|
| Autor |
Správa |
jojcek Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 15.06.2006 Príspevky: 457 Bydlisko: Dolny Kubin Karma: 
|
Zaslal: 26 Aug 2006, 17:31 Predmet: |
|
|
Delirious? live koncert INVISTIGATE 2 minutove solo na konci to je nieco uzasne ked sa doplnaju obaja gitaristi radost pocuvat  |
|
| Návrat hore |
|
 |
bax Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 07.04.2006 Príspevky: 427 Bydlisko: Orava Karma: 
|
Zaslal: 26 Aug 2006, 18:45 Predmet: |
|
|
všetko od fenomenálneho írskewho zoskupenia thin lizzy....
potom aj deep purple...hlavne všetko od skvelého ritchieho blackmora
led zeppelin a jimmy page tiež stojí zato
a samozrejme nesmiem zabudnúť na pink floyd a ich Pána Gitaristu Davida Gilmoura
tiež dobrý gitarista Steve Morse (Kansas, Deep Purple)
ťažko povedať pesničky...proste všetko od týchto interpretou sa dá považovať za gitarovú klasiku...
avšak väčšinou to nie je pre bežného gitaristu... |
|
| Návrat hore |
|
 |
slay Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 25.07.2006 Príspevky: 1056 Bydlisko: california, los angeles Karma: 
|
Zaslal: 26 Aug 2006, 18:55 Predmet: |
|
|
JEDNOZNACNE co sa tyka gitary tak HENDRIX, lebo unho ide gitara cez srdce a nie cez mozog.... on songy neskladal ale hral...
HENDRIX FOREVER |
|
| Návrat hore |
|
 |
Flipperr Light Expert

Stav:  Založený: 12.08.2006 Príspevky: 60 Bydlisko: Pre Show Karma: 
|
Zaslal: 27 Aug 2006, 1:37 Predmet: |
|
|
tazko poveda, ale skusim vymnovat aspon ar
Pink Floyd - astronom domine
eric clapton - layla
Iron Maiden - the wicker man
marylin manson - sweet dreems |
|
| Návrat hore |
|
 |
Vesper Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 16.04.2006 Príspevky: 1530 Bydlisko: Praha/BB Karma: 
|
Zaslal: 27 Aug 2006, 15:44 Predmet: |
|
|
ja som zacinal s Iron Maiden- Fear of the dark tak sa mi to teraz zda ako totalne klasika ale gitaristi by este hadam mali vediet klasicke veci ako DP- smoke on the water alebo BS- Paranoid  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Slayter Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 28.01.2006 Príspevky: 1065 Bydlisko: easywar.sk Karma: 
|
Zaslal: 27 Aug 2006, 16:26 Predmet: |
|
|
song ktory by mal kazdy vediet: neurcujem kazdy hra co ma rad
song: Nirvana - Lake of Fire |
|
| Návrat hore |
|
 |
Key5ers0ze King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 28.04.2006 Príspevky: 1738 Bydlisko: Offline.. Karma: 
|
Zaslal: 27 Aug 2006, 16:53 Predmet: |
|
|
| pink floyd-wish you were here... |
|
| Návrat hore |
|
 |
kinjeril Moderátor

Pohlavie:  Stav:  Založený: 05.10.2005 Príspevky: 4838 Bydlisko: Nitrancan:-) Karma: 
|
Zaslal: 27 Aug 2006, 17:13 Predmet: |
|
|
Guns 'N' Fukin' Roses - Sweet Child O' Mine ...  |
|
| Návrat hore |
|
 |
bocian Light Professional

Stav:  Založený: 02.11.2005 Príspevky: 710 Bydlisko: hospúdka zarohem :) Karma: 
|
Zaslal: 27 Aug 2006, 17:17 Predmet: |
|
|
Metallica-Master of puppets
Sepultura-Arise
Marilyn Manson-Sweat Dreams
Skrewdriver-Road to Valhalla
Depp Purple-Smoke on the Water |
|
| Návrat hore |
|
 |
jamess Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.11.2005 Príspevky: 728 Bydlisko: Bristol, GB Karma: 
|
Zaslal: 28 Aug 2006, 1:09 Predmet: Re: Najlepsi gitarovy song |
|
|
| dawo napísal: |
Song ktory by mal podla VAS vediet zahrat a zaspievat kazdy "gitarista"-muzikant...
Song ktory je stvoreny pre gitaru a spev
prosim len ne odpovede typu DJ Tiesto  |
cokolvek od Death
ale take co ma vediet kazdy muzikant, asi Master of Puppets |
|
| Návrat hore |
|
 |
spesko Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 02.01.2006 Príspevky: 198 Bydlisko: Kezmarok Karma: 
|
Zaslal: 25 Okt 2006, 10:12 Predmet: |
|
|
| ades napísal: |
neviem hrat ani na jeden hudobny nastroj, ale myslim ze niektore jednoduchsie od nohavicu alebo nedvedov nie?
a ked uz sa bavime o nastrojoch tak nevie niekto ako hrat na fukacej harmonike pomocou akordov? ja noty nechem ani vidiet  |
no ja nie som sice professional ale na Tebe vidno ze si amater, lebo NEDVEDOVCI su urcite oriesok... maju take zvlastne vybrnkavanie a aj hranie, proste take svojske... takze nedvedovci ucite ee...
a este nieco... podla mna sa najlahsie nauci hrat clovek od gladiatoru - pesnicka o medulienke lebo tam su 2 akordy... ja teraz zacinam a to uz priblizne viem aa teraz idem na I.M.T - nepoznam  |
|
| Návrat hore |
|
 |
vandal666 Medium Star

Stav:  Založený: 05.09.2005 Príspevky: 351 Bydlisko: Kosice Karma: 
|
Zaslal: 25 Okt 2006, 14:33 Predmet: |
|
|
hmm, plne suhlasim s Black Sabath - Paranoid, mozme pokracovat trebars s Joan Jett - I love rock 'n' roll, Mettallica - Nothing else matters, Kabat - Moderni devce ( ) , Alkehol (alebo original country) - Buraky a vecer k ohnu nie je asi nic lepsie ako ked gitarista masti country veci (nemam rad sice country ale co uz )
jo a teraz sa mi hrozne paci tato gitarova vec: Son of a plumber - Jo Anna says
| Kód: |
| http://www.sonofaplumber.com/mp3s/soap/jo-anna_says_(8_jan_2005).mp3 |
|
|
| Návrat hore |
|
 |
zelovoc Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 15.10.2005 Príspevky: 2708 Bydlisko: predavam Fuji S6500fd Karma: 
|
Zaslal: 25 Okt 2006, 16:32 Predmet: |
|
|
| co sa tyka klasickej gitary tak asi Pacho de Lucia. on ma pekne flamenco. zo znamych veci ste zabudli na Dire Straits, ved tam su genialne sola, money for nothing etc... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Martin44 Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 30.01.2006 Príspevky: 1332 Bydlisko: Petržálka Karma: 
|
Zaslal: 25 Okt 2006, 16:35 Predmet: |
|
|
| bax napísal: |
všetko od fenomenálneho írskewho zoskupenia thin lizzy....
potom aj deep purple...hlavne všetko od skvelého ritchieho blackmora
led zeppelin a jimmy page tiež stojí zato
a samozrejme nesmiem zabudnúť na pink floyd a ich Pána Gitaristu Davida Gilmoura
tiež dobrý gitarista Steve Morse (Kansas, Deep Purple)
ťažko povedať pesničky...proste všetko od týchto interpretou sa dá považovať za gitarovú klasiku...
avšak väčšinou to nie je pre bežného gitaristu... |
No Myslim ze Steve Morse je 100x lepsi ako David Gilmour...A nie myslim ale je to tak....
JA osobne by som do tejto temy zaradil Guns`n`Roses - Paradise City  |
|
| Návrat hore |
|
 |
SRneC Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 25.09.2005 Príspevky: 2939 Bydlisko: -) Karma: 
|
Zaslal: 25 Okt 2006, 18:27 Predmet: |
|
|
| zelovoc napísal: |
| co sa tyka klasickej gitary tak asi Pacho de Lucia. on ma pekne flamenco. zo znamych veci ste zabudli na Dire Straits, ved tam su genialne sola, money for nothing etc... |
ak by niekto zahral paca de luciu tak ma u mna trojitu zmrzlinu ->paco=nezahratelne (samozrejme polovicne odvary neratam ) |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
 |
|