bieda). To len ked sa bavime o fotaku... AK by som mal hodnotit mobil ako celok, tka bych to nechcel ani zadarmo.
A k K850i... no, ok, nevedel som, ako to je s novsim FW, mal som v rukach len predpredajnu vzorku este davnejsie, dufal som, ze to spravili |
ja ti tvoj nazor neberiem, kazdy by mal mat svoj a to s tou zatazenostou bolo myslene len ako for. no ale k teme - ako spominam vyssie, Sony Ericsson sa pri K850i spoliehal asi len na silu mena, inak by urcite dokazal aj nieco lepsie.
|
|
| Návrat hore |
|
 |
calligen2 Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 09.01.2008 Príspevky: 176 Bydlisko: Nesud ludi podla karmy :D Karma: 
|
Zaslal: 06 Apr 2008, 1:19 Predmet: |
|
|
podla mna jednoznacne SE P990i
Krasne fotky to dokaze spravit. Ma to autofocus, makro a velmi kvalitny objektiv. Fotak v tomto mobile sa fakt da porovnavat s ormalnym digitalnym fotoaparatom...
|
|
| Návrat hore |
|
 |
->slavo<- Guru wannabe

|
Zaslal: 06 Apr 2008, 10:38 Predmet: |
|
|
no fotakom konkurovat nebude ale je to klasika co je v K750i ale pribudla sem moznost natacat videa vo vacsom rozlisenii .oproti K750i
a tu su spominane fotky na 2 mpx fakt pekne . ale od fotaku to ma daleko .
Ale jedna vec je fakt Ohromujuca foti to krajsie ako ten Super I-phone
| Popis: |
|
| Veľkosť prílohy: |
643.72 kB |
| Prezretá: |
35 krát |

|
|
292.2 kB |
31 krát |

|
|
50.97 kB |
34 krát |

|
|
|
| Návrat hore |
|
 |
Schre! Medium Star

|
Zaslal: 06 Apr 2008, 10:48 Predmet: |
|
|
| calligen2 napísal: |
podla mna jednoznacne SE P990i
Krasne fotky to dokaze spravit. Ma to autofocus, makro a velmi kvalitny objektiv. Fotak v tomto mobile sa fakt da porovnavat s ormalnym digitalnym fotoaparatom... |
omg to nemyslis vazne.
|
|
| Návrat hore |
|
 |
calligen2 Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 09.01.2008 Príspevky: 176 Bydlisko: Nesud ludi podla karmy :D Karma: 
|
Zaslal: 06 Apr 2008, 12:32 Predmet: |
|
|
| Schre! napísal: |
| omg to nemyslis vazne. |
videl si niekedy ten mobil vobec? A skusal si s nim fotit?
V tejto teme mozeme hovorit vlastne nazory na najlepsi fotomobil... Tak som ho aj povedal
|
|
| Návrat hore |
|
 |
tego2000 Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 08.08.2007 Príspevky: 664 Bydlisko: Trnava,svk Karma: 
|
Zaslal: 06 Apr 2008, 12:37 Predmet: |
|
|
nokia n95
|
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|